Şiddet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailenizi boşverin. Kendi hayatınızı kurtarın.

Ailenin desteğini almayı istemen normal ama alamıyorsan kendin başaracaksın. Memur olman senin için büyük avantaj. İşsiz ve parasız kalmayacaksın. Geçici memuriyet diye bir uygulamada varmış ne güzel. Eşinin memuriyeti olduğu için mesleğini gözden çıkaramayacak ve onun elini kolunu bağlamasına sebep olacak.
Ailen destek olmuyorsa destek olmak zorunda bırakacaksın.
Annene dedinmi “bu adam silah dayıyor kafama ya birinde o silah patlar ve ölürsem” diye. Bir anne bu ihtimali nasıl göze alır anlayamıyorum. Almıyorsa senin duygularını geçtim canını hiçe sayıyorsa sende onları hiç olarak göreceksin. Evladını o mutsuz evde büyütme. Tekrar polisi çağırmak zorunda kalırsan geri gönderme, kaç göz yap ağla gerekirse şikayetinin kayıtlara geçmesini sağla. Buda senin için delil olacaktır.

İlk iş planını yap gerekli mercilerle görüş kurtul bu psikopattan. Ve lütfen artık daha fazla erteleme.

Memurlugunu yakaarım onun ne demek silah dayamak yahu?Alamıyo musunuz kayıt falan?
Darp raporu alın,uzaklastırma alın.
Okumus etmis kadınsınız öldürmesini mi bekliyorsunuz yahu

Ben eve çağırdım adam beni penceren konuşturdu polis de sağolsun kapıya gelme gereği hissetmedi gecenin Bi yarısı kafama silah dayandığı için korktum ama siz daha cesur olurdunuz herhalde
Bu gecenin bir yarısının sabahı hiç olmuyor mu doğunun o tü kaka yerinde?

İstediğim yere tayinim çıkmaz diye ölümü göze almak katledilmeyi kabullenmek hangi mantığın ürünü

Kurun bir kamera eve sürekli yaşadığınız bu adlandıramadığım şeyleri kaydedin, anam hastalanmış babam fenalaşmış bla bla uydurun birşey apar topar alıp çocuğunuzu gidin ailenizin yanına, yaptıklarını belgeleyerek şikayetçi olun, uzaklaştırma aldırın, mesleğinden edin, boşanın

Hayır herşey bir tarafa çocuğunuz için hiç mi endişelenmiyorsunuz onu hiç mi düşünmüyorsunuz ya
Yemişim işi tayini, evladımın kendimin canını kurtarır güvene alırım bunun bedelini işsizlikle ödemek kabulümdür canım pahasına o herifle kalmam ya

Ailenize kafanıza silah boğazınıza bıçak dayandığını sürekli şiddet gördüğünüzü söylediniz beni öldürecek dediniz ve onlarda suyuna git dediler öyle mi?

Severek mi evlendiniz neden böyle oldu üzüldüm? Kafana silah dayadıysa bu işin oluru yok bacım adam psikopat. Bugün sana bunu yapan yarın bir tartışmanızda gözünü kırpmaz öldürür. Bunun örneklerini çok duyduk. Bir an önce boşan kendini kurtarmaya bak.

Haklı yani mi demeye getiriyorsunuz? Evet bu mantık tam da bahsettiğim...
Yoooo öyle birşey diyecek olsam direk söylerdim, ben sizin tarzınız hep bu mu diye merak ettim, ben aşırı derecede rahatsız oldum tavrınızdan, kocanıza da böyle davrandığınızdamı hayvana dönüşüyor yoksa doğal hali mi, evladınızada mı böyle davranıyorsunuz diye merak ettim
Evet yada hayır deseniz ben cevabımı almış olacaktım zaten
Siz onun bunun mantığını boşverin siz mantıklı olun yeter, o evde bir çocuk var
Diğer sorularımada bir zahmet cevap verseniz

Hayır böyle değilim sadece yaşadıklarımdan dolayı kendimi haksızlığa uğramış hissediyorum bir de sen ne yaptın da o bunu yaptı durumu beni çok kırıyor ben diyelim ki ters davrandım tartıştım karşılığı bu mu? Bunu yapan bir insan hiç mi karşılık vermiyor hakeret etmiyor ama ben ona şiddetle karşılık vermiyorum... İş ortamınız değişmiş çevreniz yaşadığınız şehir birçok zorlukla karşılaşmoşınız zaten ailenizden uzaktasınız 1 tane arkadaşınız yok 1saat gidiyim diyeceğiniz bir de evde böyle bir olay evet çok stresliyim şu anda ama tavrım anlaşılamamaya... Ben de anlamadan eleştiri yapan tavırlardan rahatsızım

Siz de bi garipsiniz ya can güvenliğim yok boğazıma bıçak dayıyo silah dayıyo diyosunuz ama tayin memuriyet bilmem ne vara geçiyosunuz.elbette böyle durumlarda bi kolaylık sağlıyolardır hadi diyelim olmadı istifa edin gerekirse alakasız bi işte çalışın candan değerli mi ya bide çocuğunuz varmış o çocuk nasıl bi kişilikte olacak böyle bi ailede hiç umrunuzda mı

Özellikle mi suçlandığınızı sandığınız cümlelere cevap veriyorsunuz sadece?
Çocuk diyoruz tek cevap yok

İşim değişti
Şehir değişti
Arkadaşım yok
Ailem yok
Yalnızım ben
Stresliyim ben
Mağdurum ben
Öldürülecem ben
Ben ben ben…….
Peki çocuk? Anne değilmisiniz siz? Tek dert sizmisiniz?
İstediğiniz şehre tayin olamayacaksınız diye çocuğu o evde yaşatıyorsunuz ya
Bu kadar dertliyseniz neden burada anlaşılmamaktan şikayetçisiniz, biz anlasak ne olur anlamasak ne olur, “hayati birşey değil bizim anlayışımız”

Bilmiyorum yardımcı olur mu eşi şizofreni hastası olan bir kadın memura tayin hakkı verildi. Adam tehlikeliydi kadın canını zor kurtardı.
Gittiği yeri hiç birimiz bilmiyoruz.
Can güvenliği tehditi ataması yapılabiliyor.
Ama bunu ispatlamanız gerekiyor sanırım

O evde yokken toparlanıp gidin,ya direkt karakola gitseniz ya,ayrıca bunları kanitlayabilirseniz meslekten ihraç ettirirsiniz o zaman gorur silah ne tarafa dogrultuluyor. Buna çocuğunuz şahit olmamıştır umarim

bazi seyler zor, surekli bir sebeo yazmissiniz ama hayatta kalma filmlerini dusunun. mantik aranmaz,o kisi hic yapmayacagi seyleri yapar ve caninin elinden kurtulur. Sizin de su an puanmis aileymis sehirmis arama mantik arama luksunuz bitmis. Isinizi yurdunuzu kaybetme pahasina kacin o evden cunku can bu. Caninizin kiymetini bilin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…