- Konu Sahibi Ayline parlak
-
Git ya Allah aşkına git mübarek gün istemem kötü bişey söylemek yapmadıklarım için beni suçlayacaksan git ya boşanıp öldürülen kadınlar yok mu bu ülkede anası babası öldürülen git ya git denk gelme böylesine istemem
Sizde haklısınız ama,Hanımefendi size verilen cevaplara böyle cevap verirseniz olmaz ki. Biraz sakin olun
Kimsenin sizinle bir alıp veremediği yok. Yol göstermeye çalışıyorlar
Anlıyorum zor durumdasınız ama az sakin olun
ALLAH kolaylık versin size, ALLAH kurtarsın diyelim o zaman
Arkadaşım her zaman yapılacak birşey vardır puanla nakil nerelerde oluyor bilmiyorum ki bende memurum tayin istesem hele böyle bir nedenden yani kolay alırım biraz çaba sarfedin görüşün bir yerlerle turkiyede olmaz diye birşey yok orda kalıncaya can güvenliğiniz yok belli ki psikopatin teki düzelmez o belli sizi sahipsiz mi gördü çekinmeden ezebiliyor bana kimse o şekilde birşey yapamaz yaptırmam bıraz kendinize guvenin yapilacak çok şey var oda polis sonuçta isini kaybetmek istemez heralde fazla ileriye gidemez diye dusunuyorumSağolun yani inanın çok çaresizim ben doğu görevimi yapmadım puanım az boşansam bu şehirden gidemem aileme uzak heryere uzak birde aynı
Polis cagirinca bir sey yok diyen siz polise dil uzatanda siz napsa yaranamiyor bu adamlar bu ülkeyeEşim olacak yaratıktan şiddet görüyorum bu şiddetin dozuno kadar arttı ki kiminde silah dayıyor kafama kiminde bıçak dayıyor boğazıma bir bataklıktayım beni öldürecek. Her tartışmanın sonu buraya varıyor bazen kaçıyorum üstüme yürüyünce dediğini yapıyorum bazende hemen üstüme yürümesi zoruma gidiyor istediğini yapmayınca bu son kaçınılmaz oluyor... Polis de çağırdım tehdit etti bişey yok dedim gelenlere zaten onlarında canına minnet... Bu adam polis bir de... Aileme de söyledim boşanmaya da kalktım... Şimdi iyice bataklıktayım doğu görevi için küçük sıkıntılı bir yere geldim ben de memurum boşansam buradan çıkamam istediğim yerlere gitmek için 5 10 yıl gerek bana bir yol gösterin
Özel durumlarda tayin hakkın olduğunu söyleyen arkadaşlara ısrarla cevap vermiyorsun. tayin hakkın varmış işte gidebilirsin o şehirden. Darp raporu, uzaklaştırma kararı süreçlerinde yol gösterebilirim sana. Ama lütfen kızdığın yorumlara atarlanmak yerine sana yardımcı olmaya çalışan insanlara cevap ver.
Evet sinirlerim çok yıprandı sabaha kadar ağladım olay çok sıcak herşeyi yapmak istiyorum ama Bi yandan da hayatıma devam etmek zorundayım işe gelmek çocuğu okula götürmek gibi mecburiyetlerim var ağza alınmayacak küfürler hakaretler cabası kafamı toplayamıyorum zerre uyuyamadım ama bu memuriyette böyle bir durum olduğunu bilmiyordum bunu araştırcam ama onun kulağına gitmemesi lazım öyle evden de rahat çıkan birisi değilim yaniSizde haklısınız ama,
her gün ölüm korkusu yaşayan, boğazına silah dayanıp şikayetinden vazgeçirilen bir kadının normal psikolojide olduğunu düşünüp azarlar gibi akıl verenler vermesinler o zaman.
Empati kurmak bu kadar zor mu?
Ruh hastası biri ile yaşamak sinir sistemi mi bırakır insanda.
Çaresiz değilsiniz.avukata gidin danışın.Beni dövüyor yine beni suçluyor onu bu noktaya ben getiriyormuşum ben yapıyor muşum babası da aynı kendi gibi yani birini birine diyecek durumum da yok... Çok çaresizim
Siddet gördüm darp raporu aldım uzaklaştırma aldırdım ve boşadım !Eşim olacak yaratıktan şiddet görüyorum bu şiddetin dozuno kadar arttı ki kiminde silah dayıyor kafama kiminde bıçak dayıyor boğazıma bir bataklıktayım beni öldürecek. Her tartışmanın sonu buraya varıyor bazen kaçıyorum üstüme yürüyünce dediğini yapıyorum bazende hemen üstüme yürümesi zoruma gidiyor istediğini yapmayınca bu son kaçınılmaz oluyor... Polis de çağırdım tehdit etti bişey yok dedim gelenlere zaten onlarında canına minnet... Bu adam polis bir de... Aileme de söyledim boşanmaya da kalktım... Şimdi iyice bataklıktayım doğu görevi için küçük sıkıntılı bir yere geldim ben de memurum boşansam buradan çıkamam istediğim yerlere gitmek için 5 10 yıl gerek bana bir yol gösterin
Kendine bir yol çizmek zorundasın, bunun için resmi kurumlarla konuş destek al.Evet sinirlerim çok yıprandı sabaha kadar ağladım olay çok sıcak herşeyi yapmak istiyorum ama Bi yandan da hayatıma devam etmek zorundayım işe gelmek çocuğu okula götürmek gibi mecburiyetlerim var ağza alınmayacak küfürler hakaretler cabası kafamı toplayamıyorum zerre uyuyamadım ama bu memuriyette böyle bir durum olduğunu bilmiyordum bunu araştırcam ama onun kulağına gitmemesi lazım öyle evden de rahat çıkan birisi değilim yani
Beni dövüyor yine beni suçluyor onu bu noktaya ben getiriyormuşum ben yapıyor muşum babası da aynı kendi gibi yani bi
Asla inanmıyorum buna...iftira atmayın..anında kapıda belirir sizi o evden alirlardiBen eve çağırdım adam beni penceren konuşturdu polis de sağolsun kapıya gelme gereği hissetmedi gecenin Bi yarısı kafama silah dayandığı için korktum ama siz daha cesur olurdunuz herhalde
Memur olduğunuza da inanmıyorum..çok çirkin bir uslubunuz var .Dünyadan haberiniz yok bu kadar mı cahilsiniz..Bilmeden konuşuyorsun o çok sevdiğin dağda gezen polis cinsinden birde sana denk gelsin bak bakıyım ne oluyor boş konuşma
Asla memur değilsiniz...Buna şimdi kesinlikle inandimGit ya Allah aşkına git mübarek gün istemem kötü bişey söylemek yapmadıklarım için beni suçlayacaksan git ya boşanıp öldürülen kadınlar yok mu bu ülkede anası babası öldürülen git ya git denk gelme böylesine istemem
Can guvenligim yok diye mahkemeye polise gidin , hem boşanır hem görev yerinizi değişirler, sakın susmayınEşim olacak yaratıktan şiddet görüyorum bu şiddetin dozuno kadar arttı ki kiminde silah dayıyor kafama kiminde bıçak dayıyor boğazıma bir bataklıktayım beni öldürecek. Her tartışmanın sonu buraya varıyor bazen kaçıyorum üstüme yürüyünce dediğini yapıyorum bazende hemen üstüme yürümesi zoruma gidiyor istediğini yapmayınca bu son kaçınılmaz oluyor... Polis de çağırdım tehdit etti bişey yok dedim gelenlere zaten onlarında canına minnet... Bu adam polis bir de... Aileme de söyledim boşanmaya da kalktım... Şimdi iyice bataklıktayım doğu görevi için küçük sıkıntılı bir yere geldim ben de memurum boşansam buradan çıkamam istediğim yerlere gitmek için 5 10 yıl gerek bana bir yol gösterin
Kadınlara yönelik bu gibi durumlarda tayin var ve tayin olunan yer kesinlikle gizli oluyor,esinizde e devlet şifreniz yoksa tabi ...haberi olmazEşim olacak yaratıktan şiddet görüyorum bu şiddetin dozuno kadar arttı ki kiminde silah dayıyor kafama kiminde bıçak dayıyor boğazıma bir bataklıktayım beni öldürecek. Her tartışmanın sonu buraya varıyor bazen kaçıyorum üstüme yürüyünce dediğini yapıyorum bazende hemen üstüme yürümesi zoruma gidiyor istediğini yapmayınca bu son kaçınılmaz oluyor... Polis de çağırdım tehdit etti bişey yok dedim gelenlere zaten onlarında canına minnet... Bu adam polis bir de... Aileme de söyledim boşanmaya da kalktım... Şimdi iyice bataklıktayım doğu görevi için küçük sıkıntılı bir yere geldim ben de memurum boşansam buradan çıkamam istediğim yerlere gitmek için 5 10 yıl gerek bana bir yol gösterin
Burda kavga oldu, polis çağırdık. Polisler gelmeden kavga dağıldı ama gene de durdular ve konuştular. Polisin karşısında iki kaş göz yapsan zaten anlardı bir terslik olduğunu. Ama sen adamlara sorun yok dediğin halde eve zorla girmeye çalışsalar, belki de polisler evime zorla girmeye çalıştı dedirtecekti.Asla inanmıyorum buna...iftira atmayın..anında kapıda belirir sizi o evden alirlardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?