lütfen kırıcı yorum yapmayın biz demiştik diyecek herkes bir önceki konum dolayısı ile sadece çok üzgünüm paylaşmak istedim. genel olarak ben sus deyince susmayan tartışmayı devam ettiren bir yapım var. ilk olayımız da eşim ben susmayınca sinirle beni koltuğa itmişti kafamı koltuğun sivri yerine geldi aileler haberdar oldu polis geldi uzaklaştırma kararı vs avukat ile görüştüm biraz ayrı yaşayın dedi 10gün ayrı yaşadık. ailem bitsin istedi bense düzelir sandım geldi özür diledi pişman olduğunu söyledi. normalde öyle biri değilim beni o hale sen soktun susmadın. dedi. bi şekilde barıştık. en son konumda telefon kırılması yüzüne dırdır ettim gene sus dedi susmadım koluma vurdu o konuda herkes beni suçladı adamı delirtmişsin diye. ve beklenen son 2 gün önce gene sözle tartışma esnasında gene ben susmadım bu sefer çok kötü şiddet uyguldı. uyguladıktan sonra sen daha beterini hak ettin kadın dediğin susmalı dur diyince biraz durmalı dedi. ertesi gün gelmiş çok pişmanım beni o çizgiye sen getiriyorsun o çizgiye gelince beynim sağlıklı düşünmüyor pişman olacağım şeyler yapıyorum diyor. susmadıysam da bunu hak etmedim. gene polislik olmayalım die aileme diyemedim babam delirir ortalığı yıkar. ve aileme anlatsam biz sana koltuğa itme olayında ayrıl dedik bizi dinlemedin bak başına daha beteri geldi derler diye içimi kimseye anlatamıyorum. bu travmayı atlatamam bu sefer avukata gideceğim galiba artık yolun sonu