- 29 Mayıs 2022
- 471
- -299
- 11
- 33
- Konu Sahibi mercimek67
Ne kadar uzattınız takılıp kaldınız saatlerceNe için sabret dediniz onu soruyorum?
Neye sabretsin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar uzattınız takılıp kaldınız saatlerceNe için sabret dediniz onu soruyorum?
Neye sabretsin?
ailesinin destek olduğunu yazmış önceki yorumlarında, ailemin yanında yapamam diyor . yapabileceği herşeyi yazdık. Sabret düzelir der gibi söylüyorsunuz ama adamda düzelecek bir durum yok.Tamamda ne yapabilir kadıncağız bu durumda kendinimi öldürsün evet bir kurtuluşa ihtiyacı var boşansa zaten kurtulucak ama şu an hanimefendi o durumda bile değil belliki destekçisi de yok çaresiz hissediyor..bi anda boşanıcam deyipte boşanılmıyorki boşanmakta ayrı bir süreç zaman isteyen bir süreç kolay şeyler değilki bunlar niye bu kadar takıldınız?
kendinizi bu kadar kasmanıza gerek yok büyük ihtimal konu trol zaten ne boşanmaya gidiyor ne polise otursun sabretsin o zaman bizden ne beklediğinide anlamış değilim baba evine git diyoruz yok çalış diyoruz yok otursun kocasından dayak yesin o zaman
24 yaşındasınız. 9 yaşında çocuğunuz mu var? Pek inandırıcı gelmedi ki inşallah öyledir.
Ben hanfendiyi teselli etmeye çalıştım böyle durumdaki bir insanailesinin destek olduğunu yazmış önceki yorumlarında, ailemin yanında yapamam diyor . yapabileceği herşeyi yazdık. Sabret düzelir der gibi söylüyorsunuz ama adamda düzelecek bir durum yok.
babam bi hikaye anlatırdı,
adamın birinin oğlunun evine hırsız girmiş,
+oğlum tut kolundan getir,
-yok getiremiyorum
+hırsızı bırak orda sen gel,
-yok o beni tuttu bırakmıyor ben de gelemiyorum..
O hesap bu da.
Soruma cevap vermemek için kaçın bakalım.Basit bir soruydu.Konu sahibine neye sabret dediniz?Ne kadar uzattınız takılıp kaldınız saatlerce
kocan seni öldürürse ne yapacaksın ya kafası eser seni ve çocukları öldürürse saçmalamayın nolur ya. bbaanın evinde yiyeceğin laf koca evinde dayak yeme ve öldürülmenden iyidir bunu idrak edemiyor musunkesınlıkle soyledıgım hiç bisey yalan deyl keşke bı yalan olsaydı ama olmuyo işte baba evınde abilerım var onlar cocuklarımı istemezse ben naparm o zaman iyice napıcamı düşünerek haraket etmek istıyorum keske elımde bı meslegım olsayıda bunlar olmasaydı okumayı cok istedım ama kürt oldugumuz için babam okutmam dedı
Orası abilerinizin evi değil sizinde eviniz.Ailenize anlatsanız durumu.Abilerinize en azından anlatınız.kesınlıkle soyledıgım hiç bisey yalan deyl keşke bı yalan olsaydı ama olmuyo işte baba evınde abilerım var onlar cocuklarımı istemezse ben naparm o zaman iyice napıcamı düşünerek haraket etmek istıyorum keske elımde bı meslegım olsayıda bunlar olmasaydı okumayı cok istedım ama kürt oldugumuz için babam okutmam dedı
Ben hanfendiyi teselli etmeye çalıştım böyle durumdaki bir insan
Ben hanfendiyi teselli etmeye çalıştım sadece şiddeti savunan bir insan değilim kimseninde neden böyle söyledin diyerek hesap sorar gibi çıkışması haddine değil burada herkez düşüncesini paylaşmakta özgürdürailesinin destek olduğunu yazmış önceki yorumlarında, ailemin yanında yapamam diyor . yapabileceği herşeyi yazdık. Sabret düzelir der gibi söylüyorsunuz ama adamda düzelecek bir durum yok.
babam bi hikaye anlatırdı,
adamın birinin oğlunun evine hırsız girmiş,
+oğlum tut kolundan getir,
-yok getiremiyorum
+hırsızı bırak orda sen gel,
-yok o beni tuttu bırakmıyor ben de gelemiyorum..
O hesap bu da.
Kıvırıyor işte.Utanmadan dayağa sabret denir mi?Saf kötülük.Inan bacım özrün kabahatinden büyük. Böyle teselli mi olur? Erken boşalma sonrası sıralanan bahaneleri dinler gibiyim iki gündür...
Sabretin neresi teselli acaba?Ben hanfendiyi teselli etmeye çalıştım sadece şiddeti savunan bir insan değilim kimseninde neden böyle söyledin diyerek hesap sorar gibi çıkışması haddine değil burada herkez düşüncesini paylaşmakta özgürdür
Dinlemeye devam edin öyleyse.Inan bacım özrün kabahatinden büyük. Böyle teselli mi olur? Erken boşalma sonrası sıralanan bahaneleri dinler gibiyim iki gündür...
Soruma vevap vermemek için ne yazacağınızı şaşırdınız.Soru basit.Çocuklarının gözü önünde kocasından dayak yiyen kadına niye sabret dediniz?Dinlemeye devam edin öyleyse.
Sabretmek demek şiddete sabretmek demek olmuyor belki bir çıkış yolu bulursunuz üzülmeyin anlamında söylenilmiş bir kelime siz öyle algılamışsınız demekkiSabretin neresi teselli acaba?
Üzülmesin sabretsin.İronik.Biraz yapıcı yorum yapsanız keşke.Yazık değil mi bu genç kadına?Sabretmek demek şiddete sabretmek demek olmuyor belki bir çıkış yolu bulursunuz üzülmeyin anlamında söylenilmiş bir kelime siz öyle algılamışsınız demekki
Ben hanfendiyi teselli etmeye çalıştım sadece şiddeti savunan bir insan değilim kimseninde neden böyle söyledin diyerek hesap sorar gibi çıkışması haddine değil burada herkez düşüncesini paylaşmakta özgürdür
Hem cinsim olupta zor durumda olan bir kadına ne gibi bir kötülük besleyebilirimki yorum yazmaktan başka ...Kıvırıyor işte.Utanmadan dayağa sabret denir mi?Saf kötülük.