- 4 Nisan 2017
- 30
- 14
- 88
- 30
- Konu Sahibi mercimek67
Eş degil cehennemden zebani almısım çok yorgunum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ne saçma bişey ya. Dayak ye otur o zaman. Koca çocuklar zaten. Biri anaokuluna biri okula gidecek sen de gir çalış2 cocuk var meslegım yok Ailem akamda ama cocuklar varken ailemde yapmam
Piskolojik şiddete dayanamıyorum çevremdekilerede yansıyor ama hiç bişey yapamıyorum büyük bir boşlugun içinde savruluş çok yoruyo beni![]()
Başkası sanırım. Psikolojik şiddetmiş. Konu sahibi dövüyor, dedi ama sesi de çıkmıyor.Konu sahibiyle ayni kisi misiniz?
Bu ne saçma bişey ya. Dayak ye otur o zaman. Koca çocuklar zaten. Biri anaokuluna biri okula gidecek sen de gir çalış
Hayır yani nasıl bir aile evi ki dayak yediği koca evinden kopamıyor.Aynisini bende düsündüm. Olan en cok o iki cocuga olacak, ama ailesinin yaninda yapamzmis.![]()
Hayır yani nasıl bir aile evi ki dayak yediği koca evinden kopamıyor.
Çocuklar da görüyor olanları.Yarın bir gün o çocuklara da el kaldırırsa.Kolay degil tabi cocukla ayrilip yasamak, ama burda siddet gören bir tanidigim 3 cocugu ile ayrildi temizlik yaparak büyüttü ücünü de. Düzen bozmak elbet kolay degil ama siddet görmekten de zor degildir
2 cocuk var meslegım yok Ailem akamda ama cocuklar varken ailemde yapmam
Çocuklar da görüyor olanları.Yarın bir gün o çocuklara da el kaldırırsa.
Aynen kızın cinneti çözüm oldu yani. Kendine yapılmasını istemediğin bir davranışı başkasına yapmamalısın vakası. Sanırım kafası yerine geldi adamın şimdi çok iyiler.Ve hala evliler!
Bunlar nasıl evlilikler yahu!
Ne yapsın bu kadın şimdi boşanmak çözüm olmuyor ki hadi boşandın gittin dul psikolojisi ile yaşamak ta kötü geliyor insana.. ailesine gitse kim kapıyı açacak kim destek çıkacak kalsa bi dert kalmasa bi dert kadın için çok kötü bir durum kim ister yuvam yıkılsın çocuklar da var üstelik Allah yaşatmasın kimseye aslında oda bu durumdan memnun değil zaten sadece çıkış yolu arıyor işte en zoru da bu karşısındaki adam keşke biraz yola gelse .... insanlar neden birbirlerini anlamak yerine birbirini kırıp dökmeyi tercih ediyor bazen anlayamıyorum 3 günlük dünya git karına sarıl git çocuklarına sarıl ne biliyim git başını okşa yarın hayatta olmamizin bir garantisi var mı?
Ne olacak peki?Böyle çekecek misiniz bu adamı?aynen öyle hiç kolay bi sey deyl keşke olmasa böyle seylerde bende bunları dusunmek zorunda olmasam![]()
Sabır et canım herşey Allahtandır belkide yaşadıklarımız da birer imtihan dahilinde.aynen öyle hiç kolay bi sey deyl keşke olmasa böyle seylerde bende bunları dusunmek zorunda olmasam![]()
Aynı kişi degilimKonu sahibiyle ayni kisi misiniz?
Ne alaka ya ?M
Sabır et canım herşey Allahtandır belkide yaşadıklarımız da birer imtihan dahilinde.
Cennette yaşamıyoruz ki herşey her an istediğimiz gibi olsun.. tabi derdi çeken bilir ama Allah büyük bazen insanın elinden birşey gelmiyor dua etmekten başka üzülme .... Belki siz dışarıdan baktığınızda iyi anlaşan evli çıftleri görüyorsunuzdur belki iciniz gidiyor onlara imreniyorsunuz neden bu haldeyim diye belki düşündüğünüz de oluyordur ama size şunu söyleyeyim hiç kimsenin hayatı dışarıdan göründüğü gibi güllük gülistanlık degil çünkü oyle bir hayat YOK
Bazıları bu hayatı parasına, şımarıklığına, kendini beğenmişliğine güvenerekten yaşıyor oysaki burası cennet değil eninde sonunda ölüm var..... burası bizim imtihan dünyamız önce bunu kabullenmemiz gerekiyor..
Ben de aynı kişi sandimKonu sahibiyle ayni kisi misiniz?
M
Sabır et canım herşey Allahtandır belkide yaşadıklarımız da birer imtihan dahilinde.
Cennette yaşamıyoruz ki herşey her an istediğimiz gibi olsun.. tabi derdi çeken bilir ama Allah büyük bazen insanın elinden birşey gelmiyor dua etmekten başka üzülme .... Belki siz dışarıdan baktığınızda iyi anlaşan evli çıftleri görüyorsunuzdur belki iciniz gidiyor onlara imreniyorsunuz neden bu haldeyim diye belki düşündüğünüz de oluyordur ama size şunu söyleyeyim hiç kimsenin hayatı dışarıdan göründüğü gibi güllük gülistanlık degil çünkü oyle bir hayat YOK
Bazıları bu hayatı parasına, şımarıklığına, kendini beğenmişliğine güvenerekten yaşıyor oysaki burası cennet değil eninde sonunda ölüm var..... burası bizim imtihan dünyamız önce bunu kabullenmemiz gerekiyor..