şiddet

böyle bir sey bana göre affedilmez...
eger bir erkek gücünü bir kadin üzerinde göstermeyse baslamissa o adam sizi sevmiyor demektir...
bilmiyorum böyle bir sey yasamadim ama yasarsam affedemem heralde...
affetsem bile hicbir sey eskisi gibi olmaz...
en iyisi affetmemek bu yüzden...
 
cnm şiddet tabiki affedilir bir eylem değil.bende çok şükür yaşamadım böyle birşey.ancak bunu yaşayan kadınlar affetmesede mecburiyetler yüzünden nelere katlanmak zorunda kalıyorlar hepimizce malum.keşke kadınların haklarını koruyabilse kanunlarımız sonuna kadar.ama kadın karakola gitse eşimden şiddet gördüm diye.geri dön o senin kocan severde döverde sözleriyle karşılaşıyor.açıkçası bazı kadınlar psikopat kocaların elinde eriyip bitiyor.eldende çok fazla birşey gelmiyor.ama yinede karşı koyup bunu kendimize yaptırmamalıyız.mümkün mertebe tabi.kim dövüyorsa eşini, ELLERİ KIRILSIN İNŞALLAH
 
Afedemem, yani bilmiyorum nasıl olur.. dayak yedikten sonra hiçbişey yokmuş gibi yüzyüze bakmak affetmek bana göre değil.. Şiddet görmek çok aşağlayıcı..:enbuyukkk:
 
şiddeti affetsen bile derin izler bırakır.eskisi gibi olmaz hiçbirşey. bir affedersin iki affedersin artık o affedileceğini bildiği için bunu alışkanlığa dönüştürür.
canını yakan ve ve seni bu kadar aşağılayan bişeyin üstüne nasıl sarılabilirsin o erkeğe?asla eskisi gibi olamaz.canını yakmışsa sen değil kendi kendini affetmemeli.hem dinen hem hukuken yasaktır şiddet.
şiddet, uygulayan erkeğin zayıflığını örtme çabasıdır !!o kadar zayıf bir erkeğide ben kabul etmem....
 
ilk şiddeti gördüğün gibi yetkili kuruma gidip rapor olmak resti çekmek gerekir diye düşünüyorum. biraz korksun elini korkak alıştırsın.
ama başlıca boşanma sebebi de olabilir mi bilmiyorum.
 
bencede sıddetın hıc bır mantıklı acıklaması ve affedılır yanı olamaz..yok esım bana bagırdı,yok benı dınlemedı vs.onların zaten kendını savunacak seylerı vardır ama mantıklı degıldır.tek kelımeyle dayagın yanı kadına sıddetın hıc bır mantıklı acıklaması olamaz, nedenı ne olursa olsun...bız kadınlar okadar fedakar olalım,onları el ustunde tutalım,onlarda gelsın bıze sıddet uygulasınlar..kadına el kaldıran eller KIRILSINklava:yerimseniben
 
tabiki siddet afedilmez.ne yazikki dünyanin heryaninda kadinlar ve cocuklar fiziksel ve manevi siddete maruz kaliyorlar.bunu engellemek mümkün degil.siddetin hertürlüsü dinende yasak hele hele kadina ve cocuga el kaldirmak kadar günah birsey yok.siddet zayifliktir.insanlarin kendilerini kandirmasidir.ama ne yazikki siddete maruz kalan hanimlarimiz mecburen evliliklerine devam ediyorlar.bunun bircok sebebi var bence önce toplumun ön yargisi sonra maddi yetersizlik ve devletimizin yurtdisina nazaran kadinlarimizin haklarini korumamasi ailelerin kadinlarimiza sahip cikmamamsi hele birde cocuk varsa yandin hicbir yere sigamazsin sopasini yer oturursun kocanin dibinde.kadin asla unutmaz yaralanmistir birkere.ne yazikki yasalar olsa bile uygulanmiyor bir sekilde kadin madur kaliyo.hakkini arayamiyo maddi sebeplerden dolayi.allah kadinlarimizin yardimcisi olsun.
 
Allah'a büyük söylemeyeyim ama ASLA böyle bir şeyi kabul edemem. Nasıl bir erkek bir kadına el kaldırabilir, şiddet uygulayabilir.

Beni ailem bu yaşa kadar korudu, el üstünde büyüttü, hayatımı kendi kendime sürdürebileyim diye eziyet çektiler, okuttular, adam ettiler. Ne için ? Elin erkeği gelsin o kıyamadıkları kızlarına elini kaldırsın, şiddet uygulasın diye mi? Allah korusun, Allah kimseye yaşatmasın ama yaşarsam affetmem. İnsan affediyorsa katlanmak zorunda demektir, yani kabul ediyorsan demekki seni kabul etmeye zorlayan nedenlerin vardır. Ben şükür ekonomik özgürlüğüme sahibim, aklım fikrim yerinde, sağlıklı düşünüp karar verebiliyorum. Affetmem ve cezasını da çektiririm.

Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın ...
 
fiziksel şiddet affedilir mi?ya da affedip sonra eşinin düzeldiğini gören var mı?fisfisfis

daha önceki konunuzu okudum. siz şiddete dayalı bir evlilik yaşıyorsunuz...ben asla dayanamam. evli olsam anında o evlilik biter. şiddetin affedilecek hiç bir tarafı yoktur... dayak atan kişileri insan olarakta görmüyorum..... onlar sadece bir yaratık benim gözümde.....................
 
dayak siddet gösteren kişiler tedai edilmeli.. çünkü bir sapkınlık ruh hastalığı..

büyük ihtimal ailede gördüğünü yapıyordur. model babasıdır.

babasını annesini döverken kimbilir kaçkez şahit oldu ve bunun bu kadar doğal olduğunu düşündü ve uyguluyor.

bence eğr boşanamayacaksanız...

eğer babadan gördüğünü yaptığını düşünüyorsanız?

annen gibi mutsuz bir anne mi olayım gibi sorulara e psikolog psikiyatri yardımıyla polis işbirliği ile biraz düzeltebilirsiniz kolay birşey değil.. allah kolaylık versin.. başıma gelse bin pişman ederdim ve boşanırdım elbette.. ama sizin durumunuzu şartları bilmiyoruz.
 
bütün cevaplar, şiddet görmeyen bayanlardan, "görsem affetmem" şeklinde..
halamın bıyıkları olsa amcam olurdu....

şiddet gördüm...
ve affetmek zorunda kaldım...

ama sadece bu seferlik, bir daha asla...
bebegimin ailesiz kalmasini istemedim ama Allah bir daha yasatmasin...
Evlenmeden once bir suru rapor isteniyor ama akil sagligi neden test edilmiyor???
 

Affetmek zorunda kaldin demekki?

Peki affettinmi? Cani gönülden esine aff ettinmi arkadasim?

Sana attigi tokatlarin belkide yumruklarin yüzündeki kolundaki izleri kayboldu gecti fakat yüregindede gectimi? Onlari hatirlayip ne hissediyorsun?

Umarim birdaha yasamazsin umarim hic bir kadin buna maruz kalmaz...lakin ben sunu der sunu bilirim...

Siddet uygulamayanla siddet uygulayanan Erkegin arasindaki fark sudur...
Uygulamayan uygulamamak icin sebeb arar uygulayanda uygulamak icin....
 
Fiziksel şiddet affedilmez, affederseniz emin olun ki devamı gelir. Etrafımdan gördüğüm budur. Şiddet uygulayanı afffetmek bence en büyük hatadır.
Ben bile çocuklarım için eşime yıllardır tahammül eden biriyim ancak şiddet ve aldatma olursa gözüm çocuklarımı bile görmez ve bir kalemde çizerim. Eşim beni dövecek çocuklarım bu ortamda yaşayacak? Olmaz böyle bir şey. Asla ama asla affetmeyin.
 
 
mümkün değil affetmem fiziksel şiddeti de sistematik manevi şiddeti de benim iki tane çizgim var evlilikte şiddet ve aldatmak onlar olursa mümkün değil affetmem
 
Şiddet affedilmemeli bence. Bir kez yaşandığında bile bana göre hiç bir şey eskisi gibi olmaz..
Öfke, hırs yada o şartları oluşturan sebep her ne ise;insanlar birbirine saygı duyduğu
sürece şiddete başvurmaz. İnsan sevdiğine kıyamaz zaten kaldı ki; bir şekilde canını yaksın.

 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…