- Konu Sahibi fistikli_dondurma
-
offf offf elleri kırılsın...aldatıldığınımı düşünüyorsun
Şiddetle yaşanmaz
Herşeyin bir çözümü var evliliklerde,ama şiddetin yok.
Bir kere olur affedersiniz,birdaha olur..olur....
Bir an önce bir yolunu bulmanız.
Yavrunuzun huzura ihtiyacı olacaktır.
Çocuk olmadan önce yok muydu bu tip sorunlar?
Önce sizin, sonra çocuğunuzun adına gerçekten çok üzüldüm. Şiddet maalesef konuşmanın yerine kullandığımız bir 'iletişim' biçimi oluverdi günümüzde. Şiddet olan yerde 'insanlık' kırıntısı kalmamış demektir.
Çocuğunuz büyüyünce çok kötü bir psikolojiyle yaşayacak eğer kalırsanız. Bazılarından biliyorum insana artık isyan ettirecek safhaya getiriyor bu 'şiddet'. Çocuğunuzu düşünün, kendinizi düşünmüyorsanız.
Biz eşinizi tanımıyoruz ama siz tanıyorsunuz. Eğer konuşmaktan anlayabilecek, kendine hakim olacak biriyse ne ala. Değilse Allah yardımcınız olsun. Ama şunu unutmayın, Şiddetle yaşam sürdürmek, boşandıktan sonraki süreçten çok daha zor.
Sağlıcakla kalın...
Erkeklerin şiddet uygulaması onun zayıflığından ve acizliğinden başka birşey olamaz...Çünkü biliyorlarki karşılarında bir kadın var ve o kadının karşılık vermeye kendini korumaya asla gücü yetmeyecek... Kadının gücünün yetmeyeceğini bildikleri için şiddet uyguluyorlar zaten.. Kendi suçunu bastırmak için karşısındakini bu yolla sustuyor. Gerçekten de kadın susmak zorunda kalıyor çünkü gücü yetmiyor... Herşeyin bir çözümü var, ama şiddetin yok bence..Gücü kendisiyle eşit olmayan bir kişiye şiddet uygulamak erkeklik olamaz..
bu kadar fazla değildi yani o zaman yinede biribirimizi sevdiğimizi düşünüyordum taki dün gırtlağıma yapışana kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?