Şiddete meyilliyim..

Ay ne kadar iyi ,güzel yürekli bir eşiniz varmis ,cook sasirdim cok ..Ben yapsam esime ,size yemin ediyorum tek celsede bosaniriz.Sizde öfke kontrol sorunu var sanirim.Mutlaka psikiyatriste gitmelisiniz.Biz buradan ne kadar yardimci olabilirizki? Aksi takdirde evliliginiz sıkıntıya girebilir.Erkeklerde biliyordum da bu sorunu ,kadinlarda oldugunu ilk defa duydum.Mutlaka psikiyatriste gidin ,herkesin sorunu ,kisilik yapisi farkli.

İnsanım demişsiniz ama kusura bakmayın ama insan gibi davranmıyorsunuz. Ya da siz çevrenizdekilere zarar vermek isteyen birisiniz. Bunu sizi incitmek, size hakeret amacı ile yazmadım inanın ancak insan aklıyla hareket eder. Sinirlendim ve vurdum gibi bir şey insan için normal bir davranış değil. Sizin canınıza kast edilmiştir, müdafa edersiniz ya da bir savaşa girmişsinizdir ve amacınız zaten karşı tarafa zarar vermektir, o zaman vurursunuz. Siz şiddet gösterirken karşı tarafın güçlü olsun olmasın, fiziksel ve psikolojik olarak negatif etkileniceğini bilmiyor musunuz? Biliyorsunuz. Neden ailem, eşim, dostum dediklerinize vuruyorsunuz? O zaman apaçık onlara zarar verme niyetindesiniz, yok değilim diyorsunuz mesajlarınızda ama sizin aklınız yok mu? Ne demek kendimi tutamıyorum?

Bence öz değer duygunuz zedelenmiş vaziyette. Nasıl büyüdünüz bilmiyorum, ama bu kontrolsüz hallerinizin sebeplerini bulup onun üstüne çalışın profesyonel yardımla. Kontrolsüzlügünüz sanki yok sayılmaktan ve çizgilerinizin ez geçilmesinden korktuğunuz için de olduğunu düşündüm, ama tabi ne yaşadığınızı ne hissettiğinizi siz bilirsiniz. Sahsen siddet görenlerin (mesela çocuklukta veya sonra) ve benlikleri es gecilmis insanlarda daha çok böyle durumları gördüm. Yardım alın mutlaka

Öncelikle çocuk yapmayın..

Gidin güzelce tedavi olun ve en önemlisi lütfen tedavinizi aksatmayın..

Geçenlerde bir haber okudum bir anne 2 buçuk aylık bebeğine mama verdikten sonra ağlayınca üzerine yastık kapatıp boğmuş. Sizde öyle olursunuz demiyorum ama kendinizi bu şekilde tarif ederken, tedavi olmamanız çok yanlış. Eş kaza bir çocuğunuz olsa, sinirlendiğinizde ona da zarar verebilirsiniz.

Ayrıca eşiniz bir karşılık vermez iki karşılık vermez. Erkek gücüyle bir karşılık verirse burada konu açmayın eşim bana vurdu diye.

Yani bende güldüm şu an :)eşinde güluyodur :)), kapıdan ıcerı giriyorsun bırı vurmaya başlıyor :))) durup dururken :) ama birgün gülmez, tabı tedavı olun, cocugunuz olacak ılerıde onlarada uygularsınız Allah korusun

Bizlerden değil de uzmanından yardım istemelisiniz... Çünkü çok yüksek bir ihtimalle, psikolojik kaynaklı bir sorununuz mevcut. Şimdiden acil şifalar.

Oha dedim şu an . Şimdi söyle ediniz aynı şeyi yapsa ne deriz şiddet iğrenç boşayın bu adamı deriz açıkçası ben sizin gibi bir kadın içinde aynı şeyi söylerim esiniz sizi bosamali şiddet görmeye mi geldi adam bu dünyaya . Muhakkak psikoloğa gidin tedavi olur normal değil bu davranışlar kendinize ve cevrenize eziyet etmeye hakkınız yok. Ayy hayırlısı olsun sizin için şaşırdım valla ya

Bunları yazarken kendimden o kadar çok utanıyorum ki. Dışardan çok sakin sessiz masum duran biriyim. 3 senelik evliyim ve kv ile yaşıyorum. Arkadaşlar ben bekarken de öylrydim sinirliyken insanlara vuruyorum ve zarar da veriyorum o anki snirle insanlara bütün gücümle vuruyorum. Evlendim bu sene de eşime öyle yapmaya başladım. Hafta sonu eşim sadece bir saat geç kaldı diye ve bir saat dışsrı geç çıkıcaz diye kıyameti kopardım eşim kapının önünde arabasını yıkıyordu eve geldiğinde saldırdım tokatlar attım ittim yumruk attım. Neye sinirlendiğimi bazen bilmiyorum bile. Dün akşam eşim kapının önüne çıktı arkadaşı geldi ben de gittiğinde sakindim bir saate gelicem dedi yirmi dakika geç geldi diye gelir gelmez sırtına yumruk attım. Sonra çok pişman oluyorum ama ne değişiyoki. Ve sanırım eşim tepki vermediği için daha da cesaretleniyorum. Başka birisi olsa daha büyük tepki verir eşim sadece sinirleniyo ve gülüyo susuyo susuyo diye daha da vuruyorum. Amacım ne inanın bilmiyoruö. Bekarken kız kardeşimin suratını çizmiştim ve böyle baya kötü olmuştu bi kere onun kafasını tutup itmiştim ve kız kardeşimin boynu kırılcaktı az kalsın. Brn bu pis huyumdan kurtulmak istiyorum çinkü evliliğime yansıyo. Kendimden nefret editorum utanıyorum. Bazen sıkıntı çektiğimde hakettiğimi düşünüyorum. Çünkü kendimi tutamıyorum ve sinriden etrafımdakilere zarar veriyorum. Bana kınamadan fikir verin lütfen
ben de sizin kadar olmasa da sinirliydim,saldırganlık vurma hiç olmadı ama insanlar kaba dile bile bi yere kadar tahammül eder. Ailem bana sık sık seni anca biz çekeriz, böyle kimse çekmez seni derdi, yardım alın tedavi görün diyecek bir şey yok. biraz da huy edinmişsiniz tepki veren olmadıkça. ben sırf üslubum kaba diye bile çok tepki gördüm ve hep kendimi düzeltmeye çalıştım.sonuç olarak 32 yaşında gayet rahat kolay sinirlenmeyen biriyim. hayatınızda bazı boşluklar var belki de, elde edemediğiniz başarılar? hayatınızı dolu dolu yaşıyormusunuz sahip olduklarınızdan memnun musunuz?

Benzer bir süreci evliliğimin ilk yıllarında ben de yaşadım, sizinki gibi abartı değildi belki ama bende de sinirlendiğimde vurma eylemi gerçekleşiyordu.Ben kendi deneyimlerime dayanarak sizin psikiyatriste gitmenizi tavsiye ederim.Öfke kontrolü için tedavi gördüm ve ilaç kullandım bir süre, yoksa maalesef kendiliğinden geçmiyor bu durum.Daha fazla geç kalmayın lütfen, hem kendi hem de eşinizin ruh sağlığı için.

Bunları yazarken kendimden o kadar çok utanıyorum ki. Dışardan çok sakin sessiz masum duran biriyim. 3 senelik evliyim ve kv ile yaşıyorum. Arkadaşlar ben bekarken de öylrydim sinirliyken insanlara vuruyorum ve zarar da veriyorum o anki snirle insanlara bütün gücümle vuruyorum. Evlendim bu sene de eşime öyle yapmaya başladım. Hafta sonu eşim sadece bir saat geç kaldı diye ve bir saat dışsrı geç çıkıcaz diye kıyameti kopardım eşim kapının önünde arabasını yıkıyordu eve geldiğinde saldırdım tokatlar attım ittim yumruk attım. Neye sinirlendiğimi bazen bilmiyorum bile. Dün akşam eşim kapının önüne çıktı arkadaşı geldi ben de gittiğinde sakindim bir saate gelicem dedi yirmi dakika geç geldi diye gelir gelmez sırtına yumruk attım. Sonra çok pişman oluyorum ama ne değişiyoki. Ve sanırım eşim tepki vermediği için daha da cesaretleniyorum. Başka birisi olsa daha büyük tepki verir eşim sadece sinirleniyo ve gülüyo susuyo susuyo diye daha da vuruyorum. Amacım ne inanın bilmiyoruö. Bekarken kız kardeşimin suratını çizmiştim ve böyle baya kötü olmuştu bi kere onun kafasını tutup itmiştim ve kız kardeşimin boynu kırılcaktı az kalsın. Brn bu pis huyumdan kurtulmak istiyorum çinkü evliliğime yansıyo. Kendimden nefret editorum utanıyorum. Bazen sıkıntı çektiğimde hakettiğimi düşünüyorum. Çünkü kendimi tutamıyorum ve sinriden etrafımdakilere zarar veriyorum. Bana kınamadan fikir verin lütfen
Sakin cocuk yapma derim.
Sakin..

Simdi ayni davranisi erkek yapsa burda linc yemisti. Kadini erkegi yok siddetin esiniz de olsa kimseye vurma hakkina sahip degilsiniz madem bu kadr farkindasiniz siddet egilimimizi lutfen tedavi oldun

Troitlerinize birde B12 vitaminine baktırın. Sinir fiziksel rahatsızlıklardanda kaynaklanabilir

Senin gibiler neden evlenir ki tedavini olupta evlenmeliydin karsi tarafi mağdur etmeye hakkin yok.bu huyunu biliyomuydu evlenmeden once esin?

Bakın şöyle sürekli bu halde değilim çocuğum yok. Mesela bit şeye sinrleneyim hemen köpürüyorum vr hıncımı vurarak alıyorum
Eee bari sürekli bu halde olsaydın.
Zaten sürekli bu halde olsaydın,hastaneye yatırılırdın,bunu bilmiyor musun?
Neyse...
Acilen tedavi mi olursunuz terapi mi görürsünüz bilemem ama bu işin sonu iyi değil.

Back
X