Şiddete meyilliyim..

Neyse fikrimi söyleyim. Cinsel dürtülerinde sıkıntı var senin bana kalırsa. Şiddetle dışa vuruyorsun. Uyarılıp uyarılıp bırakılıosun muhtemelen orgazm olduğun yok. Sebebi de normal yollardan olamaman. Mesela 4-5 erkek üstüne çullansa sıraysa girişseler kaç yaşındaysan o kadar yılın birikimi patlar gibime geliyor. Cinsel dürtülerine yoğunlaş. Şiddet duygusunu fırsata çevir. Eşine kendini bağlat vursun boğazını sıksın senin sevişirken.

Vay babammm fışş aneeey

Vah eşinizin hâline. Psikolog yetmez bu ağır bir vaka. Psikiyatr desteği ile yatarak tedavi edebilirler.. Yoksa durum vahim.
Inşallah bu halde çocuk yapmazsınız.

Dur düşün seç tekniğini kullanacaksın youtupta canten kaya cok güzel açıklıyor bu konuyu Allah göstermesin bu işin sonu ya mezarda ya hapiste biter kınamıyorum seni insan gerçekten çok sinirleniyor bazı durumlarda esin yine anlayışlı benim eşimde öyle bazen sinirleniyorum sessizce dinler benim sinirim gecince sonra şakaya vurur daha sonra da taklidimi yapar bu yüznden kendimi cok şanslı hissediyorum ama her insan bir değil işte nazımızın geçtiği insanlara sinirleniyoruź belkide dayak yiyeceğini bildiğin insana kolay kolay sinirlenmezsin nerde sessiz sakin birşey yapmayacağını bildiğin insana yaparsın tabi bir yere kadar sonuçta herkesin bir limiti var

Bana sürekli öyle olduğumu söylüyor bide ben her konuda böyle değilim bazı anlarda gereksiz bir konuda bazen de. Benim de hayatım mükemmel değil ki sürrkli negatifim çok dırdır ediyorum her konuda. Çok mrmnuniyetsizim
Nasıl olduğunuzu söylüyor?

Neyse fikrimi söyleyim. Cinsel dürtülerinde sıkıntı var senin bana kalırsa. Şiddetle dışa vuruyorsun. Uyarılıp uyarılıp bırakılıosun muhtemelen orgazm olduğun yok. Sebebi de normal yollardan olamaman. Mesela 4-5 erkek üstüne çullansa sıraysa girişseler kaç yaşındaysan o kadar yılın birikimi patlar gibime geliyor. Cinsel dürtülerine yoğunlaş. Şiddet duygusunu fırsata çevir. Eşine kendini bağlat vursun boğazını sıksın senin sevişirken.

Bunu bi bayan yazmış olamaz. :KK57: Sen 2009 dan beri nasıl ifşa olmamışsın burada, dile kolay 10 yıl gizlenmiş valla büyük başarı. :skandal:

Off samantha 😅 sitenin en iconic karakterlerindensin. Erkek falan değil ya normal bizim samantha işte..

Resmen hastalık git doktora tedavi ol,kocam beni dövüyorla ben kocama vurdum arasında hiç fark yok 2 çeşit kavgada aynı düzeyde bir gün eşinin Sabri taştı diyelim sana vurdu ortalığı ayağa kaldırirsin dimi hastasın bence birde sakın çocuk yapma ağlarsa yemezse uyumazsa senin gibi tip kesin döver çocuğu....

En sinir olduğum insan tiplerinden birisiniz
Yapıp yapıp benim öfke kontrolüm yok üstüme gelmeyin diye etrafa kan kusturanlardansınız
Bir gün biride size karşı öfkesine hakim olamaz o zaman ancak tavırlarınıza çeki düzen verirsiniz

Konu sahibi bekarken gelinlerine kan kusturan görümceydi sanırım
Öyle elanur isimli bir üye vardı

Bana çok mantıksız gelmedi.
Sevişip orgazm olunca insan pamuk gibi olup gevşemiyor mu?
Kadın doğruları yazınca niye garipsediniz :)

Bana çok mantıksız gelmedi.
Sevişip orgazm olunca insan pamuk gibi olup gevşemiyor mu?
Kadın doğruları yazınca niye garipsediniz :)

Orgazma karşı çıkan yok, orgazm etmek için 3-5 erkeğin bir kadına çullanıp sırayla girişmesi var.
Böyle bir şiddete, tacize, aşağılanmaya merakınız varsa orasını bilemem, o sizin kişisel tercihiniz tabii ki.
Ama bir başkasına bunu tavsiye etmek ya da dilemek hoş bir şey değil.

Üstelik de burası açık bir platform. Ve evet erkekler de burayı takip ediyor.
Şöyle düşünün daha net empati kurmak için.

Siz bir gün yoldasınız (veya anneniz, yakın bir kız arkadaşınız, kızınız... yani özetle bir kadın tanıdığınız)
Bir şey sizi inanılmaz sinirlendiriyor, bir an için gözleriniz kararıyor, zihin bulanıklığı yaşıyorsunuz ve öfke kontrolünüz elden gidiyor. Etrafınızdakilere bağırıp vurmaya başlıyorsunuz (ki öfke kontrolünden kaynaklı sinir krizi denilen şey hepimizi vurabilir, kimse kendinden o denli emin olmasın)
Ve rastlantı bu ya, burayı okuyan 5 erkek sizin o halinizi görünce "vay vay kadına bak orgazm olamamış" diyor ve sizi kaçırıyorlar...

Devamını yazmamı herhalde istemezsiniz...
Ben bir kadın olarak üstteki satırları yazarken bile sizin adınıza irrite oldum ama başka türlü sanırım anlayamayacaksınız.

Bu zihniyetin, bekar kadın yöneticiler işle ilgili krizsel bir durumda tepkisel oldukları zaman "yeaa bir sevişsin de rahatlasın" diyen tiynetsiz erkek çalışanların yaptığı esprilerden hiç bir farkı yok. İkisi de aynı sığlık.

Umarım şimdi gerçeği iliklerinize kadar hissedip tepki verdiğimiz ilgili yoruma bir de akıl sağlığı perspektifinden bakarsınız...

Bunları yazarken kendimden o kadar çok utanıyorum ki. Dışardan çok sakin sessiz masum duran biriyim. 3 senelik evliyim ve kv ile yaşıyorum. Arkadaşlar ben bekarken de öylrydim sinirliyken insanlara vuruyorum ve zarar da veriyorum o anki snirle insanlara bütün gücümle vuruyorum. Evlendim bu sene de eşime öyle yapmaya başladım. Hafta sonu eşim sadece bir saat geç kaldı diye ve bir saat dışsrı geç çıkıcaz diye kıyameti kopardım eşim kapının önünde arabasını yıkıyordu eve geldiğinde saldırdım tokatlar attım ittim yumruk attım. Neye sinirlendiğimi bazen bilmiyorum bile. Dün akşam eşim kapının önüne çıktı arkadaşı geldi ben de gittiğinde sakindim bir saate gelicem dedi yirmi dakika geç geldi diye gelir gelmez sırtına yumruk attım. Sonra çok pişman oluyorum ama ne değişiyoki. Ve sanırım eşim tepki vermediği için daha da cesaretleniyorum. Başka birisi olsa daha büyük tepki verir eşim sadece sinirleniyo ve gülüyo susuyo susuyo diye daha da vuruyorum. Amacım ne inanın bilmiyoruö. Bekarken kız kardeşimin suratını çizmiştim ve böyle baya kötü olmuştu bi kere onun kafasını tutup itmiştim ve kız kardeşimin boynu kırılcaktı az kalsın. Brn bu pis huyumdan kurtulmak istiyorum çinkü evliliğime yansıyo. Kendimden nefret editorum utanıyorum. Bazen sıkıntı çektiğimde hakettiğimi düşünüyorum. Çünkü kendimi tutamıyorum ve sinriden etrafımdakilere zarar veriyorum. Bana kınamadan fikir verin lütfen
Sokaklar manyak dolu, Bir gün sert duvara toslarsan hanyayı Konya’yı gösterirler benden söylemesi. Bu tarz şımarıklıkları aşmak için terapi merapi ne gerekiyorsa al.

Orgazma karşı çıkan yok, orgazm etmek için 3-5 erkeğin bir kadına çullanıp sırayla girişmesi var.
Böyle bir şiddete, tacize, aşağılanmaya merakınız varsa orasını bilemem, o sizin kişisel tercihiniz tabii ki.
Ama bir başkasına bunu tavsiye etmek ya da dilemek hoş bir şey değil.

Üstelik de burası açık bir platform. Ve evet erkekler de burayı takip ediyor.
Şöyle düşünün daha net empati kurmak için.

Siz bir gün yoldasınız (veya anneniz, yakın bir kız arkadaşınız, kızınız... yani özetle bir kadın tanıdığınız)
Bir şey sizi inanılmaz sinirlendiriyor, bir an için gözleriniz kararıyor, zihin bulanıklığı yaşıyorsunuz ve öfke kontrolünüz elden gidiyor. Etrafınızdakilere bağırıp vurmaya başlıyorsunuz (ki öfke kontrolünden kaynaklı sinir krizi denilen şey hepimizi vurabilir, kimse kendinden o denli emin olmasın)
Ve rastlantı bu ya, burayı okuyan 5 erkek sizin o halinizi görünce "vay vay kadına bak orgazm olamamış" diyor ve sizi kaçırıyorlar...

Devamını yazmamı herhalde istemezsiniz...
Ben bir kadın olarak üstteki satırları yazarken bile sizin adınıza irrite oldum ama başka türlü sanırım anlayamayacaksınız.

Bu zihniyetin, bekar kadın yöneticiler işle ilgili krizsel bir durumda tepkisel oldukları zaman "yeaa bir sevişsin de rahatlasın" diyen tiynetsiz erkek çalışanların yaptığı esprilerden hiç bir farkı yok. İkisi de aynı sığlık.

Umarım şimdi gerçeği iliklerinize kadar hissedip tepki verdiğimiz ilgili yoruma bir de akıl sağlığı perspektifinden bakarsınız...

Kadın toplu tecavüzü normalleştirmiş ,cidden yaptığı yorum inanılmaz kötü

Back
X