Bana çok mantıksız gelmedi.
Sevişip orgazm olunca insan pamuk gibi olup gevşemiyor mu?
Kadın doğruları yazınca niye garipsediniz :)
Orgazma karşı çıkan yok, orgazm etmek için 3-5 erkeğin bir kadına çullanıp sırayla girişmesi var.
Böyle bir şiddete, tacize, aşağılanmaya merakınız varsa orasını bilemem, o sizin kişisel tercihiniz tabii ki.
Ama bir başkasına bunu tavsiye etmek ya da dilemek hoş bir şey değil.
Üstelik de burası açık bir platform. Ve evet erkekler de burayı takip ediyor.
Şöyle düşünün daha net empati kurmak için.
Siz bir gün yoldasınız (veya anneniz, yakın bir kız arkadaşınız, kızınız... yani özetle bir kadın tanıdığınız)
Bir şey sizi inanılmaz sinirlendiriyor, bir an için gözleriniz kararıyor, zihin bulanıklığı yaşıyorsunuz ve öfke kontrolünüz elden gidiyor. Etrafınızdakilere bağırıp vurmaya başlıyorsunuz (ki öfke kontrolünden kaynaklı sinir krizi denilen şey hepimizi vurabilir, kimse kendinden o denli emin olmasın)
Ve rastlantı bu ya, burayı okuyan 5 erkek sizin o halinizi görünce "vay vay kadına bak orgazm olamamış" diyor ve sizi kaçırıyorlar...
Devamını yazmamı herhalde istemezsiniz...
Ben bir kadın olarak üstteki satırları yazarken bile sizin adınıza irrite oldum ama başka türlü sanırım anlayamayacaksınız.
Bu zihniyetin, bekar kadın yöneticiler işle ilgili krizsel bir durumda tepkisel oldukları zaman "yeaa bir sevişsin de rahatlasın" diyen tiynetsiz erkek çalışanların yaptığı esprilerden hiç bir farkı yok. İkisi de aynı sığlık.
Umarım şimdi gerçeği iliklerinize kadar hissedip tepki verdiğimiz ilgili yoruma bir de akıl sağlığı perspektifinden bakarsınız...