- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
-
o bu değilde ben sizi çok sevdim :) Çok tatlı anlatmışsınız.Sevgili hatunlar su anda bu satirlari titreyen hulya kocyigit cenemi dizginlemeye çalışarak yaziyorum. Fatma girik'e meydan okuyan gozlerim sinirin etkisiyle biraz daha acilirsa retinam yirtilacak. Hani o derece sinirliyim.
3 gün sonra evleniyorum. Henuz neden evlendigimi cozememisken türlü sikintilarla bogustum bunlari anlatmayacagim. 10 kilo verdim diyeyim siz anlayin. Bir de birazcik delirdim ama hala balkona cikip soyunmadim. Ya da hic tanimadigim bir erkege usulca sokulup merhaba demedim. Iyiyim valla bak.
Konuya giriyorum. Yaklasik uc haftadir bende kalan bir kuzenim var. Yirmi yasinda oldukça iyi kalpli yardimsever vs. Benim icin dayanilmasi zor bir ozelligi var ki uc haftadir buna katlanmak icin tum vucudum isilik oldu. Canim kuzenim deodorant kullanmaz ve yikanmaz. Dolayısıyla ter kokusu foseptik cukuruna dusmus tulbent gibi. Buraya kadar sorun yok. Çünkü gunde bes adet asiri etkili naneli sakiz cigneyerek koku alma organımi iflas ettirdim. Bana her yer nane.
Bugün bakkala gittim. geldigimde "surpriiizz" diye bir sesle birlikte karşımda gelinligimi giymis kuzenimi gordum. Asidi kaçmış kola gibi kaldim oracıkta. Yirmilik dislerim zonkladi ancak kirmamak için bir sey demedim. Gelinligi çıkardı. Sonrasında kokladim bayilmisim. Yani bayilmadim da sinir krizi gecirmis olabilirim. Her turlu deterjanla sildim. balkona astim. Buhar sikip havalandirdim. Yok koku oyle bir sinmis ki üstüne gitmedi. Tum vucudum isilik doldu yine. Hala kasiniyorum. ve ben buna rağmen kirilmasin diye tek kelam etmedim.
Dugunume uc gun kaldi. Hic giymedigim gelinligi kuru temizlemeye vermem gerek lakin sordugum uc yer de düğüne yetismez dedi. Baska bir ilceye gidecegim lakin o kadar cok isim var ki bunu da yapamiyorum. Velhasili bir arkadasa rica ettim o goturecek. Ben ise hala ona caktirmadan gelinligi nasil evden cikartirim derdindeyim.
Sevgili hatunlar icimden bir ses git kafasini klozete sok diyor. Oteki ses de hiçbir sey yapma kirma diyor. Zilgit cekiyorum icimden. Ben ne yapayım. En onemlisi foseptik cesidi ter kokusu kuru temizlemede gecer mi? Gelinlik zarar gorur mu? Kac günde teslim edilir vs. Son olarak balkona cikip soyunarak kahrolsun ter kokusu diye bagirsam ofkem gecer mi?
böyle düşündüğün sürece kırılmaya devam edersin ,espiriyle karışık söyleseydin şu an bunu yaşamazdın..istersen sor ter kokusu varmı sence sanki bana öyle geldi de..bakalım ne diyecek..Gercekten anlattigim gibi bu koku. Zira bazi insanların teni ve teri daha farklı kokuyor maalesef. Siniyor kiyafete ve esyalara. Banyo yapiyor arada ancak bu sicakta deodorant kullanmadigi ve ayni kiyafeti bes gun giydiği icin kendine has aromalı bir kokusu var. Yahu ben kirilmasin diye gelinligi evden gizli nasil cikarayim derdindeyim benim gibi bir model nasil uyarsin onu. Sevmedigim bir zat olsa "kardes hayırdır gece kokarca mi attin yataga seni hinzir" derdim lakin sevdigim insanlara karsi saflik derecesinde suskunum. Kiramiyorum. Daha once hic gelinligim olmadigindan dolayisiyla kuru temizlemeye de vermedim. Asil sorum su ki uc gunde yetisir mi yetisse dahi gelinlikte yipranma olur mu?
Gercekten anlattigim gibi bu koku. Zira bazi insanların teni ve teri daha farklı kokuyor maalesef. Siniyor kiyafete ve esyalara. Banyo yapiyor arada ancak bu sicakta deodorant kullanmadigi ve ayni kiyafeti bes gun giydiği icin kendine has aromalı bir kokusu var. Yahu ben kirilmasin diye gelinligi evden gizli nasil cikarayim derdindeyim benim gibi bir model nasil uyarsin onu. Sevmedigim bir zat olsa "kardes hayırdır gece kokarca mi attin yataga seni hinzir" derdim lakin sevdigim insanlara karsi saflik derecesinde suskunum. Kiramiyorum. Daha once hic gelinligim olmadigindan dolayisiyla kuru temizlemeye de vermedim. Asil sorum su ki uc gunde yetisir mi yetisse dahi gelinlikte yipranma olur mu?
Bu halimde beni guldurdunuz tsk ederim.. gelinligi naparsiniz bilemedimde yalniz kuzeninizi yikanmasi gerektigi konusunda kibarca uyarsaniz keske. Siz belki iyi kotu katlanirsinizda baska kimse katlanamaz yazikk herkes kacar ondanSevgili hatunlar su anda bu satirlari titreyen hulya kocyigit cenemi dizginlemeye çalışarak yaziyorum. Fatma girik'e meydan okuyan gozlerim sinirin etkisiyle biraz daha acilirsa retinam yirtilacak. Hani o derece sinirliyim.
3 gün sonra evleniyorum. Henuz neden evlendigimi cozememisken türlü sikintilarla bogustum bunlari anlatmayacagim. 10 kilo verdim diyeyim siz anlayin. Bir de birazcik delirdim ama hala balkona cikip soyunmadim. Ya da hic tanimadigim bir erkege usulca sokulup merhaba demedim. Iyiyim valla bak.
Konuya giriyorum. Yaklasik uc haftadir bende kalan bir kuzenim var. Yirmi yasinda oldukça iyi kalpli yardimsever vs. Benim icin dayanilmasi zor bir ozelligi var ki uc haftadir buna katlanmak icin tum vucudum isilik oldu. Canim kuzenim deodorant kullanmaz ve yikanmaz. Dolayısıyla ter kokusu foseptik cukuruna dusmus tulbent gibi. Buraya kadar sorun yok. Çünkü gunde bes adet asiri etkili naneli sakiz cigneyerek koku alma organımi iflas ettirdim. Bana her yer nane.
Bugün bakkala gittim. geldigimde "surpriiizz" diye bir sesle birlikte karşımda gelinligimi giymis kuzenimi gordum. Asidi kaçmış kola gibi kaldim oracıkta. Yirmilik dislerim zonkladi ancak kirmamak için bir sey demedim. Gelinligi çıkardı. Sonrasında kokladim bayilmisim. Yani bayilmadim da sinir krizi gecirmis olabilirim. Her turlu deterjanla sildim. balkona astim. Buhar sikip havalandirdim. Yok koku oyle bir sinmis ki üstüne gitmedi. Tum vucudum isilik doldu yine. Hala kasiniyorum. ve ben buna rağmen kirilmasin diye tek kelam etmedim.
Dugunume uc gun kaldi. Hic giymedigim gelinligi kuru temizlemeye vermem gerek lakin sordugum uc yer de düğüne yetismez dedi. Baska bir ilceye gidecegim lakin o kadar cok isim var ki bunu da yapamiyorum. Velhasili bir arkadasa rica ettim o goturecek. Ben ise hala ona caktirmadan gelinligi nasil evden cikartirim derdindeyim.
Sevgili hatunlar icimden bir ses git kafasini klozete sok diyor. Oteki ses de hiçbir sey yapma kirma diyor. Zilgit cekiyorum icimden. Ben ne yapayım. En onemlisi foseptik cesidi ter kokusu kuru temizlemede gecer mi? Gelinlik zarar gorur mu? Kac günde teslim edilir vs. Son olarak balkona cikip soyunarak kahrolsun ter kokusu diye bagirsam ofkem gecer mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?