Siddete meyyalim vallahi terden

Gercekten anlattigim gibi bu koku. Zira bazi insanların teni ve teri daha farklı kokuyor maalesef. Siniyor kiyafete ve esyalara. Banyo yapiyor arada ancak bu sicakta deodorant kullanmadigi ve ayni kiyafeti bes gun giydiği icin kendine has aromalı bir kokusu var. Yahu ben kirilmasin diye gelinligi evden gizli nasil cikarayim derdindeyim benim gibi bir model nasil uyarsin onu. Sevmedigim bir zat olsa "kardes hayırdır gece kokarca mi attin yataga seni hinzir" derdim lakin sevdigim insanlara karsi saflik derecesinde suskunum. Kiramiyorum. Daha once hic gelinligim olmadigindan dolayisiyla kuru temizlemeye de vermedim. Asil sorum su ki uc gunde yetisir mi yetisse dahi gelinlikte yipranma olur mu?

daha sen giymeden, özel bir kıyafeti nasıl giyiniyor ve bunu nasıl sürprizzz diye ilan edebiliyor?
Ter bile kokmuyor olsa, o SENİN gelinliğin, bekar kızın üstünde ne işi var be? Bayram şekeri mi de herkes tadacak?

o bu değilde ben sizi çok sevdim :) Çok tatlı anlatmışsınız.

böyle düşündüğün sürece kırılmaya devam edersin ,espiriyle karışık söyleseydin şu an bunu yaşamazdın..istersen sor ter kokusu varmı sence sanki bana öyle geldi de..bakalım ne diyecek..

sen ne tatlı anlatmışsın ya, da ben bişeye takıldım, ter falan onlar önemli değil, nasıl bir saygısızlık ki, evlenecek kişinin gelinliğini izinsiz alıp giyer, bir de sürpriz diyor, ne sürprizi sanki sen onun sevgilisisin sana güzel gözükecek.. Ben buna sinir oldum sadece, koku içinde bilemiyorum 5 dakikada o kadar kalıcı sinmemiştir sanki, havalandırsan geçer sanki olmadı oda spreyi falan sık (bu şakaydı)

kırmızıladığım yerde kahkaha attım, kimleri okursun sen, bu dil bir yerlerden geçmiş sana. Biraz Gülse Birsel havası sezinledim, çok tatlısın.

Bu halimde beni guldurdunuz tsk ederim.. gelinligi naparsiniz bilemedimde yalniz kuzeninizi yikanmasi gerektigi konusunda kibarca uyarsaniz keske. Siz belki iyi kotu katlanirsinizda baska kimse katlanamaz yazikk herkes kacar ondan

Sen sabah markete git en etkilisinden benim bildigim yumos koku al bol miltarda gelinligin tersinden bocala balkona as mis gibi olur
O kuzeninide banyoya kilitle cani sıkılır belki dus alirda dugunde rezil olmazsiniz

Hatunlar inanin her seyi denedim. Yumos, leke giderici, parfum, sabunlu su vb. Ama gecmedi. Uzerinde ne kadar kaldi bilmiyorum ben yarim saatligine disari cikmistim. Sevgili annem de "basiretim baglandi bir sey diyemedim" deyip benden ozur diledi. Basireti bulup girtlatlamak istedim ama su anda cinayet isleyemem. Evlenip oha idrak bile evlendiyse herkes evlenir cümlesini duyup insanlarin tatmin olmasini gordukten sonra o bağlanan basiretin dugumunu testereyle acicam.

Kuru temizlemeden baska care yok gibi görünüyor. Ancak cevremde hic kimse bunu yasamadigindan gelinlik saglam gecer mi elime diye sorayim dedim size. He kuzenin hadsizligine deginecek olursak, yirmi yasinda henuz olgunlasmamis bir kiz iste. Hevesli bir de evlenmeye. Durum budur.

Ben verdim gelinliği kaç günde geri geldi hatırlamıyorum ama sağlamdı bi yerinde bi şey yoktu. Yalnız benimki taşlı tuşlu değildi sadeydi onla alakası var mı bilmem

Merak ettim gelinliğinin modelini? Çünkü eğer straplezse koltuk altı kokusu olmaz, yok kolluysa o fena işte. Kuru temizleme 1 haftadan önce vermedi gelinliğimi, sen yine de sor istersen ama çok riskli.

Telefondan yaziyorum tek tek alinti yapmak pek zor olduğundan bir de yeni gelin nazina sahip olmak icin cabaladigimdan topluca cevap veriyorum kusura bakmayın. o yumos spreyi yok evde yarin gidip alayim inşallah ise yarar. Kitap konusuna gelince ne desem bilemedim herkesi okurum Gulse Birsel'e ozel bir hayranlığim yok. Suni mizahci ezberci elestirel kisilikten ibaret benim icin.

Onun disinda kuzenimle ilgili +18 siddet içeren yorumlariniz aklimdan gecmedi değil lakin pambik kalbim bana engel oluyor.

nick inize ve anlatışınıza bayıldım. sozluk yazarı mısınız :) kuzeniniz için allah sizlere sabır versin. 20 yaşında kazık kadar insan gelinliği giymek ne demek. umarım koku sorununu halledersiniz.

cumartesi sabahtan kuru temizlemeye verilen gelinlik pazar akşamki düğün için elime ulaştı. Herhangi bir yerinde sorun yoktu, üstündeki taşlardan bir iki tanesi dökülmüştü bir de nemliydi : ) (lütfenler, ne olur çok aciller havada uçuştu ama)

Gelinlik straplez degil dolayisiyla koltuk altında kokarca yavrulari halay cekiyor. Uzerinde taşlar var ama bulent Ersoy'un takilarindan daha fazla degil. Yani zarar gorebilme ihtimali de var. Su yumos spreyi durulanma gerektiriyor mu acaba bilgisi olan var mi?

Sonucta kiralik gelinlikler de gelin tarafindan giyildikten sonra kuru temizlemeye veriliyor gelinlikci tarafindan. Dolayisiyla gelinlikcinizle konusup hangi kuru temizlemeyle calistiklarini sorabilirsiniz.

Bir de uslubunuza ve mizahi zekaniza bayildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…