Siddete meyyalim vallahi terden

Ben olsam kuzenin kafasini klozete sokmustum. Hos birsey degismezdi ama...

Bir de aklima geldi. Gelinligi balkona falan assaniz dugune kadar ucusup dursun. Arada koku falan sikin.

Kimse göndermemiş heraldeben cevap vereyim ben gönderdim kına gecemde artık nerelerde gezip nerelere sürtündü isem kirlenmişti gelinlik. Sabah gelin çıkarmadan sonra akşamüstü damat evinde kayınvalidem verdi ertesi gün öğlem aldım. Taşı vardı ama çok değil tülüde eteğinin ön kısmında vardı. Hızlı ve temiz bir şekilde geri döndü yani.-)

Karbonat ter kokusunu giderir.Dilerseniz gelinliğin koltukaltlarının iç kısmına karbonat serpip bir gün bekletin ve silkeleyin.Aslında karbonatlı suya bastırılır kokan bölge ama gelinlik olduğu için toz halinde deneyebilirsiniz.

Iltifatlariniz icin tesekkur ederim. Peygamber sabrim var ama tersim cok pis gardas. Beyzbol sopasiylan dalarim yeminle. Gizli psikopatim ama nasil gizlediysem bulamadim boyle feci bir olay karşısında.

E simdi herkes baska bir sey dedi ben ne yapsam bilemedim ki. Uc günüm var yarin karar verip uygulamaliyim. Yahu ben kuafor parami denklestirememisim bir de kuru temizleme masrafi cikti yok yere.

O degil de o "surpriiizz" sesiyle birlikte o hep bahsedilen yesil isigi gördüm ben. Ve evet tek kelime etmedim. Su anda yanımda oturup arabesk rap soyluyor. Arada yanagimi sikiyor. Gece bogsam mi ben bunu

hoşgeldiiinnnn bayağdır yoktun özlemişim mizahını ,,ver bacım kuru temizlemeye o kuzene de kırılırsa kırılsın nerede görülmüş gelinin giymediği gelinliği giymek.. hasetmidir nedir .. arada yıkanmazsan bu gelinliği anca kuzenlerinde giyersin de ben derdim ay çok sinirlendim

Bu ne denyoluktur arkadaş!!!
Başkasının kıyafetini, ne kıyafeti gelinliğini düğün olmadan, izni olmadan giymek. Hadi giyesin geldi git bir duş al be edepsiz.

Ki bence bu mevzu da ay bi deneyim miiiiiiii bile denmez ya neyse. Sok kafasını tuvalete haketmiş

Evet sprey daha fena yapabilir bence de. Kuzenim tum bu olanlarin farkinda degil. Kirilmasin diye kendimi banyoya kapatip telefon konusmalari yaptim. Habersiz durumdan yani. Belki de burnunda but var koku alamiyor bilmiyorum. Ailem de benim gibi bir sey demediler cok yardımı dokundu iyi kiz diye.

Yav ben genel olarak bu düğün gelinlik mevzularina pek takilan bir tip degilim. Hani benden once birileri giyebilir o umurumda dahi degil. Benim her turlu kotu kokuya karsi takintim var. Obsesifim bu vucut temizliği konusunda. Dolayisiyla derdim kuzenin hadsizliginden cok kokunun yok olmasi.

1-kuzen falan dinlemem...kırılırsa kırılsın...pis insanlara tahamülüm yok.. benimle aynı evde aynı iş yerinde olan insan temiz olacak...o kadar...
2-Sizin gelinliğinizi hangi hakla giyiyor??? çok sabırlısınız...benim tepkim farklı olurdu
3-gelinliği gözüne soka soka kuru temizlemeye gönderin...hatta 3 gün boyunca ter kokusunu gidermek için cabaladaıgınızı anlatın...belki utanır da temizlikle tanısır.....
bu ona kötülük değil,iyilik olur

gelinliği düğüne kadar askıda açık bi alanda havalandırın .üzerine çok hafif orjinal parfüm sıkın uzaktan sıkın ama koku geçer en azından senı idare eder...ama sıkacağın parfüm orjinal olsun yoksa daha sonra berbat bir kokuya dönüşebilir o ter kokusundan sonra...

Anlatımınız çok eğlenceli ama haleti ruhaniyeniz için aynı şeyi söylüyemeyeceğim , haklısınız.
Ne yazık ki bazı kişilerin ter kokusu dayanılmaz derecede ağır kokuyor.
Evime gelen ya da evine gittiğim kişilerde rastladım bu kokuya kişi sanki yıllarca o evde yaşamış havalandırmamış gibi ağır kokuyor.Başka misaller verdiğinizde bile anlayamıyor ben kokmam mesela diyebiliyor.Kendilerine koku gelmiyor.Bir kaçı haftada 2 kez banyo yaptığını söyledi.
Böyle insanlarla kokuya katlanamama ve hiyjen şüphesinden dolayı mesafe koymak zorunda kalmışlığım olmuştur.
Ter kokusu,kafada 1 teneke yağ birikmiş hal (banyo haftada 1-2) o kafada eller gider gelir ikram yapar falan.ve bir dolu enteresan durumlar.
Ben öğüreöğüre bir hal olurdum tahmin edebiliyorum.
Kuru temizleme büyük risk ama kısa sürede yapılabilir mi? bilemiyorum.Açk havada bırakın desem gitsede kokusu psikolojik olarak var bile gelebilir ki gitmiyor kırlentleri yıkamıştım ben :)
Zor valla canım bir yol bulunur inşallah bence ikaz edin olmaz böyle...

Herkese tesekkur ederim yardim çabaları ve sozleri icin.
Hatunlar cok vaktim kalmadi yarin bu sorunu halletmeliyim.
Karbonatli su etkisini hemen gosterir mi bekleme gerektirir mi? Zira kuru temizlemeye gotureceksem yarin goturmeliyim vakit kalmadi. Bir de kuru temizlemeciler herhangi bir islem yaparsaniz eger koku gitmezse "senden oturu" diyorlarmis. Bir arkadas soyledi. Hani bu hususta da durum riskli.

Ben şuna bir cimdik atip geliyorum. durdukca gerildim. Yalniz arkadaş ne sinir varmis sizde, sakindim potansiyel manyak oldum yorumlari okudukca. Gaz vermeyin baah.

aslında çok can sıkıcı ama güldürdün ki sen çok fazla

bu arada neneli şeker koku alma duyusunumu yok ediyor

birde ne kadar durmuş bu gelinlik üstünce havalandırınca ve hafif silince gitmeyecek kadar

burnuma geldi sankim kokusu öğğ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…