Siddete meyyalim vallahi terden

Marka vermeyeyim bi naneli sakiz var cigere kadar isleyen. Ondan surekli cigneyince burun deliklerinden buz fiskiriyor. Dolayısıyla alinan tek koku nane oluyor. Kuzenle yasadikca hayatta kalma yöntemleri geliştirdim nacizane. Bir de kendimi banyoya kapatiyorum kabiz saniyorlar beni. Oksijen depolayip cikiyorum. Sabirdan ziyade sinirlenince deliriyorum ben. Ondan ötürü bu halim.

Çağır banyo ya Gel bana bi kese at diye.. Kitle kapıyı tut hortumu üstüne boşalt şampuan ı da Yıka Utanırda banyo yapar belki :) Yada Kafasını Klazote sok Sifonu çek.. Görsün orası bile yıkanıyor

Benim koku alma özelligim yok evet bildiginiz hicbir seyin kokusunu almam, kek, kizartma, simit kokulari haric sevdigim seylerin kokusunu cok net alıyorum
Ama ben bu şahane ozelligimi bildigim icin takinti derecesinde titizimdir koku konusunda, hergun duş alirim öldurseniz rollon surmeden yasayamam hatta arada gelirler bana durup dururken disardaysam lavaboya girer sabunla islak mendille silerim koltuk altlarimi. Ne biliyim ben nezaman nerde nasil kokarim
Neyse velhasil kelam belki sizin kuzen de boyledir koku alma yetenegi yoktur benim gibi ve birinin artık uyarmasi gerekiyodur
Buarada insallah dugune kadar yetisir gelinlik ya haber verirsiniz burdan

Bir cozum bulsam mutlaka haber verecegim son durumu. Ya da gazetelerin üçüncü sayfalarinda "bogaz koprusunde gelinligine sardigi kokarcalari vahsi sekilde denize firlatan genc kiz polise verdigi ifadede 'nanee nane nane nane nane sekerii' şarkısını soyledi." Haberini okursaniz bilin ki o benim.

Allah iyiliğini versin yaa

Gelinliğini kuzeninle birlikte kuru temizlemeye ver.
Gelinliği hemen alabilmek için türlü pazarlıklara giriş,kuzenimi işiniz bitince alırım ne zaman olursa diye de ekle.

Dinsizin hakkından imansız gelir :)

Patavatsız bir arkadasınız yok mu? Onu cagırın eve girer girmez kuzeninize igrenc kokuyorsun git banyo yap desin

Gelinlik için ne desem bilemiyorum inanılmaz sinir bozucu bir durum. Umarım düğüne kadar halledersiniz :)

Ayy anlatimina bayildim cok hos acikcasi gelinligimi giymesinr bozulurdum ama bisey diyemzdim bnde direk ama boyle gulerek kiz manyakmisin niye giydin gelinligimi derdim bide okadar kokuyosa derdim acik acik gir bi banyo yap hic yapmadin geldiginden beri nasil rahat ediuosun derdim bide ewde baska kimse yokmu onlar rahatsiz olmuyomu annende diyebilir

Ahahahahaha ay kusura bakma,gulmeden edemedim.ilk once kuzeninizin yemegine fare zehri katin, ya da suratina bocek ilaci sıkın, o konuda bir kere anlasalim. Ben gelinlikciyim bu tarz durumlarla karsilasiyorum. Kuru temizlemeye vermeyin gelinligi cok yipratiyorlar. Eski halinden eser kalmiyor. Islak mendille silin önce,sonra parfum sıkın. Koku falan kalmaz. Guzel bir parfum olsun sonra camasir suyuyla tuz ruhu karisiminin zehire donustugu gibi, ter kokusuyla parfum karisip sizi zehirlemesin

Oncelikle mutluluklar dilerim:)

kuru temizleme tasli pullu piriltili kumaslara biraz zarar veriyor.kolasi da bazen formunda kalmiyor.ter lekesi de yoksa vermenizi pek tavsiye etmem.

yumusatici veya spreyler islatacagi icin koku daha cekilmez hal alir.kokulari cok karistirmayin.Dugununuzde kullanacaginiz parfumden sıkıp bolca havalandirmanizi tavsiye ederim.(yagislar da geliyor dikkat)

terden ziyade baska beden de gormekte kotu bir surpriz olmus.

Uvv..Bence 3 gün kala kuru temizleme riski alma sonuçta koku bi şekilde gider allah korusun kuru temizlemede daha berbat olabilirYorumların tamamını okumadım belki yazan arkadaşlar vardır.Gelinlik sonuçta elbise kılıfının içinde ,sprey şişesine konsantre çamaşır yumuşatıcılı su doldur sık sonra fermuarla kılıfı 2 gün öyle kalsın.kesinlikle ter kokusu çıkar yumuşatıcı kokusuda terden iyidir zaten düğün günü havalanır üzerinizden çıkar koku parfüm falan

kusura bakma sen cok sinirlenmissin ama yazini okurken tebessum ettim...tatlım kuru temizleme olayi bilmediğin yerde riskli is...heleki islemeleri varsa sakin ha...ter kokusu gitsin diye ugrasirken sonra daha kotu uzulebilirsin...ben gelinligimi dugunden sonra vermiştim bir sey olmaz dediler hem de unlu bir yerdi ona guvendim ama işlemesi coktu ve hasar görmüştü oyle cok abarti degildi ama az cok belli oluyordu...ben sakin riske atma derim....balkona koysaniz havalansa biraz olmaz mi? ya da kuzenini tanimayan biri koklasa belki onun kokusu senin icine islemistirr...eger bu kadar kotu kokuyorsa bunu onun bilmesi gerek demek ki kendi kokusuna alismis...

önce mutluluklar dilerim. sonra geçmiş olsun.
ardından da kuzeninize izninizle piiisssssssss demek istiyorum. gelinliğinizi kuzene koklatsanıza, sence bu ne kokuyor diye sorun bakalım ne diyecek.
kuru temizleme riskine hiç girmeyin bence.

traji komik resmen.
şimdiye kadar hiç bir insan bu kızı uyarmamış mı? annesi dahil?
ama sen kuzeni olarak yani en azından onun iyiliği için söylesen nasıl olur ki? yanlış anlar mı acaba da gider ayak hiç değmez kırgınlığa..
Giymesi çok ayıp olmuş, düğünden önce kimse giyemez o gelinliği.
benim de ter kokusuna karşı inanılmaz antipatim var dehşet ter kokan insanların da kokuları gerçekten çamaşırdan çıkmaz. kız yurdundan kalan tecrübelerim.. havalandır, parfüm, bilmem ne bilmem ne fayda etmez bazılarının kokusuna. bir de psikolojik olarak zaten etkilenmiş..

Kusura bakmayin guldum bayagi ama anlatıma. Izinsiz giymesi ayri korkunc zaten. Küçük kapali ve guzel kokan bir ortamda bekletilebilir.Ondan sonra tekrar havalandirma.
Bu arada Allah'in emri peygamberin kavliyle kuzeninizi Diyarbakir'in 55 derece sıcağında bile 35 gunde bir banyo yapan abime istiyorum.

idrak yollarımı açtın be bacım ben anlatsam bu kadar olmazdı (aradan sıvışayım dedim )
dert etme diyecemde 3 günde gelinlik çıkarmaz kuru temizlemeciler...gül suyu deterjanlı su lavanta kokulu mesela bi leğene doldursan gelinliğinin koltuk altı kısmını hususi bastırsan ve kurutsan belki kokuyu minimize edersin ha ..

Olduuuuuu ikisinin bir de yıkamadıkları bebekleri olsun sonra ülkece kırılalım kokudan

konu sahibi tencere kapağı buluşturcak desene ,adeninannesi Allahta seni güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…