- Konu Sahibi MissKitty86
-
Harika yorum...Oturup şiddet üzerine tatlı tatlı sohbet ediyorlarsa ikisi de kafayı yemiş bence...
Size vurana vururmusunuz ve bunun vicdanini yaparmisiniz kisaca bunu soruyorumOturup şiddet üzerine tatlı tatlı sohbet ediyorlarsa ikisi de kafayı yemiş bence...
Oturup şiddet üzerine tatlı tatlı sohbet ediyorlarsa ikisi de kafayı yemiş bence...
Tabiki kahrolurum ben ,kendime yakıştıramadım derim defalarca özür dilerim e yuvamda yıkılmaz,huzur dolar.. ay nasıl soru ,nasıl cvp...size ne lazım ondan diyelim isterseniz...Size vurana vururmusunuz ve bunun vicdanini yaparmisiniz kisaca bunu soruyorum
Bana vuran olmadı bugüne dek ( evliliğim içinde olmadı, ergenken babamdan şiddet görmüştüm ) vurursa vurur muyum ? düşündüm sanırım vururum, hiç de vicdan yapmam.Size vurana vururmusunuz ve bunun vicdanini yaparmisiniz kisaca bunu soruyorum
Alay edilecek bir konu mu simdi buHarika yorum...
Size vurana vururmusunuz ve bunun vicdanini yaparmisiniz kisaca bunu soruyorum
Büyük konusmayin istersenizTabiki kahrolurum ben ,kendime yakıştıramadım derim defalarca özür dilerim e yuvamda yıkılmaz,huzur dolar.. ay nasıl soru ,nasıl cvp...size ne lazım ondan diyelim isterseniz...
Ettim bile napcaz şimdi...Alay edilecek bir konu mu simdi bu
Sen bana vurdunSiddet gösteren kocaya karsilik veren kadin vicdan yapmali mi. Yani kadin kocaya sitem ediyor sen bana vurdun diye koca da sende bana vurdun diyor. Ama siddeti baslatan veya hakaret etmeye baslayan koca. Sonra bende vurdum diye vicdan yapan kadinin piskolojisi normal degil herhalde degil mi?
Yapacak bir sey yok kendinize yakisani yapmissinizEttim bile napcaz şimdi...
Haklisiniz tabi, tesekkür ederim yorumunuz icinBende kendimi savunur vururum tabi ama bu devamlılık haliyse ve iki taraf bu şekilde yol izliyorsa hiç iyi bir durum değil anlaşamıyosanız ayrılın gitsin yarın bir gün sen vurduğunda o üç vurursa Allah korusun daha farklı durumlarla karşılaşabilirsin bunun lüzumu yok bence.
Istediginiz cevabi vereyim YapmamSize vurana vururmusunuz ve bunun vicdanini yaparmisiniz kisaca bunu soruyorum
Sizde...aynen...Yapacak bir sey yok kendinize yakisani yapmissiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?