Siddete siddet

MissKitty86

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2010
385
202
303
Almanya
Siddet gösteren kocaya karsilik veren kadin vicdan yapmali mi. Yani kadin kocaya sitem ediyor sen bana vurdun diye koca da sende bana vurdun diyor. Ama siddeti baslatan veya hakaret etmeye baslayan koca. Sonra bende vurdum diye vicdan yapan kadinin piskolojisi normal degil herhalde degil mi?

Size vurana vururmusunuz ve bunun vicdanini yaparmisiniz kisaca bunu soruyorum
Tabiki kahrolurum ben ,kendime yakıştıramadım derim defalarca özür dilerim e yuvamda yıkılmaz,huzur dolar.. ay nasıl soru ,nasıl cvp...size ne lazım ondan diyelim isterseniz...

Size vurana vururmusunuz ve bunun vicdanini yaparmisiniz kisaca bunu soruyorum
Bana vuran olmadı bugüne dek ( evliliğim içinde olmadı, ergenken babamdan şiddet görmüştüm ) vurursa vurur muyum ? düşündüm sanırım vururum, hiç de vicdan yapmam.

Bende kendimi savunur vururum tabi ama bu devamlılık haliyse ve iki taraf bu şekilde yol izliyorsa hiç iyi bir durum değil anlaşamıyosanız ayrılın gitsin yarın bir gün sen vurduğunda o üç vurursa Allah korusun daha farklı durumlarla karşılaşabilirsin bunun lüzumu yok bence.

Sen bana vurdun ama sende bana vurdun he tamam tamam sıkıntı yok ozaman

Haklisiniz tabi, tesekkür ederim yorumunuz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…