Siddete siddet

Eşimin iş arkadaşı sürekli eşiyle kavga eder,her kavgada da şiddet uygulardı. Bir gün kadın yetti artık diyerek eşini yumrukla yere sermiş.
Dayağı yiyen erkek şahıs eşime şöyle anlatmış:Hep döverdim,bu kadar zevk almazdım. Karşılık verince daha zevkli oluyor. . .

Belki adamın vurduğundan, kadın daha güçlü vurduysa vicdan yapabilir .Keşke bende kocam kadar vursaydım diye düşünebilir!!!

Biri bana şiddet uygulasa bende boş durmam. Bir erkeğin kadına vurmasi en büyük acizlik. Ve birkere o kapı aralandiysa devami gelir. Aile danışmanina gitmenizi öneriyorum. Rabbim ev huzuru versin.

Bir kez olduysa konu acmaya degmez, birden fazla olduysa oturun ciddi ciddi dusunun biz napiyoruz diye

Kpv
Siddet gösteren kocaya karsilik veren kadin vicdan yapmali mi. Yani kadin kocaya sitem ediyor sen bana vurdun diye koca da sende bana vurdun diyor. Ama siddeti baslatan veya hakaret etmeye baslayan koca. Sonra bende vurdum diye vicdan yapan kadinin piskolojisi normal degil herhalde degil mi?
Kocanızdan dayak yediniz ve karşılık olarak ona vurdunuz. Bunu burda böyle normal normal konuştuğunuza göre ilk defa olmuyor. Peki bu durumda siz eşiniz olacak pisliğe sizin karşılık verdiğiniz dışında diğer uyguladığı şiddetlerden pişman olmuş mu vicdan yapmış mı diye sorun. Ayrıca kendi kendinize bir tokat atın ve artık kendinize gelin.

En son ben vurursam sorun yok 😁

Refleks olarak vurabilirim belki ama hic oyle bir durumda kalmadigim icin su an tepkimi olcemiyorum. Nihayetinde siddetin her turlusune hayir. Sordugunuz soru uzerine konusulacak bir soru degil bence. Sonucta ilk erkek vurduysa siddeti o baslatmis demektir. Kadin karsilik verse de vermese de masum. Yapilacak sey siddete basvuran tarafi hayatından cikarmak. Ilk kadin vursaydi söylediklerim onun icin de gecerli olurdu

Siddet gösteren kocaya karsilik veren kadin vicdan yapmali mi. Yani kadin kocaya sitem ediyor sen bana vurdun diye koca da sende bana vurdun diyor. Ama siddeti baslatan veya hakaret etmeye baslayan koca. Sonra bende vurdum diye vicdan yapan kadinin piskolojisi normal degil herhalde degil mi?
Yalnız siz ona o size derken bir gün birbirinize ağır bir şiddet uygularsanız o olur. Oturun konuşun olmuyorsa ortam değiştirin. ...

Aman kardeşim, sopa olan evde, sevgi ve saygı kalmamış demektir. Eşin seni dövüyor, sen eşine geri veriyorsun dayaklari. Bana karşı el kaldıran, ben de döverim ve hiç de acımam. Ama çok zaman geçirmeden de ayrılırım. İnsallah çocuklarınız yoktur.

Allah affetsin ben de hep merak ederim kavga anında kadınlar neden alttan alttan ( anladiniz siz onu) geçirmezler ??

Bence kadınlar sadece yapamadiğindan degil de yapamayacaklarini dusunduklerinden karsilik vermiyorlar.

Genelde Turk filmlerinde kadın köseye siner teslim olmuş sekilde siddetin bitmesini bekler, yabancı filmlerde karşiliklı girişir kadin erkek.

Erkek daha fazla zarar verir tamam da kadin da zarar verebilir istese, bizim kadinlarimiz neden zarar vermek istemiyor?? aşırı insaniyet namına mi?

ayni toplumun erkekleri bu kadar "sorunlu " iken kadınları nasil bu kadar "sakin" olabiliyor?

burada siddete kilavuz olmak istedigimden degil tabiki ama insan merak ediyor , kafasina tava yemis koca millet içine çıkip ne der?

Bence karşılık görme korkusu olsa erkekler en azindan disariya aciklayamayacakalari, gurur yapacaklari durumlardan kacinirlar.

Dövüşmen Guzum.

Ben ilk ve son dövüşümü orta1de yapmıştım.
Konu da Bitli Sevilay denen bir kızın bizim yazlığımıza inanmaması ve beni yalancılıkla suçlamasıydı. Kendimi birden kızın elinde buluvermiştim. Ben 1.70e yakın o 1.50 bile değil, nasıl güzel evire çevire yolmuş tırmıklamıştı beni.

Derse gelen öğretmenime "Benim gibi bir öğrenci nasıl haksız olabilir?" diye "Beni beni Bihterini" edebiyatı yaparken hoca "İyi bir öğrenci olman haksız olamayacağını göstermez" demişti. Bir posta ondan, eve gidince de annemden azar yemiştim.

Eşimle 10 senelik berbat ötesi bir evliliğimiz var. Hiç dövüşmedik. (Sevilay fobisi) Bana vursa rapor alır televizyonlara çıkıp Kibariye'nin annesi gibi haykırarak 7 ceddini rezil ederdim hiç karşılık vermekle uğraşmazdım.

Bir de erkek gücü diye bir şey var. 80 kiloyum, 2 yaşındaki oğlum dün sırtıma bir vurdu, resmen iki büklüm oldum, ölmüşlerim gözümün önüne geldi.

Bugün karşılık verirsiniz yarın o ya da siz bir ters hareket yaparsınız geri dönüşü olmayan şeylere sebep olursunuz.

Bu sebeple uzunca bir konuşma, belki terapiler seanslar olmuyorsa da ayrılmak en sağlıklısı olur bence.

Back
X