- Konu Sahibi MissKitty86
Kinadigimizi da yasayacak miyiz :) pesin pesin sorayim da her konuda bunu duymaktan biktim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oturup şiddet üzerine tatlı tatlı sohbet ediyorlarsa ikisi de kafayı yemiş bence...
Bana vuran kocayi hemen terkederim. Neyin pesindesiniz ki?Size vurana vururmusunuz ve bunun vicdanini yaparmisiniz kisaca bunu soruyorum
Kocanızdan dayak yediniz ve karşılık olarak ona vurdunuz. Bunu burda böyle normal normal konuştuğunuza göre ilk defa olmuyor. Peki bu durumda siz eşiniz olacak pisliğe sizin karşılık verdiğiniz dışında diğer uyguladığı şiddetlerden pişman olmuş mu vicdan yapmış mı diye sorun. Ayrıca kendi kendinize bir tokat atın ve artık kendinize gelin.Siddet gösteren kocaya karsilik veren kadin vicdan yapmali mi. Yani kadin kocaya sitem ediyor sen bana vurdun diye koca da sende bana vurdun diyor. Ama siddeti baslatan veya hakaret etmeye baslayan koca. Sonra bende vurdum diye vicdan yapan kadinin piskolojisi normal degil herhalde degil mi?
Yalnız siz ona o size derken bir gün birbirinize ağır bir şiddet uygularsanız o olur. Oturun konuşun olmuyorsa ortam değiştirin. ...Siddet gösteren kocaya karsilik veren kadin vicdan yapmali mi. Yani kadin kocaya sitem ediyor sen bana vurdun diye koca da sende bana vurdun diyor. Ama siddeti baslatan veya hakaret etmeye baslayan koca. Sonra bende vurdum diye vicdan yapan kadinin piskolojisi normal degil herhalde degil mi?
Evet ben bu duruma nasıl düştüm diye vicdan azabı çekerim ben böyle bişeyi kendime nasıl layık görüyorum diye yoksa koca çokda tın cehenneme direk olsunSize vurana vururmusunuz ve bunun vicdanini yaparmisiniz kisaca bunu soruyorum