Siddete siddet

Esiniz özür dilememek ve dahası sıradaki tokatı atmak için ve de kendi özrunu kapatmak için sende vurdun diyor.
Bu sorunlu insanlarin hep yaptığı şey. Sen beni kıskirttin. Sen de vurdun. Sende söyledin.
Oysa herkes kendi yaptığından kendi sorumlu.
Siz karsilik vermesenizde o yine size vuracaktı yine hakaret edecekti. Çünkü yaptigindan zerre kadar pismanlik duymadığı sende bana vurdun ama demesinden belli.
Ben olsam bende karsilik verirdim vicdan azabı duymazdim ama böyle bir evlilik sağlıklı değil. Bu konuyu en kısa zamanda çözün.
 
Ortada siddet varsa o iliski, evlilik coktan bitmistir. Bunun uzetine konusmak ya da siddete siddetle karsilik vermek bir sonraki seferde siddet gormemeyi engellemez. Siz siddete siddetle karsilik verdiniz diye kocaniz korkacak ya da siddet gostermekten vazgecmeyecek. Siddet karakterinde varsa siddetin dozu ve sıklıgı her seferinde artar. Tavsiyem darp raporu alin ve bu adamdan kurtulun yani bosanin.
 
Back
X