Siddete siddet

ben evlenecegım sırada babam bana dedıkı
bak kızım evlılık soyle evlılık boyle ayrıntılara gırmeyeyım... sonuna geleyım
evlılıkte ıhanet, yalan, sıddet bunlar asla affedılmez
evlendım gerı donus yok dıye dusunme ama ozellıkle sıddetde vurursa sana sende ona vur
hatta ıyı bır patakla erkekse gıtsın senı karakola sıkayet etsın bu kadın benı dovdu dıye dedı
sonra da cık gel yanıma dedı

yanı demem o kı bunu bır erkek soyledı bana asla altda kalma dıye
kadınlar ugradıkları sıddete ses cıkarmadıkları tepkı vermedıklerı ıcın eslerı dovmeye devam edıyor
adam agzının ustune yumrugu yıyebılecegını bılse bakalım cesaret edıyor mu

yanı vıcdan falan yapmam, hıcde umrumda olmaz .

Karşınızdaki insan size vurunca siz de refleks olarak vurmuş olabilirsiniz. Kavganın nasıl olduğunu bilmiyoruz. Kendinizi,vurduğunuz için değil de size şiddet uygulandığı için üzülün. Durup dururken vurmadınız sonuçta. Vicdan yapacağınız bir durum yok ortada. Sizi manipüle etmesine izin vermeyin.

Bana vuran adama vurdum diye vicdan yapiyorsam ruh sagligim gördügüm şiddetten bozulmaya başlamiş demektir.Önlem alırim.

Ben vurana vururum kardeşim. Etik metik anlamam o an. Bana 1 mi vurdu ben 2 vururum. Çünkü kadının gücü erkeğin gücünün yanında bir şey degil.

Ay tabi yaparım vicdan.
Evimin direği bana vurmuş.
Bende ona karşılık vereceğim ha.! :oha:
Vursun o bana ağzımı falan dağıtsın bende olsun kocamdır diyip devam edeyim.!

Bu sorunun sorulması bile tuhaf.
Yani biri çıkıp yaparım vicdan dese sanki o kadın gidip kocasından özür dileyecek gibi hissediyorum.
İnşaallah biri çıkpta demez öyle şey.

Vurmayın yaw birbirinize. Sorunuza gelince, adam vuruyorsa, vurmak armut toplamaktan iyidir. Vicdan yapmayın ama özür dileyin birbirinizden, tabi o da özür dilesin, dilemiyorsa boşayın.

Bizim koyde bi kadin kocasini dovmus.Adamin gruruna dokunmus aglamaya baslamis.Kocasinin agladigini goren kadin da aglamaya baslamis.Oturup aglasmislar.Yani demem o ki kadin ruhu hassastir.Kime siddet uygularsa uygulasin sonradan pismanlik duyar.Erkek karisini dovunce hic acimaz ama.Sizinki de boyle bi durum.Boynunu bukup dayak atmasini mi bekleyecektin?

Öfke kontrolsüzlügü ciddi bir problemdir ikinizde de bu varsa eyvah eyvah, sinirliyken sakinleşene dek konuşmamayı deneyin aranızda anlaşın ikinizin de ödün vermesi lazım olmuyorsa destek almanızı mutlaka tavsiye ederim. Umarım çözebilirsiniz bunu. 🙏

En sevdiğim kafalar düşünsene eşin sana yumruk atıyor sende ona okkalı bir tekme işte aradığım ilişki seviyesi.
Millet iyice dellendi ya bu korona önce beyinleri vuruyor ha

şiddetin üzerinden ne anlatılıyor ben anlamadım.şiddet gören kadınlar genelde polise gider sanık mahkemede hesap verir ceza alır.uzaklaştırma cezası alır.
Konu sahibi sizce kocadan kaçıncı olayda soğumalı

İki deli bir araya gelmemeliydik belki de bu kadar dövmemeliydik...:KK11:
Neyse, siz isa mısınız sol yüzünüzü çeviresiniz. Heralde ki karşılık verirsiniz, normal değil mi? Karşıdaki ruh hastası "o da bana vurdu amaaaaee" diye vicdanını rahatlatıyor onu anladık da siz neden hemen manipüle oldunuz." Heralde vurucam elim armut mu topluyor " demeniz gerekirdi

Vurduysa vururum ceker kapıyı giderim.
İcimde kalmasın diye cakarım valla ama dönüsü olmaz.
Vicdan da yapmam
Yani hobi olarak birbirinizi dövmeyi bırakp,bosanın.
Kalkan el iner.
Evlilik böyle bisey değil.
Oturup sen vurdun,yok önce sen vurdum muhabbeti yapmak cok saglıksız.

Back
X