- 16 Mart 2019
- 5.735
- 14.697
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım aileni çağır ama asla susma affetme çocuğu duymasın diye kocası yüzünden suratını yastığa bastırıp ağlamayı haketmez hiçbir kadın. Polise git şikayetçi ol uzaklaştırma alırBirşey yapacağını sanmıyorum dışarda falan skistirmaz tabi tanıyor olsaydım bunları yaşamazdim oda ayrı konu ev okulumun karşısı ve satın aldık krediyle çocuğum zaten sarsilacak kendi ortamında olsun istiyorum oda bunu çok iyi biliyor gitmeyecegimi
Annen gelsin kendide gitsin ailesinin yaninda yasasin yada ayril dayak bir oldumu susarsan iki uc dort onu cok pismn etmn gerek al cocugu ailenin yanina got goremesin ayrilamam diyosanMerhaba arkadaşlar doğruyu görmekte fikrinize ihtiyacım var. Dun gece eşim ile tartıştık basit bir sebepten bilerek uzattı konuyu sonra üstüme yuruyerek itekledi beni sürekli bende ona cevap verdim beni hep hirpaladi bu süreçte itti kakti yani öfkesine anlam veremedigim için saskindim kızım uyuyor diye sus diyorum gidip odasının orda bağırıyor çekiyorum yapma diye bu sefer bana vuriyor dokunma diye. Cocuk uyandı tabi o sese uyurken babasının omzunda nini söylenip sonra memeye geliyor hep bu şekilde olduğu için babayı arıyor.Neyse zorla gel al omzuna ağlıyor dedim aldı çocuğu omzuna ve sürekli hakaret etti bana çocuk omzundayken küfürler neler neler çocuğa anlatıyor anan şöyle böyle diye yalvarıyorum çocuk için sus diye tekme atıyor bana neyse bir şekilde çocuk uyudu beni zorla ayakta bekletti oturmicaksin ben omzunda geziyorum sende ayakta dikileceksin diye tekrar ses yapar çocuk uyanır diye ne derse yaptım vurdu saçımı çekti sustum tmm dedim sadec.Kavga bir şekilde bitti baya dayak yedim hirpalandim asagilandim. Bu akşam cocugu uyutunca konuştum benimle derdin neden çocuğuma zulmediyorsun sesten uyandırıp eziyet ediyorsun kıvırıyor boşanalim dedim git evden .Simdi gidersem giderim yarın gitmem diyor çocuk uyanacak aglicak bana bunla eziyet edecegini biliyor.Yarın annem ve kardeşim gelsin istiyorum 4 saat yoldan gelecekler cagirirsam. Annem benimle kalsın esimde evden gitsin istiyorum ama gitmem sen git diyor erkek adam. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim çocuğuna normal de çok ilgilidir ama benle mevzusunda onu kullanıyor araya katıyor çocuğu çocugum için doğrusu nedir bu isten nasıl hasarsız kurtulabilirim. Sersemlikten dugru düzgün yazamamis olabilirim kusura bakmayın teşekkür ederim yorumlarıniz için şimdiden
Yetin dibine girip çıkmasın bu sözde baba kişisi.o yavrunun yanında hiç mi utanması yok küfür edip hakaret edip sizi darp ederken!!! Ne diyebu adamı koca diye aldın başka koca mı yoktu ya? Üstelik ne diye bu adama çocuk verdin?? Ahhhben kime kızacagımı bilemedim Allah affetsin.Merhaba arkadaşlar doğruyu görmekte fikrinize ihtiyacım var. Dun gece eşim ile tartıştık basit bir sebepten bilerek uzattı konuyu sonra üstüme yuruyerek itekledi beni sürekli bende ona cevap verdim beni hep hirpaladi bu süreçte itti kakti yani öfkesine anlam veremedigim için saskindim kızım uyuyor diye sus diyorum gidip odasının orda bağırıyor çekiyorum yapma diye bu sefer bana vuriyor dokunma diye. Cocuk uyandı tabi o sese uyurken babasının omzunda nini söylenip sonra memeye geliyor hep bu şekilde olduğu için babayı arıyor.Neyse zorla gel al omzuna ağlıyor dedim aldı çocuğu omzuna ve sürekli hakaret etti bana çocuk omzundayken küfürler neler neler çocuğa anlatıyor anan şöyle böyle diye yalvarıyorum çocuk için sus diye tekme atıyor bana neyse bir şekilde çocuk uyudu beni zorla ayakta bekletti oturmicaksin ben omzunda geziyorum sende ayakta dikileceksin diye tekrar ses yapar çocuk uyanır diye ne derse yaptım vurdu saçımı çekti sustum tmm dedim sadec.Kavga bir şekilde bitti baya dayak yedim hirpalandim asagilandim. Bu akşam cocugu uyutunca konuştum benimle derdin neden çocuğuma zulmediyorsun sesten uyandırıp eziyet ediyorsun kıvırıyor boşanalim dedim git evden .Simdi gidersem giderim yarın gitmem diyor çocuk uyanacak aglicak bana bunla eziyet edecegini biliyor.Yarın annem ve kardeşim gelsin istiyorum 4 saat yoldan gelecekler cagirirsam. Annem benimle kalsın esimde evden gitsin istiyorum ama gitmem sen git diyor erkek adam. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim çocuğuna normal de çok ilgilidir ama benle mevzusunda onu kullanıyor araya katıyor çocuğu çocugum için doğrusu nedir bu isten nasıl hasarsız kurtulabilirim. Sersemlikten dugru düzgün yazamamis olabilirim kusura bakmayın teşekkür ederim yorumlarıniz için şimdiden
Öğretmenim ilk çocuğum 5 yıllık evliyim 7 yıllık ilişki üstüne evlendigimizden beri sorunlar yaşadık tek konu ailesi benim atanmamamdan ailemin fakir olmasina kadar herşeyi bahane edip beni istemediler tabi o zaman 25 yaşında ve salagim aşkım biz bize olucaz başka şehirde kime ne hayatımıza bakarız dedi evlendik hir gür içinde resmen son bir yıldır ailesiyle gotusmuyorim kendiside girmedi git dediğim halde amacı beni ayaklarina götürmek bu bir yildada kavganın şiddeti arttı sürekli azalan saygı iyice yok oldu ama artık ortada çocuğum var o beni üzen tek seyİs güç nedir
Çocuğunuz tek mi
Kacyillik evlisiniz
Hep mi boyle idi
Bu arada hiçbirşey sizin ruh ve beden sagliginizdan onemli degil
çocuğunuzu düşünüyorsanız onu böyle bir ortamda büyütmeyin...Kollarım mor darp raporu almadım olduğum yerde tekim tanıdığım tek Allah'ın kulu yok şiddetin artacağını biliyorum bir önceki kavgada polis çağırdım iki gün durmadan hakaret etti evden git diyorum gitmiyor bilerek polis gelince evden çıktı geldi akşamına birşey demeden devam etti herşey cocuk için benim acimdan
2 yaşında bebegimO size oturmayacaksın dedi siz de sırf çocuk uyanmasın diye ayakta mı beklediniz? Çocuğunuzun bir günlük uykusu mu değerli sizin eziyet görmeniz mi? Çocuk bu uyanır tekrar uyur elbet. Daha önce de benzer şeyler olmuş anlamışsınız ki ilkle kalmıyor devamı da geliyor. Hoş zaten ilk olayda eşiniz hatasını anlamış, pişman vs de değilmiş. İsterse 24 saatlik yoldan gelsin aileniz ama gelsin 4 saat bir şey değil. Bence siz gidin hatta meme emen çocuk ortamdan ne anlar, en azından ailenizin yanında olursunuz
2 yaşında bebegim
Beni kaybetmekten korkmuyor eminim ona zatenBelli ki sürekli ben haklıyımcı biri ve hep pohpohlanmaya alışmış işin zor bacım beni dinlersen de iyi bir sürünmesi lazım zaten seni kaybetmekten korkmuyor belli ki .. süründür derim ki bu gidişle yolun sonu boşanma ..
Çok küçük değil anlamında dedim 3 yaşında çocuk gibi gelişimi herşeyin farkında malesef
Yavrum benim biliyorum benim salakliklarim yüzünden Allah belami verseydide evlenmeseydimÇocuğunuz baba ilgisini alsa da böyle bağırarak uyandırılmak bir süre sonra psikolojisinş bozar
Yoğ öyle düşünme insanoğlu beşer şaşar herkes hata yapıyor önemli olan bundan sonrası. Ne güzel mesleğin var al çocuğunu kalsın Bi başınaYavrum benim biliyorum benim salakliklarim yüzünden Allah belami verseydide evlenmeseydim