Şiddete uğradım diye konu açmakta varmis

Merhaba arkadaşlar doğruyu görmekte fikrinize ihtiyacım var. Dun gece eşim ile tartıştık basit bir sebepten bilerek uzattı konuyu sonra üstüme yuruyerek itekledi beni sürekli bende ona cevap verdim beni hep hirpaladi bu süreçte itti kakti yani öfkesine anlam veremedigim için saskindim kızım uyuyor diye sus diyorum gidip odasının orda bağırıyor çekiyorum yapma diye bu sefer bana vuriyor dokunma diye. Cocuk uyandı tabi o sese uyurken babasının omzunda nini söylenip sonra memeye geliyor hep bu şekilde olduğu için babayı arıyor.Neyse zorla gel al omzuna ağlıyor dedim aldı çocuğu omzuna ve sürekli hakaret etti bana çocuk omzundayken küfürler neler neler çocuğa anlatıyor anan şöyle böyle diye yalvarıyorum çocuk için sus diye tekme atıyor bana neyse bir şekilde çocuk uyudu beni zorla ayakta bekletti oturmicaksin ben omzunda geziyorum sende ayakta dikileceksin diye tekrar ses yapar çocuk uyanır diye ne derse yaptım vurdu saçımı çekti sustum tmm dedim sadec.Kavga bir şekilde bitti baya dayak yedim hirpalandim asagilandim. Bu akşam cocugu uyutunca konuştum benimle derdin neden çocuğuma zulmediyorsun sesten uyandırıp eziyet ediyorsun kıvırıyor boşanalim dedim git evden .Simdi gidersem giderim yarın gitmem diyor çocuk uyanacak aglicak bana bunla eziyet edecegini biliyor.Yarın annem ve kardeşim gelsin istiyorum 4 saat yoldan gelecekler cagirirsam. Annem benimle kalsın esimde evden gitsin istiyorum ama gitmem sen git diyor erkek adam. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim çocuğuna normal de çok ilgilidir ama benle mevzusunda onu kullanıyor araya katıyor çocuğu çocugum için doğrusu nedir bu isten nasıl hasarsız kurtulabilirim. Sersemlikten dugru düzgün yazamamis olabilirim kusura bakmayın teşekkür ederim yorumlarıniz için şimdiden

Sayın öğretmenim okurken kanım dondu resmen ne olursa olsun bir kadına bu yapılmaz.. derdi neymiş gecenin bir yarısı acaba??? Hay ya rabbim.. çocuğunuza yazık şiddetin olduğu bir yerde büyüyen çocukların durumunu okulunuzda az çok görmüşsünüzdür maalesef şu varki bir yaptıysa bir adam devamı artarak geliyor.. işiniz var maaşınız var bu şekilde muamele olamaz bir evlilikte

Okurken canim yandi 😪Rabbim yardimcin olsun ozur dileyip pismanlik duymak yerine ben gitmem sen gitmi diyor ?
Evet ve ben konuşmaya çalıştığım için defol muhattap olma benle falan diyor bende hadi birsey olmamış gibi davran çocuk bakiyor diyorum buna dahada sinirleniyor ben iyi rolü yapiyormusum

Çok küçük değil anlamında dedim 3 yaşında çocuk gibi gelişimi herşeyin farkında malesef

Annesinin babasına hakaret edip şiddet uyguladığının da farkındadır o zaman. Siz bunu göz ardı edip çocuğunuzun ortamını bozmamaya odaklanmışsınız ben orasını anlamadım. Kendi ortamında olsun çocuğum demişsiniz de okul çocuğu olur arkadaşlarına, okuluna, çevresine alışmış olur anlarım da 2 yaş çocuğunun nasıl bozulması sorun olacak kendi ortamı var da şehir değiştiremiyorsunuz oraya takıldım. Şu an sizin evdeki ortam hem çocuğunuz hem sizin için tehlikeli, sizin acilen buna çözüm bulmanız lazım

Kuzenimin yaşadıklarını yazacagim. Kendisi 4 yil once bir adama asik oldu evlendi. Kendisi mimar evlendigi adam da doktor.
1. Bir gun arabada giderken adam sinirlenmis ve kolunu sıkmış mosmor olmus. Ama o ozur diledi aslinda iyi adam dedi affetti.
2. Bir gun evde tartismislar sudan sebepten ve adam bir tokat atmis. Bizim salak yine ozur diledi diye affetmis.
3. Bir yaz aksami evde oturuyorlarmis. Klima su akitmis. Adam kufre baslamis bizim kiz kufur etme bagirma tamir ettiririz komsular kavga var sanacak dedigi icin öldüresiye dovmus. Ama oyle boyle degil. Dudagi patlamis disi kirilmis. Gogsund oyle bir tekme atmis ki memesinde buyuk bir sislik ve morluk olusmustu. Saclari adamin elinde kalmis.
Bosandilar tabiki. Yani siddet gittikce artiyor konu sahibi bil. Nefret ediyorum boyle serefsiz erkeklerden. Affedersen bir gun agzini burnunu kiracak belki de seni öldürecek.

Herşey çocuk için derken annesi yanında dayak yiyor siddet görüyor çocuğunuz büyüdükçe pısırık olacak şiddeti normal görecek çünkü annesinden babasından böyle görmüş olacak kızın için güçlü ol tanıdık kimse yok bir bahaneler açıkçası hastane yolunu bilmiyormusun yada 155 falan aramayı bu adam ileride kizinida şiddet uygular boşan gitsin..

Hemen darp raporu alın, evden gitmeyin o gitsin. Kucağında bebeği varken size tekme atmış, saçınızı çekmiş ahhh 😔 asla düzelmez asla, eğer bu saatten sonra evliliği devam ettirirseniz artik her kavgada size eli kalkacak, nasilsa gitmiyor bana mecbur diye. Yapmayin bunu kendinize. Ben ayaktayim sende ayakta bekle ne demek bu adam resmen psikopat.

Annesinin babasına hakaret edip şiddet uyguladığının da farkındadır o zaman. Siz bunu göz ardı edip çocuğunuzun ortamını bozmamaya odaklanmışsınız ben orasını anlamadım. Kendi ortamında olsun çocuğum demişsiniz de okul çocuğu olur arkadaşlarına, okuluna, çevresine alışmış olur anlarım da 2 yaş çocuğunun nasıl bozulması sorun olacak kendi ortamı var da şehir değiştiremiyorsunuz oraya takıldım. Şu an sizin evdeki ortam hem çocuğunuz hem sizin için tehlikeli, sizin acilen buna çözüm bulmanız lazım
Haklisiniz

Sizin bütün konularınız birbirinden vahim evliliğiniz zaten ezelden beri böyleymiş, sanki ilk defa kötü bişe yaşamış gibi yazıyorsunuz. Ne saygınız ne sevginiz ne de adabınız kalmış, bari başka çocuk yapmayın

Bende dışardan baksaydim böyle yorum yapardım size kızmıyorum yalnıs anlamayın kendi caresizligime sitemim kendim dünyadan pismanken bir yavru getirdim dünyaya ona borçlu hissediyorum kendimi sadece

yavrunun şiddet içeren bir ortamda büyümesi reva mı ama ona yazık

Bu gün o darp raporunu almazsanız ilerde çok pişman olursunuz, boşanma olmazsa almış olursunuz bir zararı olmaz ama olayınız boşanmaya giderse o raporla çok şey elde edersiniz rapor almazsanız eşiniz çekişmeli boşanır gibi duruyor ve karakteri de çirkefleşmeye çok müsait. Siz o raporu alın

Bende dışardan baksaydim böyle yorum yapardım size kızmıyorum yalnıs anlamayın kendi caresizligime sitemim kendim dünyadan pismanken bir yavru getirdim dünyaya ona borçlu hissediyorum kendimi sadece
Bir gun dayak yerken adam seni oldururse onu annesiz birakacagin icin pisman ol

Back
X