Şiddete uğradım diye konu açmakta varmis

Yaa Allah aşkına bu şiddet uygulamak kökeni nerden geliyor,seytan mı kanlarına giriyor cinleri tepelerine cıkar oldu erkeklerin okadar cok varki böyle olaylar:((
Kavga anında tepki verdikçe dozunu attırıyolar üstelik:((
Yuvalar yıkılmadan bunun bir çözümü olsa ilacı tedavisi olsalar üzülüyorum birbirini sevip bir araya gelen insanlar neler yaşıyor Allahım merhamet vicdan versin böylelerine

Daha ne diyelim bacım?Ye sopanı ,otur aşağı o zaman.Bizi de sinir etme.Çocuk içinmiş.Çocuğun için en iyi olan şeyin boşanmak olduğunu sen de biliyorsun.Yok 12 sene imiş,yok bağımlılıkmış.Anlamıyorum,sokaktaki köpeğe bile böyle davranılsa tepki gösterir.Darp raporu bile almamışsın.

Ya bu erjeklerde de kadini sokaga atmak moda oldu. O gidecek o evden. Erkekse o gider, coluklu cocuklu kadin sokaga atilmaz.
Evden seni gonderio bosanirken de evi terk etti diyecek. Evi terk etmek evlilik birlikteligini temelinden sarsmak oldugu icin kusur. Sizi kusurlu gosterecek. Darp raporu aldiniz mi?
Once darp raporu alin. Rapordan sonra siddet gordugunuz icin gittiginizi soylerseniz kusur olmuyor. Bu arada savciliga gidin. Savcilik adliyenin icinde. Uzaklastirma karari cikarin. Birkac ay eve gelemesin de gorsun gununu.

Evden gondermek icin kadini dovmus. Bosanmaya niyeti varsa dovmesine gerek yok ki gitsin pasa pasa acsin davayi. Ille dovmesi mi gerekiyor. O el kalkmis bir kere. Bir daha inmez. Yine dover pislik adam. Elleri kirilsin. Erkeklik mi bu ya...

Merhaba arkadaşlar doğruyu görmekte fikrinize ihtiyacım var. Dun gece eşim ile tartıştık basit bir sebepten bilerek uzattı konuyu sonra üstüme yuruyerek itekledi beni sürekli bende ona cevap verdim beni hep hirpaladi bu süreçte itti kakti yani öfkesine anlam veremedigim için saskindim kızım uyuyor diye sus diyorum gidip odasının orda bağırıyor çekiyorum yapma diye bu sefer bana vuriyor dokunma diye. Cocuk uyandı tabi o sese uyurken babasının omzunda nini söylenip sonra memeye geliyor hep bu şekilde olduğu için babayı arıyor.Neyse zorla gel al omzuna ağlıyor dedim aldı çocuğu omzuna ve sürekli hakaret etti bana çocuk omzundayken küfürler neler neler çocuğa anlatıyor anan şöyle böyle diye yalvarıyorum çocuk için sus diye tekme atıyor bana neyse bir şekilde çocuk uyudu beni zorla ayakta bekletti oturmicaksin ben omzunda geziyorum sende ayakta dikileceksin diye tekrar ses yapar çocuk uyanır diye ne derse yaptım vurdu saçımı çekti sustum tmm dedim sadec.Kavga bir şekilde bitti baya dayak yedim hirpalandim asagilandim. Bu akşam cocugu uyutunca konuştum benimle derdin neden çocuğuma zulmediyorsun sesten uyandırıp eziyet ediyorsun kıvırıyor boşanalim dedim git evden .Simdi gidersem giderim yarın gitmem diyor çocuk uyanacak aglicak bana bunla eziyet edecegini biliyor.Yarın annem ve kardeşim gelsin istiyorum 4 saat yoldan gelecekler cagirirsam. Annem benimle kalsın esimde evden gitsin istiyorum ama gitmem sen git diyor erkek adam. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim çocuğuna normal de çok ilgilidir ama benle mevzusunda onu kullanıyor araya katıyor çocuğu çocugum için doğrusu nedir bu isten nasıl hasarsız kurtulabilirim. Sersemlikten dugru düzgün yazamamis olabilirim kusura bakmayın teşekkür ederim yorumlarıniz için şimdiden

Tartistiginiz konu neydi bilmiyorum ama seven erkek sevdigi kadina boyle hakaret etmez heleki cocuga o sekilde davrankaz hayatinda baskasi olabilir mi? Benim ablama esi bu sekilde davranıyordu yildirma politikasi uyguluyordu ablam evden gitsin bosanalim diye çünkü hayatinda baska bir kadin vardi. Seni sevdiğinden emin misin bu adamin

Merhaba arkadaşlar doğruyu görmekte fikrinize ihtiyacım var. Dun gece eşim ile tartıştık basit bir sebepten bilerek uzattı konuyu sonra üstüme yuruyerek itekledi beni sürekli bende ona cevap verdim beni hep hirpaladi bu süreçte itti kakti yani öfkesine anlam veremedigim için saskindim kızım uyuyor diye sus diyorum gidip odasının orda bağırıyor çekiyorum yapma diye bu sefer bana vuriyor dokunma diye. Cocuk uyandı tabi o sese uyurken babasının omzunda nini söylenip sonra memeye geliyor hep bu şekilde olduğu için babayı arıyor.Neyse zorla gel al omzuna ağlıyor dedim aldı çocuğu omzuna ve sürekli hakaret etti bana çocuk omzundayken küfürler neler neler çocuğa anlatıyor anan şöyle böyle diye yalvarıyorum çocuk için sus diye tekme atıyor bana neyse bir şekilde çocuk uyudu beni zorla ayakta bekletti oturmicaksin ben omzunda geziyorum sende ayakta dikileceksin diye tekrar ses yapar çocuk uyanır diye ne derse yaptım vurdu saçımı çekti sustum tmm dedim sadec.Kavga bir şekilde bitti baya dayak yedim hirpalandim asagilandim. Bu akşam cocugu uyutunca konuştum benimle derdin neden çocuğuma zulmediyorsun sesten uyandırıp eziyet ediyorsun kıvırıyor boşanalim dedim git evden .Simdi gidersem giderim yarın gitmem diyor çocuk uyanacak aglicak bana bunla eziyet edecegini biliyor.Yarın annem ve kardeşim gelsin istiyorum 4 saat yoldan gelecekler cagirirsam. Annem benimle kalsın esimde evden gitsin istiyorum ama gitmem sen git diyor erkek adam. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim çocuğuna normal de çok ilgilidir ama benle mevzusunda onu kullanıyor araya katıyor çocuğu çocugum için doğrusu nedir bu isten nasıl hasarsız kurtulabilirim. Sersemlikten dugru düzgün yazamamis olabilirim kusura bakmayın teşekkür ederim yorumlarıniz için şimdiden
Eşinizin psikolojik sorunlari var anlaşılan. Simdi gitsin hemen gitsin. Çocuk bir arar babayi iki arar sonra olmasi gerekeni yine öğrenir. Sizi kullanmasina izin vermeyin. Esinizin ailesinin tutumu nedir. Eger sizden yana iseler durumu önce onlara bildirin.

Söylenebilecek herşey söylenmiş arkadaşım. Şu hayattan kendin ve çocuğun için istediğin nedir bir düşün bakalım. Böyle yaşamak istiyorsan kısa bir süre sonra açtığın yeni konuda görüşürüz. Lütfen kendine ve evladına bunu yapma

Korkmuyor musunuz? Ben buradan endişe ettim sizin için.
Lütfen çekinmeyin harekete geçmekten, muhakkak darp raporu alın. Tanıdığım kimse yok yazmışsınız bu öneriye ama tanıdığa gerek yok zaten raporu almak için.
Darp raporunu alın, ailenizi de çağırın, o ev sizin, gidecek biri varsa kendisidir.
Lütfen ama lütfen dikkatli olun. Böyle bir insanın bir sonraki hamlesi çok daha büyük olabilir.

Kollarım mor darp raporu almadım olduğum yerde tekim tanıdığım tek Allah'ın kulu yok şiddetin artacağını biliyorum bir önceki kavgada polis çağırdım iki gün durmadan hakaret etti evden git diyorum gitmiyor bilerek polis gelince evden çıktı geldi akşamına birşey demeden devam etti herşey cocuk için benim acimdan
çocuk için iyilik değil en büyük kötülüğü yapıyosunuz haberiniz olsun da bu bahaneyi kullanmayın boşanmamak için.

Muhtemelen iflah olmaz bir bagimlisiniz. Biraz arastirin anlaycaksiniz bağimliliğin ne feci birşey oldugunu.bu bagimliligin size ne zararlar verdigini ve daha da verebilecegini lütfen öğrenin. o herifi hayatinizin dişina çikamamaniz,hissettiginiz şey sandiginiz gibi cocugunuzla falan alakali degil.tamamen sizin insan bagimliliginizla alakali.ama vicdanen evlada bağlamak sizin kalmanizi temize çikariyor kendi içinizde.

Bir yerde okumustum.sürekli gergin itişkakiş ama kopamayan ikişkilerde o sikintiya ruhen alişildigi için kopmak iki kati zorlaşiyormuş.huzursuz ortama alişmayın ne olur.çocugunuz için ...

Lüftfen profesyonel destek alin.yukarda yazdiklarimla yüzleşin.korkularjnizdan kurtulun.

Kollarım mor darp raporu almadım olduğum yerde tekim tanıdığım tek Allah'ın kulu yok şiddetin artacağını biliyorum bir önceki kavgada polis çağırdım iki gün durmadan hakaret etti evden git diyorum gitmiyor bilerek polis gelince evden çıktı geldi akşamına birşey demeden devam etti herşey cocuk için benim acimdan
Şiddet daha öncede evliliginizin içinde hep var mıydı
Boşanmak istemiyorsanız şiddet görmemek için sorunları görmemezlikten gelmeye çalışın evlilik terapistine gidip eşinizin beynindekileri çözün tavsiyem bu

Öğretmenim ilk çocuğum 5 yıllık evliyim 7 yıllık ilişki üstüne evlendigimizden beri sorunlar yaşadık tek konu ailesi benim atanmamamdan ailemin fakir olmasina kadar herşeyi bahane edip beni istemediler tabi o zaman 25 yaşında ve salagim aşkım biz bize olucaz başka şehirde kime ne hayatımıza bakarız dedi evlendik hir gür içinde resmen son bir yıldır ailesiyle gotusmuyorim kendiside girmedi git dediğim halde amacı beni ayaklarina götürmek bu bir yildada kavganın şiddeti arttı sürekli azalan saygı iyice yok oldu ama artık ortada çocuğum var o beni üzen tek sey
Bence çocuğunuza huzurlu ortam olusturun
Suan mesleginiz de var gayet guzel bakarsiniz

Dik durmaya çalışıyorum objektif olun ne olur çocuk için zorlamaya değerlmi ben sürekli iyiyken çok iyidir hep alttan alarak götürmeli miyim bu işi
Siz alttan aldığınızı sanıyorsunuz ama kocanız öyle düşünmüyor. Bu cümleyi eski konunuzdan aldım.
"sen şerefsizsin o yüzden gelir orta yolu bulmaya çalışırsın dedi yüzsüz gibi."

2 yaşında çocuk uyansa ne olur ki polis çağırıp darp raporu almıyorsunuz ? Al uyut diye kucağına veriyorsunuz bir de çay kahve içerken uyanmış sanki çocuk. Ortamı bozulmasın diyorsunuz kahve arkadaşları mı onlara mı ayıp olur ? Saçma sapan bahanelerle çocuğu, kendi ailenizi öne sürmeyin. Dayak yiyip oturacaksanız da kendim istiyorum yazın.

Back
X