Şiddete uğradım diye konu açmakta varmis

Sizinle benzer yollardan geçmişiz...Tek çıkış yolunuz darp raporuyla uzaklaştırma kararı çıkarttırmak. Bir avukat tutup eşinizi arattırıp sakin bir şekilde eşinize mesleğinden olursun dedirtmek. Evinizden çıkmayın, o adama da vermeyin, güçlü ve sakin kalın. Eşiniz sizi yıldırıp evden çıkarmak istiyor zaten, smacına ulaşmasına izin vermeyin.

Ben yerinizde olsaydım önce gider bir darp raporu alırdım ondan sonra o sünger beyinli kocanız hakaret ederken kayda alırdım ya da mesajda bana hakaret etmesini sağlardım telefondan yazılı kayıt olsun diye sonra evdeyken ona çaktırmadan polisi arar, polis gelince de darp raporunu gösterip onu karakola aldırtırdım, uzaklaştırma kararı da isterdim ondan sonra çocuğumu da alır ailemin yanına giderdim, gittikten sonra da elimdeki deliller ile boşanma davasını açardım, çocuğumun nafakasını da alır paşa paşa kazandığım paramla yaşardım. Hiç muhattap olmaz, seviyesine düşmezdim ve beni itip kakarken de susmazdım! Bana vuran, itip-kakan adam çocuğuna ne kadar şefkat gösterebilir ki? Onun şefkatine muhtaçmış gibi al çocuğu omzuna diye de yalvarmaz tam tersi bir daha asla onun kucağına çocuğumu vermezdim!

bir an önce ailenle durumu konuşup boşanmalısın. sonra çocuğu annene bırakıp, çalışmaya başla.

Yeter artık bu erkeklerin kadınlara fiziksel ve psikolojik şiddeti. Böylelerinin baba olmaya bile hakkı yok. Elinizi çabuk tutun ve koca dediğiniz insan müsvettesinden bi an önce kurtulmaya bakın. Bu eziyeti çekmek zorunda değilsiniz gerekirse aç kalın parasız kalın ama bu adamı başınızda tutmayın!!!

niye bu öğretmenler bu eziyetleri çekiyolar. daha önce de çok okudum öğretmen olup da koca eziyeti görenler. Benim çalıştığım kurumda bir çok bayan var boşanmış. gayet de kendilerine güvenleri tam. Bebeği küçükken boşanan bile var. Sizin de maaşınız ve bir aileniz var. okulunuz ve şehriniz değişmiş ne farkeder. alın çocuğu ailenizin olduğu yere gidin. Eşiniz ne iş yapıyor o damı öğretmen.

Bir insan asla hiçbir sorun yokken ve durup duruken böyle bir çıkış yapmaz. Başka sorunlarınız varmıydı peki ?

niye bu öğretmenler bu eziyetleri çekiyolar. daha önce de çok okudum öğretmen olup da koca eziyeti görenler. Benim çalıştığım kurumda bir çok bayan var boşanmış. gayet de kendilerine güvenleri tam. Bebeği küçükken boşanan bile var. Sizin de maaşınız ve bir aileniz var. okulunuz ve şehriniz değişmiş ne farkeder. alın çocuğu ailenizin olduğu yere gidin. Eşiniz ne iş yapıyor o damı öğretmen.
Hayır kamuda mühendis oda ailemin olduğu sehr e gidemem bransim sebebiyle zaten sozlesmeliyim 4 yıl burdayim

Daha ne diyelim bacım?Ye sopanı ,otur aşağı o zaman.Bizi de sinir etme.Çocuk içinmiş.Çocuğun için en iyi olan şeyin boşanmak olduğunu sen de biliyorsun.Yok 12 sene imiş,yok bağımlılıkmış.Anlamıyorum,sokaktaki köpeğe bile böyle davranılsa tepki gösterir.Darp raporu bile almamışsın.
Aldim bugun

Muhtemelen iflah olmaz bir bagimlisiniz. Biraz arastirin anlaycaksiniz bağimliliğin ne feci birşey oldugunu.bu bagimliligin size ne zararlar verdigini ve daha da verebilecegini lütfen öğrenin. o herifi hayatinizin dişina çikamamaniz,hissettiginiz şey sandiginiz gibi cocugunuzla falan alakali degil.tamamen sizin insan bagimliliginizla alakali.ama vicdanen evlada bağlamak sizin kalmanizi temize çikariyor kendi içinizde.

Bir yerde okumustum.sürekli gergin itişkakiş ama kopamayan ikişkilerde o sikintiya ruhen alişildigi için kopmak iki kati zorlaşiyormuş.huzursuz ortama alişmayın ne olur.çocugunuz için ...

Lüftfen profesyonel destek alin.yukarda yazdiklarimla yüzleşin.korkularjnizdan kurtulun.
Psikologa gitmeyi dusunuyirum tespitleriniz dogru

Ben yerinizde olsaydım önce gider bir darp raporu alırdım ondan sonra o sünger beyinli kocanız hakaret ederken kayda alırdım ya da mesajda bana hakaret etmesini sağlardım telefondan yazılı kayıt olsun diye sonra evdeyken ona çaktırmadan polisi arar, polis gelince de darp raporunu gösterip onu karakola aldırtırdım, uzaklaştırma kararı da isterdim ondan sonra çocuğumu da alır ailemin yanına giderdim, gittikten sonra da elimdeki deliller ile boşanma davasını açardım, çocuğumun nafakasını da alır paşa paşa kazandığım paramla yaşardım. Hiç muhattap olmaz, seviyesine düşmezdim ve beni itip kakarken de susmazdım! Bana vuran, itip-kakan adam çocuğuna ne kadar şefkat gösterebilir ki? Onun şefkatine muhtaçmış gibi al çocuğu omzuna diye de yalvarmaz tam tersi bir daha asla onun kucağına çocuğumu vermezdim!
Daha önce kayda aldım aileme kufrederken alıp kırdı teli

Boşanma kısmına şu anda ani bir şekilde karar veremiyor olabilirsiniz. Ama şu anda Yapmanız gereken; boşansanız da, boşanmasanız da gidip darp raporu almak. Muhakkak bunu yapın. Önce raporu alın, ne yapacağınızı sonra düşünürsünüz. Üzülmek elinizi kolunuzu bağlamasın.

Şiddet daha öncede evliliginizin içinde hep var mıydı
Boşanmak istemiyorsanız şiddet görmemek için sorunları görmemezlikten gelmeye çalışın evlilik terapistine gidip eşinizin beynindekileri çözün tavsiyem bu
Önerdim tamam deyip geçiştirdi sen git dedi psikologa tamam dedi sonrada insan kendi halleder problemlerini bence saçma dedi

Tartistiginiz konu neydi bilmiyorum ama seven erkek sevdigi kadina boyle hakaret etmez heleki cocuga o sekilde davrankaz hayatinda baskasi olabilir mi? Benim ablama esi bu sekilde davranıyordu yildirma politikasi uyguluyordu ablam evden gitsin bosanalim diye çünkü hayatinda baska bir kadin vardi. Seni sevdiğinden emin misin bu adamin
Sevmediğini düşünüyorum sevdiğini söylüyor iyiyken ama inanmiyoum sevenin bunları yapmayacağını biliyorum kendimden hayatında başka biri olduğunu sanmıyorum ama muhtemrldn ailesiyle anlasamafigim için çok pişman ve benden çıkartmayı seviyor bunun acisini

Problem ne tam olarak? Yani bu kavga nerden çıktı da bu hale geldi ?
Bence ilk değil bu Daha önce de mutlaka şiddet eğilimi göstermiştir
Tabi gösterdi eski konularında da var ama ilk defa böyle kötü ve uzun sürdü ücretsiz izindeyim iki yıldır beşe kadar ben ilgileniyorum çocukla gelincede o oynuyor ben yemek yapıyorum dinleniyorum yemek varsa uzanıyorum skolyoxum var çok ağrım oluyor çocuk uyuyunca 8 gibi çay yapiyor oda bulaşık makinesini çalıştırıyor falan çay yapma zamanıydı herşeyi ben yapıyorum bu evde diye oradan devam etti

Hem öğretmenim diyorsunuz hem mühendis olarak atandım demişsiniz eski konularda. Ben sizin psikolojinizi anlamadım öncelikle.mühendis olarak üni de hoca falanmısınız aklım karıştı ?? Hiç bir canlı şiddeti haketmez fakat ben bir gerçeklik göremiyorum ne yazıkki. Eğer gerçekten zor durumda olsaydınız bu konu başlığını ŞİDDET GÖRDÜM DARP RAPORU ALDIM NE YAPMALIYIM gibi bir cümle ile açardınız. Hastalıklı bir ilişkiniz olduğu ortada. Çocuğu öyle bir hava yastığı yapmışsınızki o adam o çocuğu kullanarak size herşeyi yapar. Madem eşinize çok bağlısınız onu terapi Gibi bir şeye ikna edin. Ya da ortada anlamsız şeyler varken kavga çıktı diyorsunuz ama o adamın sıkıntısınıda öğrenmek lazım.şunu da anlayamıyorum. Aileniz sizin veliniz değil artık. Ki aileniz evinizden gittiği anda o adam yine gelecektir. Çünkü aklınızda boşanmak yok. Eve dönünce o Özlemle 2. Çocuğu da yaparsınız. Sonra anasınız bırakırsınız o yavruları. Ablacım kardeşim sen önce kendi kararını ver. Sonra bi yerden başla. Ve bence mantıklı cevaplar istiyorsan Burda YALANSIZ EKSİKSİZ ANLAT. Allah yardımcın olsun
Yalan dediğiniz nedir ?

Kollarım mor darp raporu almadım olduğum yerde tekim tanıdığım tek Allah'ın kulu yok şiddetin artacağını biliyorum bir önceki kavgada polis çağırdım iki gün durmadan hakaret etti evden git diyorum gitmiyor bilerek polis gelince evden çıktı geldi akşamına birşey demeden devam etti herşey cocuk için benim acimdan
Daha öncede yaşanmış,yine yaşanıcak kesinlikle buna bir son verin sadece boşanmak ailem ne der etraf ne der diye düşünmeyin ilerisi için kendinizin ve çocuğunuzun ruhsal bedensel sağlığınız için lütfen kendinize daha fazla kötülük yapmayın

Back
X