Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aileme haber verdim annem yarın otobüsle gelecek darp raporu aldım annem geldikten sonraki tavrına göre direk dava açmayı düşünüyorum nasıl aciliyor onu bile bilmiyorumDarp raporu aldığımızı söylediniz, peki uzaklaştırma aldırmayı düşünmüyor musunuz?
Şu an aynı evde misiniz ? Konuşuyor musunuz ?
Ailenize haber verdiniz mi ?
Yani açık kapı mı bırakıyorsunuz tavrına göre derken? Özür dileyip pişmanım dese affedecek misiniz ?Aileme haber verdim annem yarın otobüsle gelecek darp raporu aldım annem geldikten sonraki tavrına göre direk dava açmayı düşünüyorum nasıl aciliyor onu bile bilmiyorum
Hayır nasıl olucak bilmiyorum anlamında dedim yani cirkinlesebilir olay ne tepki verecek bilmiyorum sakince uzamadan bitsin istiyorum karakterinde özür ve pişmanlık yok malesefYani açık kapı mı bırakıyorsunuz tavrına göre derken? Özür dileyip pişmanım dese affedecek misiniz ?
Şiddet bir kere başladı mı maalesef devamı gelir, bunu yakınen kendi babamdan biliyorum. Annem ayrılmadı olan biz çocuklara (travmalar) ve kendisine oldu, sonunda mutsuz bir şekilde bu dünyadan göç edip gitti.
Lütfen çocuğu in katlanıyorum masalını bırakın.sizdene fedakar annesiniz ki çocuğunuzun gözü önünde dayak yiyorsunuz.çocuk büyüyünce daha çok etkilenecek.hiçbir çocuk şiddetin olduğu bir evde olmak istemez.zaten babasından nefret eder size de neden boşanmadın diye sorarBirşey yapacağını sanmıyorum dışarda falan skistirmaz tabi tanıyor olsaydım bunları yaşamazdim oda ayrı konu ev okulumun karşısı ve satın aldık krediyle çocuğum zaten sarsilacak kendi ortamında olsun istiyorum oda bunu çok iyi biliyor gitmeyecegimi
İnsanlar sinirlenebilir tartisabilir bunlar normal ama nasıl yapıldığı onemli siiznde bı tepkiniz olsun duruşunuz olsun herseyi siz düzeltmeye çalışmayin biraz da huy meselesi tabi umarım mutlu olursunuzHiçbir zaman arkamı dönmemiş olmam muhtemrldn hep düzeltmeye çalıştım
bu defa degisicem ins teşekkür ederim ins sizde mutlu olursunuxİnsanlar sinirlenebilir tartisabilir bunlar normal ama nasıl yapıldığı onemli siiznde bı tepkiniz olsun duruşunuz olsun herseyi siz düzeltmeye çalışmayin biraz da huy meselesi tabi umarım mutlu olursunuz
Ciddi problemleri olduğunu dusunuyrim eşimin beni yıllardır nasıl ezmis yeni yeni goruyorum narsist sanırım az önce olan olay beni şoka soktu bu adam nasıl bu hale geldi anlamadım çocuğum 10 gündür kakasını yapmadı o yüzden çok stresli gergin yavrum ağlıyor sürekli kakasını kendi tutuyor dedi doktor bende öyle oldugunu düşünüyorum neyse babasını istiyor dandini yap diye omzuna alsin diye ağlıyor buda ben salona gidince dönerken ensesini sıkmak üzere olduğunu gördüm çocuğun ne yapıyorsun dedim hiç birşey olmamış gibi aldı uyudu çocuk sonra hesa sordum laf çevirdi Allah belasını versin bunun bir an önce kurtulmam lazım bu adamdan nasıl bu hale geldi bu insan bunuda anlayamıyorum boşandıktan sonra çocuğumu olabildiğince benim gozetimimde ve az görmesini nasıl sağlayabiliriz arkadaslarHer şey çocuk için diyorsun da asıl onun için işte bosanmalisin yarın bir gün gördüklerini anlayacak o çocuk her biri travma olacak onda hangisini aşacak o yavru
Neymiş omzunda uyuturmus
Bu mu vazgeçemediğiniz yönü omzu kopsun lanet mahluk
Yok artık çocuğa da yapıyor yani eli kırılsın tetikte olunCiddi problemleri olduğunu dusunuyrim eşimin beni yıllardır nasıl ezmis yeni yeni goruyorum narsist sanırım az önce olan olay beni şoka soktu bu adam nasıl bu hale geldi anlamadım çocuğum 10 gündür kakasını yapmadı o yüzden çok stresli gergin yavrum ağlıyor sürekli kakasını kendi tutuyor dedi doktor bende öyle oldugunu düşünüyorum neyse babasını istiyor dandini yap diye omzuna alsin diye ağlıyor buda ben salona gidince dönerken ensesini sıkmak üzere olduğunu gördüm çocuğun ne yapıyorsun dedim hiç birşey olmamış gibi aldı uyudu çocuk sonra hesa sordum laf çevirdi Allah belasını versin bunun bir an önce kurtulmam lazım bu adamdan nasıl bu hale geldi bu insan bunuda anlayamıyorum boşandıktan sonra çocuğumu olabildiğince benim gozetimimde ve az görmesini nasıl sağlayabiliriz arkadaslar
Ciddi problemleri olduğunu dusunuyrim eşimin beni yıllardır nasıl ezmis yeni yeni goruyorum narsist sanırım az önce olan olay beni şoka soktu bu adam nasıl bu hale geldi anlamadım çocuğum 10 gündür kakasını yapmadı o yüzden çok stresli gergin yavrum ağlıyor sürekli kakasını kendi tutuyor dedi doktor bende öyle oldugunu düşünüyorum neyse babasını istiyor dandini yap diye omzuna alsin diye ağlıyor buda ben salona gidince dönerken ensesini sıkmak üzere olduğunu gördüm çocuğun ne yapıyorsun dedim hiç birşey olmamış gibi aldı uyudu çocuk sonra hesa sordum laf çevirdi Allah belasını versin bunun bir an önce kurtulmam lazım bu adamdan nasıl bu hale geldi bu insan bunuda anlayamıyorum boşandıktan sonra çocuğumu olabildiğince benim gozetimimde ve az görmesini nasıl sağlayabiliriz arkadaslar
En komik yorumu siz yaptınız bravoo süpersiniz mutlumusunuz peki bdv nin bu nilmisleri ve hafiyeleri niyeyse hiç bitmiyor klavyeden sallamak çok güzel devam...--Neden mutsuzsun?
-Esimden dayak yiyorum-
--Neden bosanmiyorsun?
-Cocugum uyaninca esim uyutuyor ondan….