Rica ederim,aşk olsun ne demek kusura bakmak..
Hemen her kadının başına gelebilecek doğal dönemler bana inan..
Ne sen ne de ben tek değiliz ve tek kalmayacağız bu dünyada..
Bir çok kadın yaşıyor,anlatıyor ya da saklıyor..
Ama işte tam senin şu anda yaşadığın dönemde insan tek kendi başına gelmiş,çözümü yokmuş gibi sanıyor di mi? Ahh canım ya inan aynı hisleri birebir yaşadım ben..
Sadece kararını ver,uygula,pişman olmamak için şunu da yapsa mıydım diye bir tek düşüncen olmasın..
Dilerim ki; bir gün sonuç ne olursa olsun vicdanın rahat olsun,gerisi çok daha kolay bana inan..
Mutlu çok mutlu ol inşallah
----------------
Çok sağol canım. Ben sadece benim başıma geldi ve nasıl geldi, nasıl bu hallere düştüm diye çok acıyordum kendime.Senin dediğin gibi yalnız değilmişim, sadece ben konuşan, antalan ve saklamayan kadınlardanım, bazıları ise dertlerini sır gibi saklarlar.
Ama işte tam senin şu anda yaşadığın dönemde insan tek kendi başına gelmiş,çözümü yokmuş gibi sanıyor di mi? Ahh canım ya inan aynı hisleri birebir yaşadım ben..
Bu söylediğin cümle tam beni anlatıyor ve herşeyi özetliyor zaten
Karar vermeye çalışıyorum ve inan dediğin gibi pişman olmamak için, en son yola kadar deniycem.
Ve şu an en son geldiğim nokta bir süre ayrı kalmak. Pazartesi gibi ablamlara gidicem ve bekliycem.
Ona da giderken ' Ben herşeyi denedim, yaptığın her türlü psikolojik ve fiziksel şiddeti sineye çektim, bana vermediğin değere rağmen ben sana çok değer verdim, herşeyimden verdım, ama daha fazla verecek birşeyim kalmadı.Ve bu durumda ne kendime, ne sana, ne de oğlumuza mutlu bir insan, eş ve anne olamıyorum. Ve artık ben tüm bunlara katlanamıyorum. Böyle bir ortamda daha fazla üzülmek, seni de oğlumu da üzmek istemiyorum.
MUTSUZUM, HUZURSUZUM VE İÇİM KANIYOR, HERGEÇEN GÜN DAHA DA BİTTİĞİMİ HİSSEDİYORUM.
VE BİR SÜRELİĞİNE SENDEN AYRI KALIP, HERŞEYİ SAKİNCE DÜŞÜNMEK İSTİYORUM.BU SÜRE ZARFINDA SENİNDE HERŞEYİ DÜŞÜNMENİ VE KARAR VERMENİ BEKLİYORUM.
BUNDAN SONRA HİÇBİR ŞEKİLDE KENDİMİ NE PSİKOLOJİK NEDE BEDENEN ŞİDDET GÖRMÜŞ, BİR KÖŞEDE AĞLAYAN, SÜREKLİ AŞAĞILANAN, EVDEKİ HERHANGİ BİR EŞYADAN , HATTA ARKADAŞLARINDAN BİLE DAHA DEĞERSİZ BİR KADIN OLARAK, HELE HELE EVLADIMIN YANINDA BABASI TARAAFINDAN DÖVÜLMÜŞ BİR ANNE OLARAK DURMAK, VE TÜM BUNLARA KATLANMAMA RAĞMEN HALA SENDEN OLUMLU BİR DAVRANIŞ YADA ADIM GÖRMEK YERİNE, HER GEÇEN GÜN DAHA DA KÖTÜYE GİTTİĞİNİ GÖREREK YAŞAMAK İSTEMİYORUM.
LÜTFEN ÖNCE BENİ , SONRA DA OĞLUMU DÜŞÜN , ELİNİ VİCDANINA KOY, VE KENDİNİ BENİM YERİME KOYARAK DÜŞÜN.
BEN BU SÜRE İÇİNDE SENİNLE GÖRÜŞMEK İSTEMİYORUM...
Diye bir konuşma yapmayı (Pazar gecesi) ondan sonra da evden gitmeyi düşünüyorum.Tabi inşallah Pazar günü ameliyat için arayıp haber vermezlerse.( oğlum fıtık ameliyatı olacak, haber bekliyoruz.)
Artık bundan sonrası ona kalmış, ya tamam ya da devam diyecek. Ben de iyice düşünüp ya tamam , ya da devam diyeceğim.
Biliyorum çok zor ama bunu yapmak zorundayım, ne olur bana dua edin,Allah bana güç versin, en hayırlı kararı alıyım hepimiz için...