Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gitmek için neden psikologdan onay beklediğinizi anlamadım. Yerinizde olsam bi işe girer, kendi düzenimi kuracak duruma gelir, boşanırdım. Hem kendiniz hem çocuğunuz için çok sağlıksız bir ortam.Merhabalar. Öncelikle eşimle 5 yıl süren bir beraberlik sonrası evlendik , atanmayı beklemeden evlendim ve bu benim en büyük hatam. Hemen oğlum oldu. Eskiden eşim öfkesini belli etmezdi , evlendigimizden beri annesi hep bi alınganlık yaptı eşimi doldurdu eşim bana sardı. Annesini ilah gibi görüyor ve onun sözünün aksini yapmıyordu çünkü yaparsa annesi " sen de erkek misin den başlayıp bi ton beddua küfür eden bi insan. Neyse hep bi anne girdi araya bagirislar kavgalar , oğlum küçüktü farkında değildi. Şuan 6 yıllık evliyim oğlum 5 yaşında, artık bi şekilde kv ile araya sinir koyduk göremeyip konuşmuyoruz ,eşimle kavga etti beddua etti eşim sildi , yani öyle söylüyor ama baba ve kardeşle görüşüyor. Eşim de öfke kontrol problemi var ve en ufak bi eleştiriyi bile inanılmaz korkunç bir seviyeye getiriyor. En basitinden geçen ben annemdeydim eve geldim , dolaptaki bi ürünün kapağını açık bırakmış yemek kurulmuştu. Ben de neden unuttun ya dememe kalmadan , Allaha küfür etmeler , kendine küfürler, beni odadan kovmalar , bi daha ailene gidemiceksin demeler. Ve bunda gram pişmanlık yok. Ve her ama her tartışmamız böyle. Bi insanın hicmi dozu olmaz. Herkes kavga eder ama neden bağırırsın. Coxuk uyuyor sus dememe rağmen daha çok bagirmalar. Geçen yine böyle yaptı hatta boşanma aşamasına geldik , oglumun yanında ona , bu anneni son görüşün bi daha onu goremifeksin diyip durdu. Oğlum ağladı bana sarıldı ben ağladım bağırdım çağırdım ben de hakaret ettim. Tuttu oğlumu yanına çekti, sevemezsin flan dedi. Bu arada ikimiz psikologa gidiyoruz ve buna rağmen böyle. O boşanma mevzusundan sonra geldi özür diledi ağladı bi daha asla böyle bisey olmaz herseyimsin sensiz yaşayamam artık hep mutlu saygılı olcaz dedi hoop 1 hafta sonra yine ayni kisi. Dün mesela akşam babasıyla oğlumu parkta bulusturacakti ben son saniye öğrendim gelmicem dedim , benim ailemle görüşmem yasakken nasıl gidiyorsun dedim. Bagirdi elini dolaba vurdu , oğlum anneme bağırma lütfen kavga etmeyin artık diyip durdu . Eve geldi patır kütür her şeye vurarak beni rahatsiz etmeye çalıştı. Bu senin iyi günlerin demeler flan. Ailemi aradım, gitmek isteyeceğimi soyleyecekken annem bana sende de hata var ne karışıyorsun dedi ve sustum. Psikologumy aradım, git evden deseydi giderdim o da açmadı. Kaldım evde , ve çaresizim. Oglumun kavgalara şahit olması , bana sürekli anne nolur beni terketme demesi beni bu evde tutuyor ama dayanamiyorum. Böyle bi öfke kontrol problemi olup , bunlara yakın şeyler yaşayan var mi
Psikologumy aradım, git evden deseydi giderdim o da açmadı.
Evet iş bakıyorum zaten ama eşim asla çocuğu bana vermeyeceğini söylüyor. Hukuk dinlemez yapar da. Oğlum zaten yıprandı daha fazla yıpranacak bu süreçte ama bunu göze almam lazim bunun farkındayım. Psikologtanda herseyi bildiği için onay almak istedim cesaret edip kendi kararımı veremedim malesefGitmek için neden psikologdan onay beklediğinizi anlamadım. Yerinizde olsam bi işe girer, kendi düzenimi kuracak duruma gelir, boşanırdım. Hem kendiniz hem çocuğunuz için çok sağlıksız bir ortam.
Geçenlerde böyle bi tartışma olduğunda eşim ise gitti ve oğluma dedim ki. Gidelim bir süre yanliz yaşayalım böyle daha iyi olacak hepimiz için. O da ağladı nolur anne gitmeyelim babam aç kalır babam yanliz kalır, nolur beni burada tek başıma da bırakma , bu evde hep beraber yaşayalım dedi. Elim kolum bağlandı oturdum ağladım. Gitsem ne pahasına olursa olsun , psikoloji düşünmez kimseyi dinlemez alır gider oğlumu. Kendimi geçtim o çok kötü olacak .Bildigim kadariyla hic bir psikolog evi terk et, boşan gibi akillar vermiyormuş zaten. Illa birinin acik acik evden git mi demesi lazim? Ikiniz de normal degilsiniz. Kimse kimseye ailesiyle gorusmeyi yasaklayamaz, siz tutmuş eşinizin ailene bir daha gitmeyeceksin lafini kabul edip bi de karşilik olarak ayni şeyi bekliyorsunuz. Ikiniz de ailelerinizi silseniz ne olacak yine evde birbirinizi yiyeceksiniz zaten.
Cocuğa yazik, cocugun o halini görmüyor musunuz dq psikologun git demesini bekliyorsunuz telefonda.
Geçenlerde böyle bi tartışma olduğunda eşim ise gitti ve oğluma dedim ki. Gidelim bir süre yanliz yaşayalım böyle daha iyi olacak hepimiz için. O da ağladı nolur anne gitmeyelim babam aç kalır babam yanliz kalır, nolur beni burada tek başıma da bırakma , bu evde hep beraber yaşayalım dedi. Elim kolum bağlandı oturdum ağladım. Gitsem ne pahasına olursa olsun , psikoloji düşünmez kimseyi dinlemez alır gider oğlumu. Kendimi geçtim o çok kötü olacak .
Tutulmaz haklisiniz , o kadar cesaretim kırıldı ki bunları yapmaktan korkuyorumPsikolog size böyle bir yönlendirmede bulunamaz zaten, neden ondan onay bekliyorsunuz ki? Evden giderken çocuğu neden terk edeceksiniz? Polis çağırıp uzaklaştırma alacaksınız gerekirse, pedagog da çocuğun ifadesini alacak mahkemede.
Bu ortamda çocuk tutulur mu?
Evet onu da götürdük , oglumda hircinlasti zaten. Pedagog ikimizide yanında tartışma olmayacak diye uyardı. Ben sustum ama o asla dinlemiyorCocugu da pedagog görüyor mu? Yetişkin bir insan olarak kendiniz bile saglikli kararlar alamiyorsunuz 5 yaşinda cocugun lafiyla olacak iş mi? Babasi aç kalacak sanmasi filan cocukta iyi durumda değil zaten orada kalsaniz bile
Hiçbiri değil. Ben çok korkak oldum. Boşanma sonrası daha kötü olur mu oglumun hayati , bu düşünceler var. İşim yok . İşi bulsam hersey çok daha kolay olacakşaka mısınız ya aileme gitmem yasak ne demek size açık açık sizi öldüreceğim diyor ne yapmasını bekliyorsunuz? resmen size seni öldüreceğim diyor oğlunuza da diyor. ne bekliyorsunuz? çok mu mükemmel koca çok mu zengin nedir yani
ya susun hiçbir şeye karşılık vermeyin tamam kocam diyin ya da boşanın. oğlunun hayatı şimdiden kötü olamaz. karışıklı saygı sevgi yok. hiçbir şey yapamaz size. mesleğiniz nedir? aileniz destek olur muHiçbiri değil. Ben çok korkak oldum. Boşanma sonrası daha kötü olur mu oglumun hayati , bu düşünceler var. İşim yok . İşi bulsam hersey çok daha kolay olacak
Eşiniz siz gidemeyin diye çocukla tehdit ediyor sizi, klasik türk erkeği çocukdan vuruyor hemen..Evet iş bakıyorum zaten ama eşim asla çocuğu bana vermeyeceğini söylüyor. Hukuk dinlemez yapar da. Oğlum zaten yıprandı daha fazla yıpranacak bu süreçte ama bunu göze almam lazim bunun farkındayım. Psikologtanda herseyi bildiği için onay almak istedim cesaret edip kendi kararımı veremedim malesef
İyi bir unv mezunuyum ama atanamayan malesef evlendim ve çalışmadım. Ailem beni eleştirir belki çocuğunu babasına ver sen gel der. Bunu göze alamam. İş bakiyorumya susun hiçbir şeye karşılık vermeyin tamam kocam diyin ya da boşanın. oğlunun hayatı şimdiden kötü olamaz. karışıklı saygı sevgi yok. hiçbir şey yapamaz size. mesleğiniz nedir? aileniz destek olur mu
hiç mi çalışmadınız o yaşa kadar? deneyimsiz olduğunuz için iş bulmanız da zor olacaktır. aileniz neden eleştiriyor sizi? yani başka çareniz yok aile evine gitmekten başka.İyi bir unv mezunuyum ama atanamayan malesef evlendim ve çalışmadım. Ailem beni eleştirir belki çocuğunu babasına ver sen gel der. Bunu göze alamam. İş bakiyorum
Geçenlerde böyle bi tartışma olduğunda eşim ise gitti ve oğluma dedim ki. Gidelim bir süre yanliz yaşayalım böyle daha iyi olacak hepimiz için. O da ağladı nolur anne gitmeyelim babam aç kalır babam yanliz kalır, nolur beni burada tek başıma da bırakma , bu evde hep beraber yaşayalım dedi. Elim kolum bağlandı oturdum ağladım. Gitsem ne pahasına olursa olsun , psikoloji düşünmez kimseyi dinlemez alır gider oğlumu. Kendimi geçtim o çok kötü olacak .