Siddetli gecimsizlik..

Eğer bosandiktan sonra herseyin daha guzel olacagina inaniyorsan evet dunyanin sonu degil.ama bosanmis bir insan olmak da kolay degil hayata yeniden baslamak.kusura bakma aralarda kaçırdıgim konular olabilir.her yorumunu tek tek okuyamadim.ama hayata birkez geliyoruz mutlu olmak icin ozmn her gun mutsuz olmaktansa bikez mutsuz ol diyen ve bosanin demeye getiren yorumlar icin söylüyorum.belki o da cozum degil belki yine mutsuz olacak baska sıkıntılar olusacak hayatinda..keske denilmeyecekse ve eger gercekten her anlamda kafada bittiyse ,bir anlik ofke ile akla gelen zararli dusuncelerden biri degil ise..ve en onemlisi sevgi , guven bitmis,onarilamayacak kadar zedelenmisse evet belki de dogru karar budur ama lutfen emin olun..geri donusu olmayan yollara girmeyin.evlilik maalesef bazen yipratici ama daha da yipratici hale bizler mi getiriyoruz ondan ben bazen emin olamiyorum.

Eşinizden çoğu şeyler her erkekte var maalesef belki de siz evlilik sorumluluğunu kaldıramadınıx, belki evlilik size göre değildi bence iyi düşünün aşılmayacak bir problem görmedim ben

Sorumluluk sahibi öyle ise size karşı. İnce düşünmüyor sadece. Sevgiliyken de mi öyleydi? Zamanla mı değişti? Belki boşanmaya çıksanız kimsenin anlamayacağı konular bunlar. Hepimiz şefkat bekliyoruz. Sizi haklı buluyorum. Evlilik her daim seni seviyorum, aşkım, cicim değil elbette. Sürekli de bu şekilde gitmesi insanın ruhunu bitirir. Duygusal boşluk oluşturur.
Tam olarak ifade etmissiniz. Aynen oyle. Sorumluluk sahibi bana karsi. Gorevleri konusunda iyidir. Bazen geciktirir aksatir ama ihmal etmez. Fakat bir basimi oksayip ya hatub sen ne guzelsin demez mesela. De sorun etmiyorum zaten bunlari. Ben sadece ara ara mavi ekran veriyorum. Evli olmak bana gore degil miydi diyorum. Ay ne bileyim kafam karisik ya kusura bakmayin.

Ay bayiliyorm kadin sana her seferinde soyletme bana :)
Ama her zaman insanin ongoruleri calismiyor ki abla:) keske onceden anlamanin bi yolu olsa ama yok. Galiba fazla asktan. Ask hatalari ortuyor. Sonra sonra perdeler kalkiyor. Ben ne yaptim diyosun ama artik cok gec :)

Yerim seni
Iste oyle deli gibi asik olup kör olmamak lazim , mantigi elden birakmamak lazim :)

Zaten cevaplamistim. Anlasamadigim adamla tabi ki evlenmem. Genelde makul mantikli bir insanimdir da. Evlendikten sonra anlasamamaya basladik biz :)

Sağlıklı iletişim kurmayı deneyin bi bence.
Profesyonel bi destek alın.

Bazı laflar kursundan beterdir. Beden yerinde dururken ruh ölür.

Acele karar vermeyin.

Hayatinizda stresli bi dönemse ve dar boğaz dönemi ise maddiyat da gecimsizlige sebep olur genelde.

Evet aynen oyle. Aslinda 1 kurus harcamaz fazladan ama iste borcumu yakamizi birakmiyor. Erimiyor bi turlu. Stres olusturuyor tabi ki..

Eğer bosandiktan sonra herseyin daha guzel olacagina inaniyorsan evet dunyanin sonu degil.ama bosanmis bir insan olmak da kolay degil hayata yeniden baslamak.kusura bakma aralarda kaçırdıgim konular olabilir.her yorumunu tek tek okuyamadim.ama hayata birkez geliyoruz mutlu olmak icin ozmn her gun mutsuz olmaktansa bikez mutsuz ol diyen ve bosanin demeye getiren yorumlar icin söylüyorum.belki o da cozum degil belki yine mutsuz olacak baska sıkıntılar olusacak hayatinda..keske denilmeyecekse ve eger gercekten her anlamda kafada bittiyse ,bir anlik ofke ile akla gelen zararli dusuncelerden biri degil ise..ve en onemlisi sevgi , guven bitmis,onarilamayacak kadar zedelenmisse evet belki de dogru karar budur ama lutfen emin olun..geri donusu olmayan yollara girmeyin.evlilik maalesef bazen yipratici ama daha da yipratici hale bizler mi getiriyoruz ondan ben bazen emin olamiyorum.
Bende bazen cok zorluyorum sinirlari farkindayim. Ben de yipratiyorum o da. Bi terapiste gitmek iyi gelebilir bize..

Eşinizden çoğu şeyler her erkekte var maalesef belki de siz evlilik sorumluluğunu kaldıramadınıx, belki evlilik size göre değildi bence iyi düşünün aşılmayacak bir problem görmedim ben
Zaten sorunum esim soyle kotu bi insan boyle kotu davraniyor vs degil. Sorunum evlilik olayina hala alisamamis olmam. Bana gore degil miydi diye sorguluyorum bazen. Ve haliyle huzursuzluk yasiyorum. Dis etmenler de iyice bunaltinca acaba sirf bu yuzden bosanilir mi diyorum.. Biraz da bunaldim galiba icimi dokmek istedim..

Zaten cevaplamistim. Anlasamadigim adamla tabi ki evlenmem. Genelde makul mantikli bir insanimdir da. Evlendikten sonra anlasamamaya basladik biz :)

Evet aynen oyle. Aslinda 1 kurus harcamaz fazladan ama iste borcumu yakamizi birakmiyor. Erimiyor bi turlu. Stres olusturuyor tabi ki..

Allah kolaylik versin gün dogmadan neler doğar bilinmez.

Siz birlikte olun şu an olmasa da ömür içinde cevremde görüyorum illa ki paralar geliyor ve gidiyor.

Guclu olun ve birlik olup bu sorunla mucadele edin. Zamanla her seyi yenebilirsiniz.

Iliskinize zarar vermesin bu durumun da elbet bi sonu var.

Birini mutlu olmak icin aliyorum hayatima. Bi seyler paylasmak icin, huzurlu ve mutlu olmak icin. Benim huzurumu kaciriyorsa mutlulugumu bozuyorsa, haftanin iki gunu iyi bes gunu kotuysek, yuzum gulmuyorsa barindirmam yanimda.

Birini mutlu olmak icin aliyorum hayatima. Bi seyler paylasmak icin, huzurlu ve mutlu olmak icin. Benim huzurumu kaciriyorsa mutlulugumu bozuyorsa, haftanin iki gunu iyi bes gunu kotuysek, yuzum gulmuyorsa barindirmam yanimda.
Sorun kisiden pek kaynaklanmiyor ama. Evlilik hayatindan kaynaklaniyor. Yine de ayrilip bekar hayatina atilir miydiniz? Yoksa sabredip alismayi mi beklerdiniz?

Sorun kisiden pek kaynaklanmiyor ama. Evlilik hayatindan kaynaklaniyor. Yine de ayrilip bekar hayatina atilir miydiniz? Yoksa sabredip alismayi mi beklerdiniz?
O zaman beklerdim ama soyle de bi sey var. Askin sevginin cok yogun oldugu bi iliski mi? Yogun sevgide ayrilik ihtimali pek dusunulmuyor bana gore, insan her seyin ustesinden gelme odakli oluyor daha cok.

Benim evliligim 7 seneden sonra oturdu desem
Evlilik kolay bisey degil sonuçta
Psikolojik şiddet insanı çok yıpratıyor sinsi bir şekilde

3 sene gorustuk. 1 bucuk yillikta evliyiz. Biseyleri tuketmek icin biraz erken bir zaman ama su borc harc bitse kullerimizden dogariz diyorum. :rolleyes:
Sadece sorun paraysa sık disini o zaman dogru insan kolay bulunmuyor tek dert para olsun bosver, bi an once bitsin borc da sevgi pitircigi haline geri donun :KK49:

Back
X