- 10 Mart 2013
- 1.862
- 1.491
- 133
- Konu Sahibi elmalikurabiyee
Evet hala aynilar. Ikili hayata gecisle ilgili tabi ki esimde bazi degisiklikler oldu iyi yonde ama o kadar. Ne istedigini bilen mantikli biri dememdeki en buyuk sebep ise esimle ayni yastayiz. Belki 3 4 yas benden buyuk ve biraz daha bazi seyleri oturtmus birisi manasinda dusunmustum. Ilk evlendigimizde esimin is guc durumu belli degildi geliri cok yoktu vs vs. Simdi onlari astik. Kendine ait bir isi var. Bir duzeni var cok sukur.2016 yılına ait mesajınız.
Eşiniz ve ailesi o zaman da umursamaz, rahat insanlarmış.
Size ufak tefek meseleler gibi görünseydi yine eski mesajlarınızda yazdığınız gibi "ne istediğini bilen, mantıklı biriyle mi evlensem" diye düşünceler geçmezdi aklınızdan.
Bile bile lades olmuş.
Maalesef evlilik sözkonusu olunca kadınlar olarak "yuvayı yürütmek için" her tavizi veririz, değişiriz ama bazen bunlar yeterli olmaz. Mutsuz oluruz.
Erkekler ise asla çabalamaz, değişmeyi düşünmez bile. Evlendik, mutluyuz, daha ne olsun rahatlığındalar.
O rahatı bir bozmak lazım.
Eşinizin rahatını bozun, huzurunu kaçırın, bakalım çaba sarfedecek mi evliliğiniz için?
Ama iste ben tavizler vermiyorum. Kendimi yipratiyorum. Esimi de yipratiyorum. O yuzden de bosanmayi bile dusundum acikcasi. Ama abartiyor muyum diye sizlere sormak istedim.
Onumuzde tatil var bakalim gonlumu alir ve bazi seylerin sozunu verirse bu tatil bize biraz nefes aldirir belki..