Benzer bir şey yaşayan yok mu ne olur yardım edin...
Aspirin iğneden daha fazla kan sulandırıyor büyük ihtimal 2 sinide birlikte kullandgn için kanaman olmuştr, böyle durumda genelde sadece aspirini bıraktırır doktorlar neden iğneyide bıraktrmış anlayamadm ama belki bir bildigi vardır, sen yinede başka bir doktora daha görün bence, bebeğin inş seninledir
İnancını yitirme hemen , doktorlar cok sever en kötüsünü söylemeyi, dediğim gibi başka bir hastanenin aciline gitme sansın varsa git mutlakaHiç bilmiyorum bütün ilaçları bıraktırdı aşırı kanamam oldu diye((( şu anda bayram olduğu için bölüm dr u var mıdır acaba acilde falan.. çok
Huzursuzum(((çookk..
Hiç bilmiyorum aşırı kanaman oldu, kanda bhcg nin sıfırlamasını bekliyoruz diyorprogestani niye durdurdu? bebegin tutunmasina yardimci ilac o.
Allah nasip ettiyse bırakmaz seni meleğin inşCevabın be güzel temennin için çok teşekkür ederim, başka bir dr a danışmayı ben de düşünüyorum ama bayramda elim kolum bağlandı dayanabilir mi meleğim bilmiyorum Çarşambaya kadar :'((((
anlayamadim tam olarak. dr düşük yaptiginizi dusunerek ilaci kesmis. ama dusuk yaptiysaniz deger yukselis gostermez. sizinkinde artis varsa bebek vardir aynı zamanda kesede kanama alani vardir.12. haftada cok yogun kanamayla hastaneye kaldırıldım mesela bebek iyiydi dusuk olmadi ama kanama devam etti. 21. haftama kadar kesede kanama alanim vardi kendi temizlendi. progestan ictim bebek dusmesin tutunsun diye. saglikla dunyaya getirdim. siz keseyi gormusmuydunuz yada kalp atisi almismiydiniz?Hiç bilmiyorum aşırı kanaman oldu, kanda bhcg nin sıfırlamasını bekliyoruz diyorkanamam olduğu gün düşmesini bekleriz bu durumda demişti ama normal yükselişte olmamasına rağmen benimki yükseldi... bilmiyorum...anlayamıyorum...
anlayamadim tam olarak. dr düşük yaptiginizi dusunerek ilaci kesmis. ama dusuk yaptiysaniz deger yukselis gostermez. sizinkinde artis varsa bebek vardir aynı zamanda kesede kanama alani vardir.12. haftada cok yogun kanamayla hastaneye kaldırıldım mesela bebek iyiydi dusuk olmadi ama kanama devam etto. 21. haftama kadar kesede kanama alanim vardi kendi temizlendi. progestan ictim bebek dusmesin tutunsun diye. saglikla dunyaya getirdim. siz keseyi gormusmuydunuz yada kalp atisi almismiydiniz?
aynisini yasadim biranda bütün bacaklarim halı yürüdüğüm yol vs gitti.Allah bağışlasın canım bebeğini..benim kanamam sabahtan başladı hatta o kadar yoğundu ki sabah ilk gözümü açtım idrarımı altıma yapıyorum sandım((( hemen dr u aradım büyük ihtimalle düşük yapıyorsun dedi, bu kanamanın olduğu gün bundan 3 gün önceydi yani perşembe sabahı akşama kadar sürüp kesildi şu anda bir şey yok. bu arada, SAT a göre 28. Günüm bugün..
Dr a bugün dedim değerim 188 çıktı diye ama o değer o gün biraz artmıştır sonra durmuştur dedi, belirtilerim devam ediyor benim mide bulantım göğüs sancım var önceki iki gebeliğimde olduğu gibi oysa, onlarda kalpleri durunca belirtilerim çekilmişti, ama şu anda belirti çekilmesi yok...
aynisini yasadim biranda bütün bacaklarim halı yürüdüğüm yol vs gitti.
bence dusuk olmamis olabilir. bebeğiniz hala sizinle olabilir kadin dogum hastanesinde acilden giris yaparsaniz iciniz rahatlamis olur hem.
aynisini yasadim biranda bütün bacaklarim halı yürüdüğüm yol vs gitti.Allah bağışlasın canım bebeğini..benim kanamam sabahtan başladı hatta o kadar yoğundu ki sabah ilk gözümü açtım idrarımı altıma yapıyorum sandım((( hemen dr u aradım büyük ihtimalle düşük yapıyorsun dedi, bu kanamanın olduğu gün bundan 3 gün önceydi yani perşembe sabahı akşama kadar sürüp kesildi şu anda bir şey yok. bu arada, SAT a göre 28. Günüm bugün..
Dr a bugün dedim değerim 188 çıktı diye ama o değer o gün biraz artmıştır sonra durmuştur dedi, belirtilerim devam ediyor benim mide bulantım göğüs sancım var önceki iki gebeliğimde olduğu gibi oysa, onlarda kalpleri durunca belirtilerim çekilmişti, ama şu anda belirti çekilmesi yok...
Canim moralini bozma yuksek tut. inşallah seninledirBen ilk defa böyle bir kanama yaşadım hamilelikte ve ilk kez kan sulandırıcı ve coraspin kullanıyordum ta ki kanama olana dek, sen bu tip kan sulandırıcı kullanmış mıydın kanama yaşadığında?
Bu arada ilgin, cevapların ve iyi dileklerin için çok teşekkürler Allah razı olsun, çok bunaldım..çaresiz hissediyorum((
İnşallah benimledir meleğim :'(
Ayağa kalkmamaya dinlenmeye çalışın, bir düşük yaptım kanama olmasına ve bebek kesede görünmemesine rağmen doktorum 1-2 hafta daha bekleyelim vw tutunmasını sağlayıcı iğne vuralım demişti. Doktor ultrasonda keseyi görememiş olabilir mi? Neden bu kadar ümitsiz konuştu acaba?
Hastaneye gideceksiniz bugün sanırım. Sonucunuzu biz de merak ederiz. Umarım hayırlısı olsun.Neden böyle konuştuğunu gerçekten anlayamadım..henüz kese görünecek kan seviyesinde değil benim bhcg değerim, bugün SAT a göre son adet tarihimin 28. Günü...ultrasonda değer 1500-2000 lerdeyken görünmesi gerek diye biliyorum kesenin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?