ŞİDDETLİ KANAMAM OLDU, HAMİLEYMİŞİM...ÇOK KORKUYORUM NE OLUR YARDIM EDİN.....:(((

Hayırlısı ise olsun, sağlıklı ise olsun canım. En doğru zamanda gelecektir, belki şimdi, belki başka bi zaman. Sen şimdi kendi sağlığına, kendine iyi bak. Olur bir şekilde..

Neden oyle dusunuyorsun
Kanaman kesildi ve kese gorunmesi icin cok erken
Kafani dagitacak birsey bul bu olumsuz dusuncelerden uzaklas
Rabbim nelere kadir
Eger kismetse olur
Test sonucumu bulursam kan degerlerime bakip yazicam be

Neden oyle dusunuyorsun
Kanaman kesildi ve kese gorunmesi icin cok erken
Kafani dagitacak birsey bul bu olumsuz dusuncelerden uzaklas
Rabbim nelere kadir
Eger kismetse olur
Test sonucumu bulursam kan degerlerime bakip yazicam be

Bugün 4+5. Günüm evet canım o günden sonra bir daha olmadı kanama ağrı vs, öğleden sonra dr a gideceğim, bilmiyorum içim içimi yiyor, çok stres oldum, ağlıyorum devamlı..hareket etme fazla deyince diğer dr hareketsizlik de stres yaptı..komik şeyler izlemeye çalışıyorum, bir roman bitirdim, ağır olmayacak şekilde evle uğraşıyorum bu süreçte ama bu endişeyi atamadım..hiç bu kadar endişeli olmamıştım..bir önceki hamileliğimde 4+0 da bhcg sonucum 103, 2 gün sonrasında 263 tü bhcg fetal kalp atışını görmüştük 7. Haftada..ama benim için 10. Haftaya erişmek bir hayal gerçekten..

Hic oyle dusunme bak gor hersey cok normal guzel ilerliycek
Kanamanda yok cok guzel
Kizimda onceden progestan baslamama ragmen ,kanamam oldu ve 2hafta surdu
Oglumdada ilaca ragmen ufak bir kanamam olmustu

Şimdi dr dan geldik, 4-5 mm lik bir kese var.. kan sulandırıcı iğne ile coraspine tekrar başla dedi ama ben çok korkuyorum, kanama olacak tekrar diye
Bhcg 1450 olmuş bugün..

Gördün mü bak bebişin tutunmuş sana, ilaçlar hakkında endişeliysen bi hematoloğa görün doz ayarlaması için. Ama dr. Dinle ilaçlarını almalısın çünkü pıhtılaşma gebelikte iyi değil.

İlk hamileliğimde adet günüm geçince test yapmıştım 40,58 çıkmıştı ikinci kez tekrar ettiğimde o zaman 96 çıkmıştı bhcg..ilk hamileliğim normal yolla olmuştu.. ikiden fazla hiç test yaptırmadım bundan önceki iki gebeliğimde de..bu seferinde gün aşırı bhcg ölçtürüyorum.

Hematologla gebelik öncesi görüşmüştüm, mthfr heterozigot toplumun yarısında görünen bir yoğunlukta demişti gerek yok senin kan sulandırıcı kullanmana demişti...şimdi her gün kullanacaksın diyor drum..kanamanın ilgisi yok bu kan sulandırıcı ilaçlarla dedi ama iğneyi yapmaya elim gitmiyor açıkçası..
Nasıl öyle bir kanama yaşadın diye hala hayret ediyor...
Çok sağol canım, Umarım devam eder benimle olmaya :'(

Hep pozitif olmaya çalış canım, sana ne iyi geliyorsa onu yap.

Hep pozitif olmaya çalış canım, sana ne iyi geliyorsa onu yap.
Çok sağol canım desteğin için, deniyorum.. ama bir sabah corpus luteum sayıklar biçimde, bir sabah mol hidatiform( bu ne demek bilmiyorum bile), bir sabah üroloji dr u ile görüşerek vs. uyanıyorum...Şimdi bu ara evde yalnızım bir de.. tekrar öyle bir kanama yaşarsam ne yaparım diye iyice endişeleniyorum...
Henüz bir şey belli olmayınca daha, insan kimseye de söyleyemiyor...ki destek alacak bu anlamda kimse olmuyor şu aşamada... Allah sizlerden razı olsun gerçekten tek sığındığım önce Allah (cc) sonra buradaki güzel kalpli siz kardeşlerim oldu...
Umarım herkese Allah istediği yavrusunu nasip eder, yavruları olanları da sağlıcakla onlara bağışlar...

Şimdi dr dan geldik, 4-5 mm lik bir kese var.. kan sulandırıcı iğne ile coraspine tekrar başla dedi ama ben çok korkuyorum, kanama olacak tekrar diye
Bhcg 1450 olmuş bugün..
Masallah
Uzme artik kendini olumlu dusun
Bebegim icin herseyi yapiyorum ve bebegim bana tutunacak de
Cok kisi bu igneleri kullaniyor ve bebek tutundukca yani buyudukce dusme riski azaliyor.
Sen aklini olumsuz seylerle mesgul etme
Mingin seninle ve hep seninle kalacak

İnşallah hep benimle kalır,çok sağol güzel dileğin için canım Allah razı olsun.. insan bir vakitten sonra bir canda artık iki kişi olduğunu öğrendiğinde ne olursa olsun bir kayıp yaşamak istemiyor ve hiç bir söz veya düşünce kaybın tam olarak tesellisi olmuyor..

Biliyorum ama bu sefer kotu olmayacagina inan
Bende 2sene once bir dusuk yasadim ama sonrasindaki hamileligim dusuk riskine kanamalarima ragmen mutlu bitti
Seninde insallah bu sefer oyle olacak
Bugun nasilsin agrin kanaman biseyin yok dimi

Biliyorum ama bu sefer kotu olmayacagina inan
Bende 2sene once bir dusuk yasadim ama sonrasindaki hamileligim dusuk riskine kanamalarima ragmen mutlu bitti
Seninde insallah bu sefer oyle olacak
Bugun nasilsin agrin kanaman biseyin yok dimi

Çok şükür bir ağrım veya kanamam yok canım, dün akşam korka korka iğneyi yaptım biraz önce de coraspini aldım, akşam da yine iğneyi yapacağım saatinde..şimdi bir iki lokma bişeyler yedim, karnım davul gibi nefes alamıyorum yine..onun dışımda bir sıkıntım yok..

Maaşallah canım Allah yavrularını bağışlasın. Hepinize güzel bahtlar nasip etsin.

İnşallah benim de öyle olur, ben ilk defa yaşadım kanama umarım sonuncu olur.

Gebeligimi ogrendigimde doktorum bana da aspirjn verdi igneye kalp sesini duyunca gecicez dedi. Mtfhr hererozigotum

Aspirini almaya basladiktan bir kac gun sonra siddetli kanamayla hastanelik oldum. Aninda aspirini kestiler, 2 gun sonra igneye basladik. Tekrar kanamam olmadi 7. Aydayiz. Kesem kan dolmustu benimde. Ama bebegimi kaybrtmedim.

Aspirin kani fazla sulandiriyor, bence bize cok geliyor... igne tek basina bile gayet yeterli... 7 aydir sadece igneyle idare ediyorum.

Saglikli olduguna eminim bebeginin. Bunca seye ragmen tutunmus, hayirlisiyla kucagina alirsin emin ol. Elini karnina koyup dua et. İnan hissediyorlar

Allah razı olsun, çok moral oldu gerçekten...umarım sağlıkla kalmaya devam eder bebeğim benimle..daha önce de progestan kullanmıştım ama hiç bu kadar uyku ve halsizlik olmamıştı... Gün içinde de akşamları Sürekli uykum var, özellikle akşam 6 dan sonra yürümeye bile halim olmuyor..ve psikolojik olarak da şaşırtıcı derecede uyuşmuş ve rahatım bakalım, çarpıntım da yok bu sefer çok şükür..bu gebeliğimde iğne kullandığım için olabilir sanırım çarpıntıyı önledi gibi..her gün saat 8 buçuk en geç 9 da uyuyorum sabaha kadar..
Güzel dileklerin için çok teşekkürler...Umarım sağlıkla yavrunu kucağına alırsın, ve umarım ben de 7. Ayları görebilirim...inşallah...dua etmekten beklemekten başka çare yok şimdilik dr bir ay sonra gel dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…