ŞİDDETLİ KANAMAM OLDU, HAMİLEYMİŞİM...ÇOK KORKUYORUM NE OLUR YARDIM EDİN.....:(((

soyledikleriniz hakkinda hicbir bilgim yok. cok gecmis olsun bir an önce atlatirsiniz umarim. bebek sizle yani di mi?

cok gecmis olsun neden olurmus sivi toplanmasi? gebelik hormonunuz düşmüş mü?

Yurtdışı forumları okudum benim gibi olanlar var, proteinden zengin beslenme, bol su tüketimi (günlük 2-3 lt su) ve yatak istirahati,tuz kısıtlaması ile 8. Hafta gerilemiş şişlik ve sıvı birikimi..
Benim E2 değerim de yükselmişti baya...early pregnancy erken gebelikte rastlanıyor diyor o forumlarda..

soyledikleriniz hakkinda hicbir bilgim yok. cok gecmis olsun bir an önce atlatirsiniz umarim. bebek sizle yani di mi?

Bunu en erken ctesi anlarız dedi dr canım.. umarım benimledir.. bu değerle vajinal bakmayalım, zaten baksak da ctesi den önce görünmez kese dedi, diğer dr da aynısını söylemişti..en erken ctesi bakacağız demişti..

cumartesi guzel haberlerinizi bekliyoruz o zaman :) bol bol dinlenin meyve yiyin bol su icin. cabucak atarsiniz insallah.

Onu o zaman kesen dr bugünki ve önceki artışlardan sonra tekrar kullan dedi...bakalım
Ben vajinal kullanmakta zorlanıyorum sıkıntım var o konuda..bütün yine sordum illaki vajinal mi kullanmalıyım bunu ağızdan alsam olmaz mı dedim, vajinal kullanacaksın, hem daha etkili hem de yan etkileri daha az kullanmaya devam et dedi.

Canım durumumuz çok benziyor. Benimde tüp bebek ve 7 haftasında yani kalp atışı için gideceğimiz gün birden yarım çay bardağı açık renkli sulu kan boşaldı. Şok oldum. Hemen acile gittik. Çok şükür kalp atışını duyduk bir sorun yoktu. Bende mthfr heterezigotum. Banada iğne ve coraspin vermişlerdi. Kanama olunca coraspini kesip kan sulandırıcı iğneyide sadece 4 günde 1 yaotırıyorum. Bence mthfr heterezigotlarda kan pıhtılaşması ya yok ya da çoook minimal düzeyde var. Bize aspirin+iğne fazla geliyor. Bu da kanama yapıyor. Bol bol istirahat et. Benimde o günden sonra kanamam olmadı. Belkide senin 3 embriyonda tutmuş ama 1 tanesi sonradan düşmüş. Diğerleri devam ediyor da olabilir.

Evet canım bunun da olası olduğunu söylemişti bir dr, benim 3 tane blast transfer edildi, diğerleri kalitesiz olduğu için dondurma işlemi yapılmadı, bana transferin 5. Günü takviye iğnesi adı altında yarım doz çatlatma iğnesi(bhcg içeriyor bu iğneler) daha yapılmıştı, o gün baya bir ağrı bir şişlik(göğüslerim karnım her yerim şişmişti aşırı) akşam uyurken o gece çok zorlanmıştım, üstelik o gün e2 değerim yaklaşık 600 ken vuruldu bana o iğne, 2 gün sonrasında işte malum kanamayı yaşadım.. bhcg OHSS yi şiddetlendirir yazıyordu bir yerde..
Umarım ben de görür ve duyarım kalp atışını çok sağol moral için...inşallah sağlıkla alırsın yavrunu kucağına..
O yaşadığım Kanamaya mı üzüleyim, şu anda 5 aylık hamile gibi görünen içi sıvı dolmuş karnıma mı üzüleyim, hastanede yatma olasılığıma mı bilememiyorm gerçekten...

Bugün 4+3. Günüm,
Kese 4+3 te görünüyor mu bilmiyorum, siz biliyor musunuz? En erken ctesi keseye bakacağız dedi dr lar.
5 de en erken diye biliyorum ama alttan muayeneyle görüyor olabilirler, siz sakin ve pozitif olmaya çalışın, sizi rahatlatacak şeyler yapın. Sevgiler.

5 de en erken diye biliyorum ama alttan muayeneyle görüyor olabilirler, siz sakin ve pozitif olmaya çalışın, sizi rahatlatacak şeyler yapın. Sevgiler.

Çok teşekkürler, sakin olmaya çalışıyorum..açıkçası yaşadığım bu şeylerden dolayı uyuşmuş gibiyim, sonumu düşünemez oldum..

Bence güzel sonuçlar alacaksın. Ohss olmuşsun. Ama atlatılmayacak bişey değil. Stres yapmamaya çalış cnm. Güzel haberlerini bekliyorum

Bence güzel sonuçlar alacaksın. Ohss olmuşsun. Ama atlatılmayacak bişey değil. Stres yapmamaya çalış cnm. Güzel haberlerini bekliyorum

Stres yapmamaya çalışıyorum, ama çok zor gerçekten, iki lokma bir şey yiyeyim karnım nefes alamayacak kadar şişiyor, karnımın üst kısmı batıyor, sürekli terliyorum, çok zor nefes alıyorum.. İnfilak etmek üzereyim resmen..kan değerlerim çıktı dr telde OHSS nin çok şiddetli olmadığını söyledi. Bir de şiddetli olsaydı ne yapardım bilmiyorum Bol sıvı almamı ve hareket etmememi söyledi..
çok zormuş bu durum gerçekten...
Umarım güzel haberler verebilirim canım, çok sağol güzel düşünce ve desteğin için..

Neden bilmiyorum ama üzerime bir umutsuzluk çöktü, bu seferki hamileliğim de önceki ikisi gibi sonuçlanacak diye hissediyorum, SAT 4+3. Güne göre bhcg değerim de bence düşük 790...moral veren, destek olan herkesten Allah razı olsun.. hakkınızı helal edin.. ben içimden atamıyorum bu olumsuz hissi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…