Gayet iyi yükselmiş bence anneciğini bırakmayacak herhaldeKızlar pazardan bu yana tam 48. Saatte değerimi ölçtürdüm 410 çıktı bhcg..
Kızlar pazardan bu yana tam 48. Saatte değerimi ölçtürdüm 410 çıktı bhcg..
MasallahKızlar pazardan bu yana tam 48. Saatte değerimi ölçtürdüm 410 çıktı bhcg..
Masallah
Gayet guzel artmis
Kanaman durdu mu?
Bebisin sikica tutunacak sana guven bebisine
Dualarim sizinle
Birde uykum var falan yazmissiniz progestan bazilarina asiri uyku bas donmesi yapar
Dr.a gidene kadar surekli yat ayaklarini yukarida tut
takip ediyorum sizi umarim saglikla tutunmustur size 2 gunde degeriniz 2 katina cikmis 188 di di mi? cok guzel artmis umarım boyle devam eder..Allah razı olsun müslümanın müslümana duası mutlaka kabul olur, ne olur dua edin...bu Allah(cc) 'ın mucizesi gerçekten...Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin...
Kanamam o gün sabahtan başlamıştı ve aynı gün öğleden sonra baya azalıp akşama kesilmişti...
Ben değerim düşecek, sıfırlayacak diye beklerken bir sürpriz oluyor gibi..
demir ilaci gebelikte kullanılabiliyor. dr unuza danisin.Benim hiç uykum olmazdı progesteron kullanmama rağmen normalde Demir eksikliğim var ve inanılmaz kan kaybettim o gün, o kanamadan sonra adeta günlük aktivitelerimi yapmak için bile enerjim yok gündüzleri önceki hamileliklerimde asla uyuyamazdım sabah erkenden istemeden hemen uuanırdım ama şimdi çok yorgunum, sürekli, gündüz bile uyuyorum akşam erkenden uykum geliyor hemen uyuyorum...
Demir hapını hala gebe olabilirim diye korkup almadım iki gün aldım kanamadan sonra sadece..
takip ediyorum sizi umarim saglikla tutunmustur size 2 gunde degeriniz 2 katina cikmis 188 di di mi? cok guzel artmis umarım boyle devam eder..
bi farki yok icerik olarak. sadece agizdan alinanin yan etkisi daha fazla uyku hali, bas donmesi, bulanti gibi. yan etkiler gorulmesin diye vajinal verirler genelde.. bende hep hap olarak ictim. ayriyetten 2 gunde 1 ignem vardi..Bir de dr progestanı vajinal kullandırıyor ben yapamıyorum, yani çok zorlanıyorum..
Bana bırak dediğinde diğer dr ister ağızdan ister vajinal kullan demişti ben de kanamanın olduğu günden bı yana içiyorum progestanı..
cok gecmis olsun neden olurmus sivi toplanmasi? gebelik hormonunuz düşmüş mü?Ctesi öncesi bugün dr a gittim bazı kan testleri yapıldı, USG ile üstten bakıldı, karnımda baya sıvı toplanması olmuş...kan değerlerime göre hastanede yatmam gerekebilirmiş..
Kanamadan sonra karnım aşırı derecede şişmişti zaten.. hala da çok şiş karnım..offf daha neler başıma gelecek bakalım, derdi veren Allah sabrını da verir umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?