ŞİDDETLİ KANAMAM OLDU, HAMİLEYMİŞİM...ÇOK KORKUYORUM NE OLUR YARDIM EDİN.....:(((

Perşembe günü aceleyle kanı bir hastanenin acilinde vermiştim ama bu son iki değer aynı yerde be tam 48. Saat arayla verdim, dr bırak dese de ben başka dr a danışarak progestanı bırakmadım...ama yine de belli değil bakalım hiç bir şey bugün SAT a göre 29. Günüm..ctesi ultrasona gideceğim inş..

Kendi dr um hani çok kaybettim demiştin dedi, ve progestana devam etmemi söyledi o da bugün, günde 200*3

Benim o kanamama kim şahit olsa bu duruma mucize der gerçekten de...

Kızlar pazardan bu yana tam 48. Saatte değerimi ölçtürdüm 410 çıktı bhcg..
Masallah
Gayet guzel artmis
Kanaman durdu mu?
Bebisin sikica tutunacak sana guven bebisine
Dualarim sizinle
Birde uykum var falan yazmissiniz progestan bazilarina asiri uyku bas donmesi yapar
Dr.a gidene kadar surekli yat ayaklarini yukarida tut

Masallah
Gayet guzel artmis
Kanaman durdu mu?
Bebisin sikica tutunacak sana guven bebisine
Dualarim sizinle
Birde uykum var falan yazmissiniz progestan bazilarina asiri uyku bas donmesi yapar
Dr.a gidene kadar surekli yat ayaklarini yukarida tut

Allah razı olsun müslümanın müslümana duası mutlaka kabul olur, ne olur dua edin...bu Allah(cc) 'ın mucizesi gerçekten...Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin...

Kanamam o gün sabahtan başlamıştı ve aynı gün öğleden sonra baya azalıp akşama kesilmişti...
Ben değerim düşecek, sıfırlayacak diye beklerken bir sürpriz oluyor gibi..

takip ediyorum sizi umarim saglikla tutunmustur size 2 gunde degeriniz 2 katina cikmis 188 di di mi? cok guzel artmis umarım boyle devam eder..

Benim hiç uykum olmazdı progesteron kullanmama rağmen normalde Demir eksikliğim var ve inanılmaz kan kaybettim o gün, o kanamadan sonra adeta günlük aktivitelerimi yapmak için bile enerjim yok gündüzleri önceki hamileliklerimde asla uyuyamazdım sabah erkenden istemeden hemen uuanırdım ama şimdi çok yorgunum, sürekli, gündüz bile uyuyorum akşam erkenden uykum geliyor hemen uyuyorum...

Demir hapını hala gebe olabilirim diye korkup almadım iki gün aldım kanamadan sonra sadece..

demir ilaci gebelikte kullanılabiliyor. dr unuza danisin.

Bir de dr progestanı vajinal kullandırıyor ben yapamıyorum, yani çok zorlanıyorum..
Bana bırak dediğinde diğer dr ister ağızdan ister vajinal kullan demişti ben de kanamanın olduğu günden bı yana içiyorum progestanı..

bi farki yok icerik olarak. sadece agizdan alinanin yan etkisi daha fazla uyku hali, bas donmesi, bulanti gibi. yan etkiler gorulmesin diye vajinal verirler genelde.. bende hep hap olarak ictim. ayriyetten 2 gunde 1 ignem vardi..

Zaman geçmek bilmiyor.. binbir türlü şey geçiyor aklımdan, yani benimki kadar erken dönemde (adetin23. Gününde) böyle şiddetli kanama geçiren de yok ( acaba boş gebelik mi diye çok endişelenmeye başladım..:'(

Kan sulandırıcı iğne ve coraspin kestiğim kanama gününden beri bir damla bile kan gelmedi..ama içim rahat değil..bugün 4+3. Gün, acaba kese görünür mü vajinal ultrasonda?

Gerçi ben keseyi görsem de yetmeyecek..içindeki yolk sac i göremezsem de rahat edemeyeceğim..

Ctesi öncesi bugün dr a gittim bazı kan testleri yapıldı, USG ile üstten bakıldı, karnımda baya sıvı toplanması olmuş...kan değerlerime göre hastanede yatmam gerekebilirmiş..
Kanamadan sonra karnım aşırı derecede şişmişti zaten.. hala da çok şiş karnım..offf daha neler başıma gelecek bakalım, derdi veren Allah sabrını da verir umarım..

cok gecmis olsun neden olurmus sivi toplanmasi? gebelik hormonunuz düşmüş mü?

Dr fazla hareket etme dedi..zaten bu halsiz sürekli Uyuyan halimle hareket de edemiyorum..bugün 790 olmuş bhcg..orta düzeyde OHSS olmuşum sanırım ..
Hala büyüyen, büyük yumurtalarım var.. USG de görünüyordu bir de anekoik alanlar yani serbest sıvı birikimi var rahim ve batında..birkaçtan öncesinde aşırı derecede nefes almada zorluk yaşadım..karın şişliğimden dolayı..
Gebelik kesemin bu dr da diğeri gibi, en erken ctesi görülebileceğini söyledi..bana 3 blast transfer edilmişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…