Şiddetli vajina agrısı

nmtmry

Prenses mirayım
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
62
9
1
30

nmtmryYeni ÜyeÜye
36 haftalik hamileyim Kızlar bugün çok fazla vajina agrım var sebebi ne acaba bide vajina agrısı olanlar erkek bebek dogurur diyolar ama benim kızım olcak kafam cok karisti yardim edin nolur

:ukala:Kızın olacak kabullenemedin mi de kafadan dolma hurafe lafları kafana takıyorsun..!!
Böyle şeyleri düşünüpte kafa yormayın allah aşkına kızlar evlat değilmi yani :sinirli:

Çok özür dilerim ama vajina ağrısını bebeğin cinsiyetine bağlama fikri hangi akıl mantiktan çıkıyor anlayabilmiş değilim. Hele ki 36.haftanıza gelmissiniz bebek Doğum kanalına giriyor bu haftalarda tabiki vajina ağrısı cekeceksiniz. Kızıma hamileyken de aynı ağrıları çektim şimdi oğlumda da çekiyorum. Lütfen her ağzı olanın konuşmalarına kulak asmayin

36.haftada vajina agrisi olmayacak da ne olcak?

Sen cinsiyete mi taktin?

Agriyla cinsiyetin alakasi olabilir mi sence?
Biraz mantik.

Cinsiyetine takmadim ilk bastan beri kızım olsun istiyorum ama çogu insan oglan gibi duruyo dedi ister istemez bende etkilendim

Fazla hareket etmemeye dikkat edin bol bol dinlenin kabız olmamaya çalışın geçer bebek bu haftalar da aşağı doğru kaymaya başlıyor ve doğum pozisyonu alıyor normaldir.

İlk gebeliğiniz sanırım hayırlısı olsun

Back
X