- Konu Sahibi chunli1234
-
Bacim sn istedigine inanmakta serbestsin bn cresiz kalmasam gecenin bu saatinde burda bu konuyu acmazdimgeçmiş olsun arkadaşım da ..ne hacısı ne hocası yahu..bırakın böyle saçmalıkları..daha fazla yazmayım da şimdi yine banlanmayım olan bana oluyor sonra..
İstanbul ve çevresinde değil izmirde fakat bir adam var ve benim çocuğum olmuyordu çünkü rahmimin yarısı yok bana sadece yeni açılmış bir şişeden su içirerek 1 hafta 10 gün içinde hamile kalmamı sağladı ona çok minnettarım denemekten zarar gelmez adamı her yerde anlatıyorum kemikle ilgili bi hastalığı olan bi bayana da yardım etmişler daha birçok kişiye yardım etmişler bi deneyin derim üstelik sonuç alana kadar ücret vermiyorsunuz orası da ayrı bi güven veriyorArkadaslar bn bir suredir bi rahatsizlik yasiyorum.gitmedigim doktor kullanmadigim ilac kalmadi. En son care olarak haci hocaya gitmeye karar verdim. Sifa Allah tandir diyerek. İstanbul ve cevresinde bildiginiz guvenilir biri varsa lutfen bna adres yada tlf unu msj layin. Size cok dua ederim
Konu 2014 yılında açılmışİstanbul ve çevresinde değil izmirde fakat bir adam var ve benim çocuğum olmuyordu çünkü rahmimin yarısı yok bana sadece yeni açılmış bir şişeden su içirerek 1 hafta 10 gün içinde hamile kalmamı sağladı ona çok minnettarım denemekten zarar gelmez adamı her yerde anlatıyorum kemikle ilgili bi hastalığı olan bi bayana da yardım etmişler daha birçok kişiye yardım etmişler bi deneyin derim üstelik sonuç alana kadar ücret vermiyorsunuz orası da ayrı bi güven veriyor
Konu 2014 yılında açılmışumarım konu sahibi derdine derman bulmuştur
Bak bak 2 saat önce üye olmuşİstanbul ve çevresinde değil izmirde fakat bir adam var ve benim çocuğum olmuyordu çünkü rahmimin yarısı yok bana sadece yeni açılmış bir şişeden su içirerek 1 hafta 10 gün içinde hamile kalmamı sağladı ona çok minnettarım denemekten zarar gelmez adamı her yerde anlatıyorum kemikle ilgili bi hastalığı olan bi bayana da yardım etmişler daha birçok kişiye yardım etmişler bi deneyin derim üstelik sonuç alana kadar ücret vermiyorsunuz orası da ayrı bi güven veriyor
Madem hocalara güveniyorsun. Sana tavsiye. Cübbeli Ahmet hoca diyor ki. Felak nas süreleri ve yedi Ayetel Kürsi her gün okuyan kişiye naza büyü hiç bisey işlemez. Hemde bedava. Zamanında benim kaynanam çocuğum olmuyor diye hocaya gitmiş. Sekiz sene önce 300 TL vermiş. Hoca demiş ki merak etme onların çocuğu olcak . Hemde ikiz kızları olcak. Neyse iki oğlumuz oldu. Teker teker doğurdum. Dört sene arayla.Arkadaslar bn bir suredir bi rahatsizlik yasiyorum.gitmedigim doktor kullanmadigim ilac kalmadi. En son care olarak haci hocaya gitmeye karar verdim. Sifa Allah tandir diyerek. İstanbul ve cevresinde bildiginiz guvenilir biri varsa lutfen bna adres yada tlf unu msj layin. Size cok dua ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?