Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm benim Allah razı olsun listeni bekliyorum cnm

cnm benim Allah razı olsun evet olsun kişi sayımız azda olsa bir başlayalım bakalım eşime söyleyim o da okur

yadecim gelmiş hoşgelmiş seni özlemiştik cnm

2-ESMA: 2 ADET
rabbim inşallah kabul eder.birde arkadaşlar okumaya başlarken hepimiz aynı cümleyle niyet edelim.

durmunuz aynı bızım gıbı sızın ılk testte az cıkmıstı
bızımde ılkınde 170 bın ıkıncısınde tam 2 mılyon cıkmıstı
bazıları varıkosel var dedı 1. ederecede
bazıları olsada etkılemez dedi
ama cogu hep aynı seyı dedi
dogustan dedıler
ben varıkoselın bu denlı sperm sayısını dusurecegını hc sanmıorum
bızımkıne bırıncı derecede cok hafıf dedıler
yanı sperm cıkısı varken sıfırlanma ıhtımalı bıle vardı
bunu bıle söledıler
bnde böle kalmayı tercıh ettım
işimi sansa bırakmaktansa bu sekılde olması daha mantıklı

Selam arkadaşlar
bende mübarek ayda kendime Meryem suresini okuyorum.
ARUNA için okunuyormuş.

Ben kendisine 1 tane okudum Rabbim dularımızı kabul eylesin inşallah

bnde duanıza eslık etmek ısterdım
ama gercekten meryem suresınde cok zorlanıorum
baska okudunugz varsa onu okuyabılırım ıctenlıkle

merhaba canlarım canım arkadaşlarım sizden ayrı kalalı 11 gün geçmiş.inannın hiç fırsat bulamadım gelemedim yanınıza ...eşim yeni işyeri açtı...gece gündüz ordayız..o kadar yorgun oluyorumki eşim pc ye geçince bende yatağa kendimi zor atıyorum..sahurda bile çok zor kalkıyorum.çok perişan durumdayız anlıcanız kızlar...
neyse size bugün müjdeli bi haber veriyim...eşimin genetik test sonucu belli oldu.az önce yolda eve gelirken erdal bey aradı sonuçların temiz olduğunu söyledi..kızlar inanlılmaz sevindim..yarın da Bülent hocadan gün alıp ameliyat için başlıcaz hazırlıklara..gerçi eşim ramazandan sonra olsun diyo bakaılm eve gelince bidaha konuşucam.......ALLAHIM inşallah m.tesede de sperm bulunur...kızlar hepinizi çooook seviyorum...sizin dualarınızın da sayesinde iyi olucak herşey...Rabbim hepimizi sevindirsin..

kızlar sayfalar çok ilerlemiş ama yazdıklarınızı okumaya çalışıcam...
YADEMDE gelmiş...hoşgeldin canım arkadaşııııımmmm...
ARUNAM senin için meryem suresi okunuyomuş seve seve okurum bende bugün...
FUNDAM MELİSİM YETERİM hepinizi çok özledim...

canım çoook sevindim inanılmaz güzel bir haber inşallah hamiş haberinide vereceğiz cnm bende yarın ilk defa alttan muayene olacağım ben çok korktuğum için hep kaçtım ulturason hormon testleriyle geçiştirmiştim bizde seni çok özledik dua içinde allah razı olsun tatlım

İNŞALLAH canım arkadaşım....çok sağol...korkma bitanem inanki hiç korktuğun gibi olmuycak bak göreceksin...sen rahat ol...
canımcım ne demek elimden ne geliyosa yaparım elbet..birazdan okumaya başlarım sureyi.bende bu duanın çok güzel ve önemli bir dua olduğunu duymuştum.Ve sana okuduktan sonra da yazarım burdan... bu akşam iftara misafirler var.o yüzden fazla zaman geçirmeden bian önce başlıyım.ne kadar okursak o kadar iyi...RABBİM hepimize evlat sahibi olmayı nasip eylesin inşallah...

canımsınız yaaa,,,yadem yemin ederim seninde aramızda olmana çok sevindim
çok teşekkür ederim hepinize kızlar...
inşallah bitanem .....

canım beniiiim melisimmmm....istediğin zaman arayabilirsin tatlım sizin için herşekilde zaman yaratırım...bende ararım şu önümüzde ki birkaç ay yoğun olacak ondan sonra işlerde oturur hem...daha rahat görüşürüz...
gülüm ayrıcada umutsuzlanma düzelir Allahımın izniyle...RABBİM nelere şifa veriyor...

bide bişi sorcam fıstıklar bu sureyi kişi başına kaç kere okucaz?ben 21 defa duymuştum yanlış bilmiyosam?
bugün hazır evdeyken okuyabildiğim kadar okuyum dedim...iftardan sonrada okurum yine.

evet cnm toplam 21 yapmaya çalışacağı inşallah hepimize sonra da gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…