Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşalla aşkım.Bu arada ben de birazdan 2 tane okuyacağım.bir önceki gün de 1 adet okumuştum bugün itibariyle arunacııııma 3 ekle sen.sonraki günler de Allah Kerim.

FUNDA 2
ESMA16 2
EKİN79 1
ARUNA
MELİS
YONCA 2

7 adet bitti bile :)) Rabbim inşallah tamamlamayı nasip eder ve inşallah aruna arkadaşımız şifa bulur

3 de benden 10 :)
Kızlar ben şimdi geldim eve, okumaya geçiyorum.öptüm sizleri..

şimdi ben başka ne yapıyım.çerez veriyim çaktırmadan.az çok sizde biliyosunuz hemen her şeyi yiyeyim demiyo eşler.nohut suyu neye faydalıydı fundacım.kaan hocaya mail attım az önce bakalım ne diyecek.

ben eşime nohut kürü hazırlamay cesaret edemedim,çok gaz yapar diye düşünüyorum,nohut kürü sperm artırıcı olarak biliyorum,hatta hiç serm yoksa bile etkisi oluyormuş galiba

http://www.kadinlarkulubu.com/bitki...acoglu-kisirlik-azosperm-icin-nohut-kuru.html

İbrahim Saraçoğlu – Kısırlık ve Azosperm İçin Nohut Kürü | Bitkiseldiyet.com

yukarda iki sayfa ekledim,inşallah yardımcı olur,yanılmıyorsam tam emin değilim ama nohutu kaan hocada deneyin demişti,eşinin sevdiği şekilde yedirmeye çalış,mesela ballı karışımın tadı çok güzel ve eşim kullanmaya başladıktan sonra kendini iyi hissettiğini sperm sayısınında artacağına inandığını söylüyor,inşallah olur

Son düzenleme:
FUNDA 2
ESMA16 2
EKİN79 1
ARUNA
MELİS 3
YONCA 2

10 adet bitti bile :)) Rabbim inşallah tamamlamayı nasip eder ve inşallah aruna arkadaşımız şifa bulur

bende şimdi çıkıp 2.yi bitireyim inşallah

güzel yürekli dostlarım ben 2 tane okuyabildim bugün sersem gibiyim Allahın izniyle yarın dr gelince hızlanırım tüm dostlarımıza şu hayırlı günlerde okuyabilelim hepinizi kocaman öptüm Allah yüreğinizdekini versin toplam 12 oldu

yoncacım bizim değerleri yükselten şeyler önce proxeed şimdi argimax e vitamini c vitamini kore ginseng corex yeni aldık ara ara b vitamini omega 3 kızlar bebe aspirini almaya başladım eşimede 2 günde bir veriyorum yarın dr soracağım bazen onada folikasit veriyorum hurma ceviz keçiboynuzu süt yumurta yoğurt keçiboynuzutozu yeşil çayı

selam kızlar

MELİS ben bir tane okurum allah kabul ederse
yanlız şu anda hastayım yani bir hafta sonra ancak okuyabilirim acelesi yoksa
kuran okumayı yeni öğrendim ramazanda baştan okumaya başladım
ama meryem suresine henüz sıra gelmemişti
ve hep meryem suresini okumayı isterdim ,kendime kısmet olmadı
ilkini okumak inşallah sizlere kısmet olur

daha ne olsun :)))

FUNDA 2
ESMA16 2
EKİN79 1
ARUNA 2
MELİS 3
YONCA 2

12 adet bitti bile :)) Rabbim inşallah tamamlamayı nasip eder ve inşallah aruna arkadaşımız şifa bulur

merhaba Meri,nasılsın,tedvin nasıl gidiyor?

Aşkım ne iyi ettin Allah razı olsun.Önce dua etmeyi bilelim ki bize de edilsin değil mi.Rabbim bu güzel ayda tüm yüreklerimizdeki kötülükleri boşaltsın ki doğacak olan evlatlarımız güzelliklerle gelsin.çok teşekkürler.şimdi biz Aruna'ya okuyoruz.İnşallah istersen sana da ederiz tatlım.listeye seni de sokalım olur mu.Bu arada Arunam ben bitirdim dualarımı Allah kabul etsin şekerim.

pardon canım sayfa açık kalmış
eşimin face ve msn şifresini kımış biri onunla uğraşıyorum bi taraftan
kaan hocayla olan yazışmalarda gitti böylece((((

ben iyiyim çok şükür
eşim 2 ayı aşkın süredir fsh için menegon kullanıyo
bu ay bende iğneli takip yaptırıyorum
yine olmazsa bayramdan sonra tüpe geçicem allah kısmet ederse

sende keyifler nasıl
uzun zamandır giremiyodum sizin topiğe ,melis vesile oldu

aminnnnnnnnnnnnnn
elimden gelen bişey olduktan sonra hiç sorun değil dilim döndüğünce okurum
dediğim gibi arapça yeni başladığım için yavaş okuyorum şimdilik o yüzden bir tane aldım
birde regli olmasaydım hemen okurdum
aruna yı çok severim ben sizler gibi
allah kabul ederse bir haftaya kesin okurum

canım beni listeye eklemeyin
takip edemeyebilirim
neti nakil yaptırıcam tekrar ne zaman bağlatırım bilmiyorum
şimdilik ben sizlere okuyum ,sizlerde dualarınızda bana yer verirseniz yeter

bende ayne devam ,eşimin ilaçları çerezleri vs. eylül 10 gibi tahlillerimiz var inşallah değerler normalleşmiştir,eşimin tahlil sonuçarına göre ne yapacağımıza karar vericez,bu arada sağolsun melish sayesinde dua okumayada başladık :)) inşallah rabbim dualarımızı kabul eder ve hepimiz en kısa sürede bebişlerimize kavuşuruz :)) eşimin hormon sonuçları çok şükür iyiye doğru gidiyor,

çok iyi yapmışsınız
allah kabul etsin

benim eşim son 2 aydır iğne ve yanında royal jelly birde zinco kullanıyor
artık vitamin almıyorum 6 ay düzenli kullandı
bizim iğneden sonraki ilk testte bütün hormonları yarı yarıya düşmüştü
çok korkmuştum sperm değerleride düşmüştür diye ama çok şükür düşmemiş

sen çok azimlisin ve çok uğraşıyosun ilk topiği ilk açtığın günden beri takip etmeye çalışıyorum ve gerçekten kutluyorum seni
inşallah emeklerinin karşılığını kısa sürede alırsın

cnm benim bende seni çok seviyorum Allahrazı olsun gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…