:))))))))))))))aklıma gelmedi de işte netten bakarken gözüme ilişti, yüksek sesle okudum :)) herüfff benim delirdiğimi söyledi :) haklı tabi..Allah korusun düşünmüyorum Fundam , yanlış anlaşılmasın.
Evet canım öyle tabi ama olanlar ölü sperm olunca gelde düzgün olsun moralim.Napayım kuzum.İyi ki sizler varsınız ya.öptümm
;(((
:13:
selam kizlar nasilsiniz
Bir de Fındığım, iftar sofrasındaki yani orucu açmadan okunan dualar kabul olurmuş.
Bunu da değerlendirelim olur mu?
Ya Musavvir, Ya Halik , Ya Bari..... diyelim.
canım bende ramazanın başından beri iftardan 5 dakika önce gel ezanı masada bekleyelim diyorum ama.....oturup ezan okunana kadar tv izliyor ,bende istiyorum ki mübarek günlerde oturalım beraber masa başında dua edelim bu günleri boş geçirmeyelim ama adamın içinde olmayınca ne dersen de fayda etmiyor,halbuki 5 dakika gelip yanımda dursa ona olan sevgim artacak ama bunu göremiyor sevgim yerine kızgınlığım artıyor hergün(( şu bebişler için yaptığımız duayı bitirelim inşallah sonrada eşlerimiz için dua ederiz :)))
:))))))))))))))aklıma gelmedi de işte netten bakarken gözüme ilişti, yüksek sesle okudum :)) herüfff benim delirdiğimi söyledi :) haklı tabi..Allah korusun düşünmüyorum Fundam , yanlış anlaşılmasın.
Evet canım öyle tabi ama olanlar ölü sperm olunca gelde düzgün olsun moralim.Napayım kuzum.İyi ki sizler varsınız ya.öptümm
;(((
:13:
canım inan seni çokiyi anlıyorum,stres altındasın, acaba regli dönemin olduğu içinmi bu kadar karamsar oldun,sıkma canını ne diyoruz hep derdine dönüp benim büyük bir Rabbim var dicez,
ben de okurum 2 tane bebekim.
yadecim hoşgeldin,bildiğin gibi evde sıkıcı bir pazar, yapmak zorunda olduğum işlerin ağırlığı üzerimde bense burda sohbet etmeyi tercih ediyorum :)))
fundacim ben insallah herkes icin 3 er tane okurum saglikli oldugum surece....sen hep oyle eklersin beni listeye 3 tane diye...
cunku bazen hergun giremiyorum siteye..aklim burda kaliyo
hayatım biz 4 kuzen aynı sene evlendik :))) hatta bir tanesiyle aramızda 1 hafta var ,onun şimdi bir kızı var geri kalan üçümüzde hala çocuk yok(
yumurtlamayla ilgili bilgi içinde sağol,ateşinide ölçüyormusun??
Şu davulla zurnayla merkezine gidilen kadın mı ..Hehehhe :=))) tamam bakayım ona ben.Gerçi ben sabahleyin izlemiştim bir dr.önceki sayfalara yazmıştım unuttum adını.Pek umutlu konuşuyorlar.Hayırlısı artık.melisim kuzum sakin morelini bozma hele bu gunlerde hic(( rabbim cok buyuk inan bana bu cabamiz ve emegimizin karsiligini bir gun bize vercek...sen guclu ve inancli ol...ben biraz once kanal 7 de saglik programinda seval tasdemir hocayi dinledim..fertijin tüp bebek merkezi doktoru ...kadin o kadar guzel aciklamalar yaptiki.artik tüp bebek te cok ileri noktalara gelindigini kisirligin tarih olacagini falan.ozellikle erkek kisirliginda cok ilerlediklerini ne bileyim cok mutlu edici cevaplar verdi..benim sanki inancim biraz daha artti...
genc yasta yapilan tedavilerin daha basarili oldugunu soyledi...erkeklerde hic cocuk olmaz denilen bir cok hastamin su anda cocuklar var falan dedi...belki tekrari falan vardir nette...bi izle istersen..
Rabbim onlara da sizi üzmemeleri için sevgi versin.Ben de tam tersi eşimi üzmemem için bana da akıl fikir versin Rabbim :)ya ben onun iyiliği için söylüyorum boynu ağrıyor sonra kestirmiyor da saçlarını o zaman dikkat edeceksin sonra boynum ağrıyor diyor ıslak bırakırsan ağrır tabi...
o sofrada bekleme hadisesine hiç girmiyim zaten eşim hep yer ve kaçar..bu ara bekliyor gerçi ama oyun oynuyor beklerken ne anladık dedim dün. ben iki çift laf edelim diye çağırıyorum.akşama kadar yalnızım evde akşam olunca konuşmak istiyorum haksız mıyım...
ya bu erkekler tuhaf ha....gene çevreme bakınca bizimkiler en iyi ama böyle de olmaz ki ya...
canım inan seni çokiyi anlıyorum,stres altındasın, acaba regli dönemin olduğu içinmi bu kadar karamsar oldun,sıkma canını ne diyoruz hep derdine dönüp benim büyük bir Rabbim var dicez,
oyyy oyyy bayılırım mantara ,arunam sen bana özelden ev adresini göndersene :)))))))))))))))
ya ben onun iyiliği için söylüyorum boynu ağrıyor sonra kestirmiyor da saçlarını o zaman dikkat edeceksin sonra boynum ağrıyor diyor ıslak bırakırsan ağrır tabi...
o sofrada bekleme hadisesine hiç girmiyim zaten eşim hep yer ve kaçar..bu ara bekliyor gerçi ama oyun oynuyor beklerken ne anladık dedim dün. ben iki çift laf edelim diye çağırıyorum.akşama kadar yalnızım evde akşam olunca konuşmak istiyorum haksız mıyım...
ya bu erkekler tuhaf ha....gene çevreme bakınca bizimkiler en iyi ama böyle de olmaz ki ya...
melisim kuzum sakin morelini bozma hele bu gunlerde hic(( rabbim cok buyuk inan bana bu cabamiz ve emegimizin karsiligini bir gun bize vercek...sen guclu ve inancli ol...ben biraz once kanal 7 de saglik programinda seval tasdemir hocayi dinledim..fertijin tüp bebek merkezi doktoru ...kadin o kadar guzel aciklamalar yaptiki.artik tüp bebek te cok ileri noktalara gelindigini kisirligin tarih olacagini falan.ozellikle erkek kisirliginda cok ilerlediklerini ne bileyim cok mutlu edici cevaplar verdi..benim sanki inancim biraz daha artti...
genc yasta yapilan tedavilerin daha basarili oldugunu soyledi...erkeklerde hic cocuk olmaz denilen bir cok hastamin su anda cocuklar var falan dedi...belki tekrari falan vardir nette...bi izle istersen..
Gördüm sizi pazar pazar herkes evde ohhh ne güzel ya :)) Sizi sefiyomm bennn arkadişlerim.
tamam inşallah ,peki regli gününe felan denk gelirse bu hafta okuyamıcam diye bana mesaj atarmısın
selam kizlar nasilsiniz
herzaman beklerim malzemelerimi aldım geldim kaşarlı mantarda yaparım sana kısırda
Yade benimki de öyle varsa yoksa pc si ,Laptop aldı sırf elinden alıyorum diye pc yi, tabi ona da el koydum :)) tartıştığımızda aynı anda uyuruz :) yoksa ben ondan evvel uyurum da :)ah masalcim ah ,al birini vur ötekine:))) ben önceleri cok sinir oluyordum ama simdi alistim artik takmiyorum benimkine...alismak zorunda kaldim belki de ...
ben yemek masasini gectim adam yataga bile benden sonra geliyo:))) ne zaman uyanip baksam yanimda yoktur mutlaka koltukta uyuyup kalmistir:))sadece kavga ettigim zamanlarda beni can kulagiyla dinler:) diger zamanlarda zaten ya pc basindadir ya tv:)) yalniz degilsin kuzum uzulme sen hepsi ayni
birde bazen insanın düşündüğü gerçekleşebiliyor bizler hep olumlu düşünelim inşallah Rabbimde olumlu şeylerle karşılaştırsın,gerçektende tıp bu konuda çok şükür ilerledi,sadece biraz sabırlı olalım,inşallah mükafatını görücez,aslında melishde biliyorda bugünlerde regli olması galiba onu yordu,bende regli olduğum günlerde beni üzecek hiçbirşey olmasa bile sanki dünya yıkılmışta altında kalmışım gibi bir duyguya kapılırım
ya ben onun iyiliği için söylüyorum boynu ağrıyor sonra kestirmiyor da saçlarını o zaman dikkat edeceksin sonra boynum ağrıyor diyor ıslak bırakırsan ağrır tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?