Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

melisim kuzum sakin morelini bozma hele bu gunlerde hic(( rabbim cok buyuk inan bana bu cabamiz ve emegimizin karsiligini bir gun bize vercek...sen guclu ve inancli ol...ben biraz once kanal 7 de saglik programinda seval tasdemir hocayi dinledim..fertijin tüp bebek merkezi doktoru ...kadin o kadar guzel aciklamalar yaptiki.artik tüp bebek te cok ileri noktalara gelindigini kisirligin tarih olacagini falan.ozellikle erkek kisirliginda cok ilerlediklerini ne bileyim cok mutlu edici cevaplar verdi..benim sanki inancim biraz daha artti...

genc yasta yapilan tedavilerin daha basarili oldugunu soyledi...erkeklerde hic cocuk olmaz denilen bir cok hastamin su anda cocuklar var falan dedi...belki tekrari falan vardir nette...bi izle istersen..

Bir de Fındığım, iftar sofrasındaki yani orucu açmadan okunan dualar kabul olurmuş.
Bunu da değerlendirelim olur mu?
Ya Musavvir, Ya Halik , Ya Bari..... diyelim.

sagol meliscim ben bu duayi hergun iftardan önce 1 bardak suya 21 defa okuyup o suyla orucumu aciyorum...sanirim 7 gun devam edilecek bu sekilde...allahim dualarimizi kabul etsin insallah

ya ben onun iyiliği için söylüyorum boynu ağrıyor sonra kestirmiyor da saçlarını o zaman dikkat edeceksin sonra boynum ağrıyor diyor ıslak bırakırsan ağrır tabi...
o sofrada bekleme hadisesine hiç girmiyim zaten eşim hep yer ve kaçar.. bu ara bekliyor gerçi ama oyun oynuyor beklerken ne anladık dedim dün. ben iki çift laf edelim diye çağırıyorum.akşama kadar yalnızım evde akşam olunca konuşmak istiyorum haksız mıyım...
ya bu erkekler tuhaf ha....gene çevreme bakınca bizimkiler en iyi ama böyle de olmaz ki ya...

canım inan seni çokiyi anlıyorum,stres altındasın, acaba regli dönemin olduğu içinmi bu kadar karamsar oldun,sıkma canını ne diyoruz hep derdine dönüp benim büyük bir Rabbim var dicez,

yadecim hoşgeldin,bildiğin gibi evde sıkıcı bir pazar, yapmak zorunda olduğum işlerin ağırlığı üzerimde bense burda sohbet etmeyi tercih ediyorum :)))

hosbuldum canim...zaten oldum olasi su pazar gununden nefret etmisimdir...nedense her pazar bu sendromu yasarim:))) evden cikasim gelmez, ne yapacagimi bilmez halde aptal aptal dolanirim ortalikta:)))

daha yemek falan yapmam lazim iftara ama hic canim istemiyo:)) ne yapacagimi da bilmiyorum o ayri mesele:)

bana sizle sohbet etmek daha iyi geliyo o nedenle isler beklesin biraz daha:))

sende en dogru tercihi yapmissin kuzucum burda olmakla:))

fundacim ben insallah herkes icin 3 er tane okurum saglikli oldugum surece....sen hep oyle eklersin beni listeye 3 tane diye...

cunku bazen hergun giremiyorum siteye..aklim burda kaliyo

tamam inşallah ,peki regli gününe felan denk gelirse bu hafta okuyamıcam diye bana mesaj atarmısın

cnm ölçüyordum dr sonra kırılma noktalarında bıraktım yarın yine başlıyacağım

Şu davulla zurnayla merkezine gidilen kadın mı ..Hehehhe :=))) tamam bakayım ona ben.Gerçi ben sabahleyin izlemiştim bir dr.önceki sayfalara yazmıştım unuttum adını.Pek umutlu konuşuyorlar.Hayırlısı artık.
Rabbim onlara da sizi üzmemeleri için sevgi versin.Ben de tam tersi eşimi üzmemem için bana da akıl fikir versin Rabbim :)
canım inan seni çokiyi anlıyorum,stres altındasın, acaba regli dönemin olduğu içinmi bu kadar karamsar oldun,sıkma canını ne diyoruz hep derdine dönüp benim büyük bir Rabbim var dicez,

Evet iyi düşünelim iyi olsun dimi :)) tamam canım sağol aşkım..
Aruna ya diğer topiklerde ateş falan ölçümü yapıyorlar ya ben yapamıyorum sen biliyorsan bize de anlatır mısın şurda..
:18:

ah masalcim ah ,al birini vur ötekine:))) ben önceleri cok sinir oluyordum ama simdi alistim artik takmiyorum benimkine...alismak zorunda kaldim belki de ...

ben yemek masasini gectim adam yataga bile benden sonra geliyo:))) ne zaman uyanip baksam yanimda yoktur mutlaka koltukta uyuyup kalmistir:))sadece kavga ettigim zamanlarda beni can kulagiyla dinler:) diger zamanlarda zaten ya pc basindadir ya tv:)) yalniz degilsin kuzum uzulme sen hepsi ayni

birde bazen insanın düşündüğü gerçekleşebiliyor bizler hep olumlu düşünelim inşallah Rabbimde olumlu şeylerle karşılaştırsın,gerçektende tıp bu konuda çok şükür ilerledi,sadece biraz sabırlı olalım,inşallah mükafatını görücez,aslında melishde biliyorda bugünlerde regli olması galiba onu yordu,bende regli olduğum günlerde beni üzecek hiçbirşey olmasa bile sanki dünya yıkılmışta altında kalmışım gibi bir duyguya kapılırım

Yade benimki de öyle varsa yoksa pc si ,Laptop aldı sırf elinden alıyorum diye pc yi, tabi ona da el koydum :)) tartıştığımızda aynı anda uyuruz :) yoksa ben ondan evvel uyurum da :)

:) evettttttttt aşkım ya aynen öyle, bu ay ben çok çalışmıştım :) işte umut dünyası :)))))))))))))) olmadı ya üzülüyorum kız napayım :)))

valla bazen ben elimdekini kafasına geçirmemekiçin kendimi zor tutuyorum :)))))) napalım yaa eğitmeye çalışıcaz artık,ben istiyorum ki herşey sevgi ve saygı çerçevesinde olsun ama olmayabiliyor,gerçekten dediğin gibi çevremize bakınca otrup şükrediyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…