yok bebekim eşim beni çok sever kıyamaz üzmez de çok da tatlıdır kerata
Şu davulla zurnayla merkezine gidilen kadın mı ..Hehehhe :=))) tamam bakayım ona ben.Gerçi ben sabahleyin izlemiştim bir dr.önceki sayfalara yazmıştım unuttum adını.Pek umutlu konuşuyorlar.Hayırlısı artık.
Rabbim onlara da sizi üzmemeleri için sevgi versin.Ben de tam tersi eşimi üzmemem için bana da akıl fikir versin Rabbim :)
Evet iyi düşünelim iyi olsun dimi :)) tamam canım sağol aşkım..
Aruna ya diğer topiklerde ateş falan ölçümü yapıyorlar ya ben yapamıyorum sen biliyorsan bize de anlatır mısın şurda.. :18:
bugün formumda değilim ya.kabuslarla uyandım zaten...kafamda kuruyorum herşeyi....yine de sağolun canlarımah masalcim ah ,al birini vur ötekine:))) ben önceleri cok sinir oluyordum ama simdi alistim artik takmiyorum benimkine...alismak zorunda kaldim belki de ...
ben yemek masasini gectim adam yataga bile benden sonra geliyo:))) ne zaman uyanip baksam yanimda yoktur mutlaka koltukta uyuyup kalmistir:))sadece kavga ettigim zamanlarda beni can kulagiyla dinler:) diger zamanlarda zaten ya pc basindadir ya tv:)) yalniz degilsin kuzum uzulme sen hepsi ayni
Allah razı olsun arunam aşkım benim inşallah.canım bizde seni çook seviyoruz düşeceğiz kalkacağız sonrada mutlu sona ereceğiz
kiz bize davet yokmu :))) bayilirim kisira:)))
hosbuldum canim...zaten oldum olasi su pazar gununden nefret etmisimdir...nedense her pazar bu sendromu yasarim:))) evden cikasim gelmez, ne yapacagimi bilmez halde aptal aptal dolanirim ortalikta:)))
daha yemek falan yapmam lazim iftara ama hic canim istemiyo:)) ne yapacagimi da bilmiyorum o ayri mesele:)
bana sizle sohbet etmek daha iyi geliyo o nedenle isler beklesin biraz daha:))
sende en dogru tercihi yapmissin kuzucum burda olmakla:))
cnm hoşgeldin nslsn tatil sonrası nsl geçiyor günler
Şu davulla zurnayla merkezine gidilen kadın mı ..Hehehhe :=))) tamam bakayım ona ben.Gerçi ben sabahleyin izlemiştim bir dr.önceki sayfalara yazmıştım unuttum adını.Pek umutlu konuşuyorlar.Hayırlısı artık.
Rabbim onlara da sizi üzmemeleri için sevgi versin.Ben de tam tersi eşimi üzmemem için bana da akıl fikir versin Rabbim :)
Evet iyi düşünelim iyi olsun dimi :)) tamam canım sağol aşkım..
Aruna ya diğer topiklerde ateş falan ölçümü yapıyorlar ya ben yapamıyorum sen biliyorsan bize de anlatır mısın şurda.. :18:
Yade benimki de öyle varsa yoksa pc si ,Laptop aldı sırf elinden alıyorum diye pc yi, tabi ona da el koydum :)) tartıştığımızda aynı anda uyuruz :) yoksa ben ondan evvel uyurum da :)
:) evettttttttt aşkım ya aynen öyle, bu ay ben çok çalışmıştım :)işte umut dünyası :)))))))))))))) olmadı ya üzülüyorum kız napayım :)))
cnm ölçüyordum dr sonra kırılma noktalarında bıraktım yarın yine başlıyacağım
tatlım hergün aynı saatte ağızdan ölçülüyor adet 1 günü başladım bu yöntemle çatlamam böylece bir ay sonra ne zaman adet olacağın gün hatta hamiş olup olmadığın bile belli oluyor tatlım sen başla bakalım beraber bakarız ronyaya sorarız
herzaman beklerim malzemelerimi aldım geldim kaşarlı mantarda yaparım sana kısırda
tatlisim hosbuldum..nasil olsun valla yorucu aslinda...temizlikti,camasirdi,ütüydü, birde iftar davetleri falan habire kosturmaca geciyor iste gunlerim....birde cok uzun bu yil ramazan susuzlukla bogusuyorum allah affetsin....
aslinda cok sicak degil buralar hatta soguk bile ama gene de ben normalde cok su icen birisi olaraktan baya zorlaniyorum...ama az kaldi allahin izniyle yarisi bitti bile dimi:)))
sen nasilsin tatlim görmeyeli insallah iyisindir.
bencede en doğru tercih :))) akşama ben çorba,tavuk,makarna ,salata ,limonata yapıcam ,fikir olsun diye yazayım dedim :)
kiz bize davet yokmu :))) bayilirim kisira:)))
bencede en doğru tercih :))) akşama ben çorba,tavuk,makarna ,salata ,limonata yapıcam ,fikir olsun diye yazayım dedim :)
hahahhaa yadem ya çok doğru dedin, aynen.Ben ilk evlendiğim zamanlar kıskanıyordum şimdi alıştım gerçi de.hehehhe güldürdün beni cnm benim.ben benimkine diyorum zaten melisim ben bu evde kumayim:)))) pc nikahli esin diye:)))
umut fakirin ekmegiymis kuzum sen devam et umut etmeye:)))
hayatım bu ay bende ölçmeyi düşünüyorum,regli dönemindemi başlamıştın?ramazanın son haftası galiba benim regli dönemim olacak,bayram nasıl olsa tatil bol bol çalışırız diye düşünüyorum :))) bu yüzden şu ateş ölçmeyi öğreneyim dedim
ah masalcim ah ,al birini vur ötekine:))) ben önceleri cok sinir oluyordum ama simdi alistim artik takmiyorum benimkine...alismak zorunda kaldim belki de ...
ben yemek masasini gectim adam yataga bile benden sonra geliyo:))) ne zaman uyanip baksam yanimda yoktur mutlaka koltukta uyuyup kalmistir:))sadece kavga ettigim zamanlarda beni can kulagiyla dinler:) diger zamanlarda zaten ya pc basindadir ya tv:)) yalniz degilsin kuzum uzulme sen hepsi ayni
Allah razı olsun arunam aşkım benim inşallah.
evet ya canım çekti bak :))
keske reglm gelse de sana soylesem((( 2 ay oldu hala tik yok:)) dört gözle bekliyorum gelmesini ama nerde...ama gene de tesrif ederlerse ben sana bildirim fundacim
[/QUOTE]ARUNA -
BAHARB -
EKİN79 - (ekin arkadaşımız kendisi için okuyormuş,bahardan sonra esma için okuruz inşallah)
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA 1
HUSMEH -
MASAL5758 2
MAVİMENEKŞE -
MELISH -
NERIS2000 -
YADE78 3
YETER -
YONCA -
6 olduuuu varmı artıran :)))
arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,
arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler
bütün kızlar toplandık koçişleri 1 geceliğine bırakalım pijama partisi ibadet yemek dedikodu kahve ne ararsan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?