Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yok bebekim eşim beni çok sever kıyamaz üzmez de çok da tatlıdır kerata...ben de çoooook seviyorum.hatta o yokken yarım gibiyim...bi de konuşkan olsa.... hep ben konuşuyorum yafu
bugün formumda değilim ya.kabuslarla uyandım zaten...kafamda kuruyorum herşeyi....yine de sağolun canlarım

bencede en doğru tercih :))) akşama ben çorba,tavuk,makarna ,salata ,limonata yapıcam ,fikir olsun diye yazayım dedim :)

ARUNA -
BAHARB -
EKİN79 - (ekin arkadaşımız kendisi için okuyormuş,bahardan sonra esma için okuruz inşallah)
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA 1
HUSMEH -
MASAL5758 2
MAVİMENEKŞE -
MELISH -
NERIS2000 -
YADE78 3
YETER -
YONCA -

6 olduuuu varmı artıran :)))

arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,

arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler[/QUOTE]

cnm hoşgeldin nslsn tatil sonrası nsl geçiyor günler

tatlisim hosbuldum..nasil olsun valla yorucu aslinda...temizlikti,camasirdi,ütüydü, birde iftar davetleri falan habire kosturmaca geciyor iste gunlerim....birde cok uzun bu yil ramazan susuzlukla bogusuyorum allah affetsin....

aslinda cok sicak degil buralar hatta soguk bile ama gene de ben normalde cok su icen birisi olaraktan baya zorlaniyorum...ama az kaldi allahin izniyle yarisi bitti bile dimi:)))

sen nasilsin tatlim görmeyeli insallah iyisindir.

tatlım hergün aynı saatte ağızdan ölçülüyor adet 1 günü başladım bu yöntemle çatlamam böylece bir ay sonra ne zaman adet olacağın gün hatta hamiş olup olmadığın bile belli oluyor tatlım sen başla bakalım beraber bakarız ronyaya sorarız

ben benimkine diyorum zaten melisim ben bu evde kumayim:)))) pc nikahli esin diye:)))

umut fakirin ekmegiymis kuzum sen devam et umut etmeye:)))

cnm ölçüyordum dr sonra kırılma noktalarında bıraktım yarın yine başlıyacağım

hayatım bu ay bende ölçmeyi düşünüyorum,regli dönemindemi başlamıştın?ramazanın son haftası galiba benim regli dönemim olacak,bayram nasıl olsa tatil bol bol çalışırız diye düşünüyorum :))) bu yüzden şu ateş ölçmeyi öğreneyim dedim

Tamam canım teşekkür ederim, ronya baya bilgili maşallah bu konuda sağolsun yardımcı da. Ateş ölçer bulmak lazım şimdii ayy nerden bulcam :)) panik oldum hehhehehe

bende yumurta takibine başladım dr polip var dedi garip birşekilde yıkıldım aslında dr tam güvenemiyorum yalancı polipte olabilirim internette öğrendim hepimizde olan şey hani bazen adetimiz şiddetlidir pıhtılardır vardır rahim duvarımız aslında temizleniyordur susuzluk zor aslında ist havalar bu arada fena değil

bencede en doğru tercih :))) akşama ben çorba,tavuk,makarna ,salata ,limonata yapıcam ,fikir olsun diye yazayım dedim :)

canim allah razi olsun fikrin icin...bende düsünüyorum sabahtan beri ne yapsam diye...makarna yerine ben bulgur plavi yapsam daha saglikli olacak...makarnaya bu aralar ara verdim.malum kilolar ramazanda bari dikkat ediyim de gitsin...

limonatayi nasil yapiyorsun fundacim ben hic yapmadim da:)) genelde hep hazirini alinca nedense kendim hic yapmayi denedim..kolaysa bende kendim yapiyim bari

güzel menü.ben de yemek sayfalarına sardım bu ara.sahur ve iftar sofralarında ne yapsak diye var ya kk da.kk da yok yok maşallah yaw. orda iyi oluyo menü oluşturmak...bugün eşim yetişemeyecek iftara dünden karnıyarık pilav çorba yapmıştım biraz kalmıştı onları bitireyim.bide mozaik pasata yaptım gece gece kızılcık şurubu ile içtim ohhhh...acıktım be tek iftar yapmak da keyifsiz oluyo.da benim canım makarna çekti bugün ya fesleğen domates soslu ondan yapayım bi de...ağzım sulandı kız

ben benimkine diyorum zaten melisim ben bu evde kumayim:)))) pc nikahli esin diye:)))

umut fakirin ekmegiymis kuzum sen devam et umut etmeye:)))
hahahhaa yadem ya çok doğru dedin, aynen.Ben ilk evlendiğim zamanlar kıskanıyordum şimdi alıştım gerçi de.hehehhe güldürdün beni cnm benim.

Hadi bakalım fındığım onu yapalım

evet aynen al birini vur ötekine,bu tv ve bilgisayar insanın evlilik hayatını kötü yönde etkiliyor,biz cuma akşamı arkadaıma yemeğe gittik ,dünde eşimin amcasındaydık,ne güzel oturduk sohbet muhabbet ,ama evdeyken hep tv ve bilgisayar birgn sandalyeyi geçiricem birinden birine diye kendimden korkuyorum

[/QUOTE]

bana da 2 yazar mısın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…