Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bebekler ben bu ara şerbetlere sardım.sürekli meyve suyu şerbet yapıyorum nasıl güzel oluyo anlatamam... eşim de ben de yemeğe düşkünüz.Allah tan yiyip kilo almayanlardanım ama eşim korkarım kilo alıyor isterseniz siz de şerbet için sağlıklı sağlıklı hemi de yapımı kolay

bende hep erken uyurum :))))) eşim sağ olsun bana arkasını döner,yastığına sarılır öyle uyur,benim kumamda diyorum bu yastık :)))

canım sen çalışmaya devam et,sabret bir bakmışsın bebişin kucağında

ben ilk günden başladım atşimi merak ettiğim için daha geçte başlayabilirsin ama bence ilk günden not almaya başlayalım sayfası var ing çeviri sayfasıda var ama yeterli değil ben tam beceremedim sayfaya üye olmayı detylı soru soruyor çünkü

olmaz mı kuşum güzelde yaparım tatlım adet gecikmesi için dr gittin mi

askim yillardir gidiyorum doktora ilac falan veriyo bir kac ay duzeliyo gene aynisi...henuz bi sebep bulunamadi..hersey aslinda gayet normal ama duzenli olmuyo..

bende kendimce bitkiseller falan uyguladim biraz faydali geldi ...simdi turkiyeden yeni bir kür alip geldim ona basladim insallah bi faydasi olur...uzun zaman gelmeyince acayip sinir patlamasi yasiyorum ve cok kilo aliyorum...inanilmaz gergin oluyorum evde surekli atom bombasi vaziyeti:))) dokunanin basinda patliyorum:))

benimkide çok seviyormuş ama bu nasıl sevgi anlamadım :)))) aynen dediğin gibi kıyamaz felan ama malesef benim eşim sinirlerine hakim olamıyor,bir soru sorduğumda sert cevap veriyor ( buda beni çok kırıyor, birde dışarda trafiğe felan çıktımı adam canavar oluyor,nasıl geçecek bu huyları bilemiyorum,sonrasında da çok pişman oluyor

evet ya kuzu farkindamisiniz bir kac eksikle ilk defa hepimiz burdayiz:)))) yasasinnnnnnnnn:))))

bence bugun bu parti kacmaz:)))
Evet ya yoncam da olaydı ) süper oldu yahu.Kızlar mucukss.
Masal hemencecik veriver canım tarifleri :)
))))))))))))))))))))))))))))))))
inşallah aşkım inşallah.Kumalar varken nasıl olacak peki :)))

Sayfayı atsana yavrum..Bir bakalım ingilizcem var bakayım. :78:

tamam bende başlayayım inşallah bu ay sonuç alırızda tüp bebek tedavisine gerek kalmaz

Soğan kürü ve incir kürü buna iyi geliyormuşşşşşşşşş yapsana Yadem.

tatlım fsh düzgünse rahimde de polip miyom yoksa strestendir bebekim hayıt tohumu iyi diyenler var inşallah faydasını göreceksin sonra gelsin yumoşlar ve

Tamam canım teşekkür ederim, ronya baya bilgili maşallah bu konuda sağolsun yardımcı da. Ateş ölçer bulmak lazım şimdii ayy nerden bulcam :)) panik oldum hehhehehe

kız allah iyiliğini versin panik olacak birşey dahamı buldun :)))))))))) eczanelerde,alışverişmerkezlerinde heryerde var :)))

evet yaaa hangi doktora gidicez biz (((

diğer topikten alayım hemen yazarım tatlım adını unuttum tatlım

Soğan kürü ve incir kürü buna iyi geliyormuşşşşşşşşş yapsana Yadem.

melisim sogan kurunu gecen yil yaptim ama oda gecici bir sure iyi geldi...ama baya bi söktürmüstü..hic hayatimda olmadigim kadar..bekarligimdan beri en fazla 3 gun olur o da cok cok az..kansizlik problemi de var bende belki o yuzden bilmiyorum..

ama incir kurunu hic duymadim..nasil bisey acaba??

biz dün marketten kepekli makarna aldık onu denicem bu akşam,yanınada Arpa Şehriyeli Soğuk Çorba | Oktay Usta Yemek Tarifleri Resmi Sitesi | İftar Yemekleri Çorba Tarifleri Tatlı Tarifleri olacak inşallah,

3 tane limonu sıkıyorum,içine 2 yemek kaşığı kadar şeker ve soğuk su :)) bende ilk başta bocalamıştım acaba limonata nasıl yapılıyor diye sonra kafama göre takıldım

evet yaaa hangi doktora gidicez biz (((

liste yaptım tatlım şimdi tek tek ücret alıyorum listeyi ayrıntılı yazacağım ama seçemedim herkes benimki iyi diyor tüm lise üniversite arkadaşlarımda dr adı alıyorum ve düşündüğümden çok aynı yoldan geçenleri görüyorum ben hep eşimi dr arıyordum bütçeyi ona göre yapıyordum kendimede çok önemsemiyordum şimdi erkekte nsl kaan hoca ateş hoca emre hoca varsa bayanda da öyle arıyorum infertitiyi bilen anlayışlı hatta en azından doç olsun diye bakıyorum ama çook tuzlu olacak bu iş ah bebişim gelince annen baban mendil açacak

bebekim limonatayı şöyle yapıyosun limonu yıkayıp kuşbaşı doğrasonra temiz bi tülbentin ya da ince eleğin içine koy üstüne ne kadarsa şeker koy o senin damak tadına kalmış ben az şekerli severim.sonra onu beklet yarım saat kadar ama bekletmesen de olur.elinle sık onları iyice suyu çıksın biraz da su ekle üstüne limonatan hazır....istersen içine taze nane atabilirsin
kayısı ,şeftali, kırmızı erik , vişne, kızılcık ,elma gibi meyveleri ben üstüne soğuk su ekleyip meyveler çatlayana kadar kaynatıp sonra şekerini döküp şeker eriyince altını kapatıyorum süzerek veya blendırdan çekerek gerekirse su ekleyip soğuk servis yapıyorum.bu meyveleri tek te yapıyorum ben ama karıştıradabilirsiniz.
siyah üzümü de aynı şekilse yapıyorum..bi de isterseniz bunların içine kabuk tarçın ve karanfil atın çok az.ama altını kapatınca biraz bekletip sonra alın yoksa acımsı olur güzel olmaz.
demirhindi şerbeti için demirhindiyi alın suda bekletin onu da tarçın karanfille kaynatıp şeker koyup süzerek için.
bi de ben ice tea da yapıyorum o da güzel oluyo.çayın içine biraz şeker biraz limon suyu veya limonata varsa karıştırıyorum.şeftalili çin de şeftali suyu koyuyorum..
osmanlı şerbetlerine merakım var nerdeyse hepsini iyi mekanlarda içtim yapımı biraz ahmetli ama isterseniz yazabilirim canlar

1 litre su alıp uygun bir tencerede kaynatmaya başlayın. Su kaynamaya başlayınca 15-16 tane kuru incir ilave edin. Tencerenin kapağını kapatıp 20 dakika kuru incirleri haşlayın. 20 dakika haşlanan kuru incir kürünü ılıkdıktan sonra pirinç süzgeci ile süzün.

Kolay hamilelik ve yumurta çatlatmak için hazırlanan kuru incir kürü üçe bölünerek öğünlerden15 dakika kadar önce aç karnına içilmelidir.

içine fındık fıstık,ceviz ne istersen koyy.
Bunu benim de yapmam lazım aslında.
:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…