canim allah razi olsun fikrin icin...bende düsünüyorum sabahtan beri ne yapsam diye...makarna yerine ben bulgur plavi yapsam daha saglikli olacak...makarnaya bu aralar ara verdim.malum kilolar ramazanda bari dikkat ediyim de gitsin...
limonatayi nasil yapiyorsun fundacim ben hic yapmadim da:)) genelde hep hazirini alinca nedense kendim hic yapmayi denedim..kolaysa bende kendim yapiyim bari
Yade benimki de öyle varsa yoksa pc si ,Laptop aldı sırf elinden alıyorum diye pc yi, tabi ona da el koydum :)) tartıştığımızda aynı anda uyuruz :) yoksa ben ondan evvel uyurum da :)
:) evettttttttt aşkım ya aynen öyle, bu ay ben çok çalışmıştım :)işte umut dünyası :)))))))))))))) olmadı ya üzülüyorum kız napayım :)))
hayatım bu ay bende ölçmeyi düşünüyorum,regli dönemindemi başlamıştın?ramazanın son haftası galiba benim regli dönemim olacak,bayram nasıl olsa tatil bol bol çalışırız diye düşünüyorum :))) bu yüzden şu ateş ölçmeyi öğreneyim dedim
olmaz mı kuşum güzelde yaparım tatlım adet gecikmesi için dr gittin mi
yok bebekim eşim beni çok sever kıyamaz üzmez de çok da tatlıdır kerata...ben de çoooook seviyorum.hatta o yokken yarım gibiyim...bi de konuşkan olsa.... hep ben konuşuyorum yafu
bugün formumda değilim ya.kabuslarla uyandım zaten...kafamda kuruyorum herşeyi....yine de sağolun canlarım
Evet ya yoncam da olaydıevet ya kuzu farkindamisiniz bir kac eksikle ilk defa hepimiz burdayiz:)))) yasasinnnnnnnnn:))))
bence bugun bu parti kacmaz:)))
Masal hemencecik veriver canım tarifleri :)bebekler ben bu ara şerbetlere sardım.sürekli meyve suyu şerbet yapıyorum nasıl güzel oluyo anlatamam... eşim de ben de yemeğe düşkünüz.Allah tan yiyip kilo almayanlardanım ama eşim korkarım kilo alıyoristerseniz siz de şerbet için sağlıklı sağlıklı hemi de yapımı kolay
bende hep erken uyurum :))))) eşim sağ olsun bana arkasını döner,yastığına sarılır öyle uyur,benim kumamda diyorum bu yastık :)))
canım sen çalışmaya devam et,sabret bir bakmışsın bebişin kucağında
ben ilk günden başladım atşimi merak ettiğim için daha geçte başlayabilirsin ama bence ilk günden not almaya başlayalım sayfası var ing çeviri sayfasıda var ama yeterli değil ben tam beceremedim sayfaya üye olmayı detylı soru soruyor çünkü
tatlım hergün aynı saatte ağızdan ölçülüyor adet 1 günü başladım bu yöntemle çatlamam böylece bir ay sonra ne zaman adet olacağın gün hatta hamiş olup olmadığın bile belli oluyor tatlım sen başla bakalım beraber bakarız ronyaya sorarız
askim yillardir gidiyorum doktora ilac falan veriyo bir kac ay duzeliyo gene aynisi...henuz bi sebep bulunamadi..hersey aslinda gayet normal ama duzenli olmuyo..
bende kendimce bitkiseller falan uyguladim biraz faydali geldi ...simdi turkiyeden yeni bir kür alip geldim ona basladim insallah bi faydasi olur...uzun zaman gelmeyince acayip sinir patlamasi yasiyorum ve cok kilo aliyorum...inanilmaz gergin oluyorum evde surekli atom bombasi vaziyeti:))) dokunanin basinda patliyorum:))
askim yillardir gidiyorum doktora ilac falan veriyo bir kac ay duzeliyo gene aynisi...henuz bi sebep bulunamadi..hersey aslinda gayet normal ama duzenli olmuyo..
bende kendimce bitkiseller falan uyguladim biraz faydali geldi ...simdi turkiyeden yeni bir kür alip geldim ona basladim insallah bi faydasi olur...uzun zaman gelmeyince acayip sinir patlamasi yasiyorum ve cok kilo aliyorum...inanilmaz gergin oluyorum evde surekli atom bombasi vaziyeti:))) dokunanin basinda patliyorum:))
Tamam canım teşekkür ederim, ronya baya bilgili maşallah bu konuda sağolsun yardımcı da. Ateş ölçer bulmak lazım şimdii ayy nerden bulcam :)) panik oldum hehhehehe
bende yumurta takibine başladım dr polip var dedi garip birşekilde yıkıldım aslında dr tam güvenemiyorum yalancı polipte olabilirim internette öğrendim hepimizde olan şey hani bazen adetimiz şiddetlidir pıhtılardır vardır rahim duvarımız aslında temizleniyordur susuzluk zor aslında ist havalar bu arada fena değil
Evet ya yoncam da olaydı) süper oldu yahu.Kızlar mucukss.
Masal hemencecik veriver canım tarifleri :)
))))))))))))))))))))))))))))))))
inşallah aşkım inşallah.Kumalar varken nasıl olacak peki :)))
Sayfayı atsana yavrum..Bir bakalım ingilizcem var bakayım.:78:
tamam bende başlayayım inşallah bu ay sonuç alırızda tüp bebek tedavisine gerek kalmaz
kız allah iyiliğini versin panik olacak birşey dahamı buldun :)))))))))) eczanelerde,alışverişmerkezlerinde heryerde var :)))
Soğan kürü ve incir kürü buna iyi geliyormuşşşşşşşşş yapsana Yadem.
canim allah razi olsun fikrin icin...bende düsünüyorum sabahtan beri ne yapsam diye...makarna yerine ben bulgur plavi yapsam daha saglikli olacak...makarnaya bu aralar ara verdim.malum kilolar ramazanda bari dikkat ediyim de gitsin...
limonatayi nasil yapiyorsun fundacim ben hic yapmadim da:)) genelde hep hazirini alinca nedense kendim hic yapmayi denedim..kolaysa bende kendim yapiyim bari
evet yaaa hangi doktora gidicez biz(((
hahahhaa yadem ya çok doğru dedin, aynen.Ben ilk evlendiğim zamanlar kıskanıyordum şimdi alıştım gerçi de.hehehhe güldürdün beni cnm benim.
Hadi bakalım fındığım onu yapalım
Evet ya yoncam da olaydı) süper oldu yahu.Kızlar mucukss.
Masal hemencecik veriver canım tarifleri :)
))))))))))))))))))))))))))))))))
inşallah aşkım inşallah.Kumalar varken nasıl olacak peki :)))
Sayfayı atsana yavrum..Bir bakalım ingilizcem var bakayım.:78:
melisim sogan kurunu gecen yil yaptim ama oda gecici bir sure iyi geldi...ama baya bi söktürmüstü..hic hayatimda olmadigim kadar..bekarligimdan beri en fazla 3 gun olur o da cok cok az..kansizlik problemi de var bende belki o yuzden bilmiyorum..
ama incir kurunu hic duymadim..nasil bisey acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?