Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar birden aklima geldi nedense sormak:))))

eger cocuklarimiz olursa isimlerini ne koymak isterdiniz????? merak ettim nedense:)))

benim hep değişiyor bu aralar sahra sare çınar mert 4 tane tahtadan kedim var 1 eşim biri ben diğerleride bu isimler evde olumlama yapıyorum

hic sorma ya funda:))) ama ben bu yaz 2 hafta da olsa bekarligimi yeniden yasadim:)))) tavsiye ederim arasira kocasiz tatil iyi geliyo:)))

iki hafta eşimden ayrı tatie gidersem çok üzülür,yoksa ben herzaman diyorum tatillere ayrı çıkalım diye,malesef onun için tatil evde yatmak demek benim içinse gidebileceğim en uzak yere gitmek demek :))

iki hafta eşimden ayrı tatie gidersem çok üzülür,yoksa ben herzaman diyorum tatillere ayrı çıkalım diye,malesef onun için tatil evde yatmak demek benim içinse gidebileceğim en uzak yere gitmek demek :))

en kisa zamanda gelin benim yanima...kacin buralara dogru:))) firsatin olurssa mutlaka beklerim

kayınvalidem sağ olsun o çok beceriklidir bu sene gül şerbetide yaptı miss gibi serin serin içtim :))) bende kayınvalidem yapınca sevindirik oluyorum :)))))

benim şanssızlığım eşim evde başka bayan istemiyor,2 haftada bir temizliğe bayan geliyordu o günler burnumdan getiriyor adam her türlü huysuzlupu yapıyor

:)))))))))))))))))))))))))))))))))

:))))))))))))))))))))))

:))) hihhihihi ben çok eğlendim bugün.
Bu arada benim yemek derdim yok anneme davetliyiz :)
:97:

evet bugün banada iyi geldi :)) ama malesef birazdan yemek haızrlamam lazım iki gün dışarda yedik düzenimiz bozuldu ,biraz normal hayat dönelim

icindeki cocuk büyümedigi icin belki de masalcim:))) ama cok guzel bir isim masal da..ya erkek olsaydi:))) o zaman ne olurdu annesi
onu da eşim koyar galiba yani erkek olursa....

Masalım aklıma geldi yaşın kaçtı kuzum senin.Eşinin yaşı kaçtı?

ben 24 eşim 30 canım... masal anlattırıyorum deyince çocuk bu len mi dedin yoksa ya aslında işin aslı şöyle....
ben çocukluğumdan beri annem bana masal anlatırdı hergece.ananem çok hanımefendi bi kadındır o da hep eskiden yaşanmış mucizeleri masal tadında gerçek hikayeler anlatırdı şahit olduklarını özellikle..ben yıllardır hala anane şu kadın vardı ya onu anlat diye en az elli kere dinlediğim şeyi anlattrırım ona.diyeceksin ki niye...sen psiko musun...masallarda hep kendimi o dünyada hissederim kahraman olurum rengarenk görüntüler gelir gözümün önüne.. ve hep mmutlu sonla biter...
bu tarz mucizevi şeylere inancım var...hep sorarım ananem anlatınca şimdi neden olmuyor diye o da oluyor bakmasını bilmeyen göremez der... inanmazsan mantıklı açıklama bulmaya çalışırsın..akıl hoyrattır.gönlünle baktın mı görürsün der..
zaten bizim sülalede herkes bilir benim masalları çooooooooook sevdiğimi...
ama bebeğim olursa koymak hiç aklıma gelmemişti.eşim önerdi
o da bana anlatır hep..saçlarımı okşar anlatırken gözlerime bakar,ben de kokusunu içime çekerim miis gibi
çocukluğumdan bu yana çok zor zamanlar yaşadım başkası olsa yerimde sanırım manyak olurduama sanırım mucizeler beni ayakta tuttu hep... benim hikayem de bu kızlar

kiyamam sana keske yakin olsaydik ben gelir sana yardim ederdim..

canım en büyük sorun yetişme tarzımda,annem sağolsun elimi sıcak sudan soğuk suya sokmadı :))) hep kızım okusun ,aman kızım çalışsın dedi bende hep çalışma hayatına alıştım ev hanımlığı bana garip geliyor,canım annem ben evlendikten sonra o bunalıma girdi bu kız ev işleriyle nasıl başedecek diye :)))) bize gelince ooo nasıl rahat ediyorum anlatamam ama kayınvalideme çok garip geliyor bu durum :)) gerçi o da alıştı artık

eee şeker şey annen burda gidersin..ben napiiim bi de iyi oldu konuşmak ya süpersiniz vallahi iyi geldi kendi kendime gülüyorum evde çok komikim şu an ağzınız bal yisin yaw

bizim pijama aprtisi yaptığımızı düşünemiyorum ,kesin komşular çok gürültü var ne kadar konuşuyorsunuz diye şikayete gelirler :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…