bebekim limonun suyunu sıkarsan rengi güzel olmaz lezzeti de eksik olur.dedeiğim gibi dene ok
kizlar birden aklima geldi nedense sormak:))))
eger cocuklarimiz olursa isimlerini ne koymak isterdiniz????? merak ettim nedense:)))
benimki belli masal ama neden masal dersen masallara bi zaafım var hala eşime masal anlattırıyorum anla gerisini..
hic sorma ya funda:))) ama ben bu yaz 2 hafta da olsa bekarligimi yeniden yasadim:)))) tavsiye ederim arasira kocasiz tatil iyi geliyo:)))
benim hep değişiyor bu aralar sahra sare çınar mert 4 tane tahtadan kedim var 1 eşim biri ben diğerleride bu isimler evde olumlama yapıyorum
iki hafta eşimden ayrı tatie gidersem çok üzülür,yoksa ben herzaman diyorum tatillere ayrı çıkalım diye,malesef onun için tatil evde yatmak demek benim içinse gidebileceğim en uzak yere gitmek demek :))
İsim konuları beni yoruyor tüm isimleri çok seviyorum :) erkekte Doruk -Rüzgar -M.Kemal :)) , Kızlarda ise Melisa ya da Masal :))
bebekim benim sağol ya...utandımben de kızım olursa masal koycam kardeş kardeş oynarlar ne güzeeel kızın olsun hemen gelicem zaten bak görürsün.
bi de bu şerbetlerin mantığı aynı mevsimi geçti de bi gül şerbeti farklı onu limontuzu koyup yapıyosun.gerçi burda şerbetlik gül olmaz da neyse bebekim..benim eşim çok düşkün de içecek sürekli düşmez elinden ben yapıyorum önce tuhafına gidiyodu şimdi çok seviyo gelir gelmez hemen bugün ne var der açar dolaptan koyar bardağına sonra sevindirik olur öper benionun için bişey yapıyorum çünkü...sağlıklı olsun diye....bi şerbetle kandırıyom adamı ha
ne haber kızlarrrrrrrrrrrrrrr
en kisa zamanda gelin benim yanima...kacin buralara dogru:))) firsatin olurssa mutlaka beklerim
ben de kizim olursa almina,oglum olursa da ataberk ya da ege istiyorum...ikiz olursa daha iyi olurda:))))
15 dakkada hazır olur başında bekleiyosun ki kendi kaynıyo ne var canım... ayrıca o dediğin beni de hayalim eşime diyorum ki bigün zengin olursam hiçbişey yapmamo da o gün gelirse yapma diyo loto toto şanstopu piyango hepssini oynayasım geldi şimdi ya...
:)))))))))))))))))))))))))))))))))
:))))))))))))))))))))))
:))) hihhihihi ben çok eğlendim bugün.
Bu arada benim yemek derdim yok anneme davetliyiz :) :97:
yadecim sen yurtdışındaydın hangi şehirdesin
onu da eşim koyar galiba yani erkek olursa....icindeki cocuk büyümedigi icin belki de masalcim:))) ama cok guzel bir isim masal da..ya erkek olsaydi:))) o zaman ne olurdu annesi
Masalım aklıma geldi yaşın kaçtı kuzum senin.Eşinin yaşı kaçtı?
bebişim üçüz olsun üçünüde koy
kiyamam sana keske yakin olsaydik ben gelir sana yardim ederdim..
eee şeker şey annen burda gidersin..ben napiiimbi de iyi oldu konuşmak ya süpersiniz vallahi iyi geldi kendi kendime gülüyorum evde çok komikim şu an ağzınız bal yisin yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?