Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kiyamam sana keske yakin olsaydik ben gelir sana yardim ederdim..

:)))))))))))))))))))))))))))))))))

:))))))))))))))))))))))

:))) hihhihihi ben çok eğlendim bugün.
Bu arada benim yemek derdim yok anneme davetliyiz :)
:97:

eee şeker şey annen burda gidersin..ben napiiim bi de iyi oldu konuşmak ya süpersiniz vallahi iyi geldi kendi kendime gülüyorum evde çok komikim şu an ağzınız bal yisin yaw

söz konusu bebiş olunca benim eşim kumamdan ayrılıyor :))))
vay vayy :) helal olsun enişteme.
evet ya gözüm sürekli onu ariyo,bakiyorum geldimi diye ama yok( kesinlikle öyledir malum haftasonu ya kesin esine kaptirmistir pc yi(

Yeni bir işe başlamışlar ya onlar.Sanırım işleri var.Yoksa yoncam kesin pc yi kaçırırdı :))

allah iyiligini versin deli kiz:))) cok güldürdün beni allahta seni güldürsün

bizim bebişleri doğduktan hemen sonra reklamlarda felan oynatmak lazım,ya da dizi bulalım şimdiden batırdılar bizi :)))

inşallah hepimiz hemen kavuşuruz bebişlerimize
Yürekten kocaman bir aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn !
eee şeker şey annen burda gidersin..ben napiiim bi de iyi oldu konuşmak ya süpersiniz vallahi iyi geldi kendi kendime gülüyorum evde çok komikim şu an ağzınız bal yisin yaw
Senin de canım..amin
ne haber kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Hoşgeldin canım benim..nasılsın.
allah iyiligini versin deli kiz:))) cok güldürdün beni allahta seni güldürsün
:) Amin hep birlikte inşallah.Yerim seni ben

Vala bu amcamın kürü her bir şeye iyi geliyormuş. Denemek lazım hepimizin. :18:

oyy oyy becerikli insanın halide bir başka oluyor :)))

kizlar birden aklima geldi nedense sormak:))))

eger cocuklarimiz olursa isimlerini ne koymak isterdiniz????? merak ettim nedense:)))

benimde yapmamlazım ama uğraşamıyorum ben öyle şeylerle yaaa,ballı karışım felan bana daha kolay geliyor

benimde yapmamlazım ama uğraşamıyorum ben öyle şeylerle yaaa,ballı karışım felan bana daha kolay geliyor

bu kürü bende yapiyim bari daha önce hic duymamistim...hem zorda degil elimdekini bitireyim eger fayda görmessem hemen buna basliyim...valla artik her duydugumu denemekten icim disim ot cöp oldu:))

burayıda tavsiye ederim portakal ağacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…