Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım sanada iyi akşamlar kolaygelsin :))

bende artık çıkıyorum malum akşama yemek hazırlamak gerekiyor :)) hepinizi öpüyorum,sayenizde günüm çok güzel geçti iyiakşamlar

ARUNA 2
BAHARB -
EKİN79 1
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA 1
HUSMEH -
MASAL5758 2
MAVİMENEKŞE -
MELISH -
NERIS2000 -
YADE78 3
YETER -
YONCA -

9 olduuuu varmı artıran :)))

arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,

arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler[/QUOTE]

ESRA8 -FUNDA -HUSMEH -MASAL5758 -MAVİMENEKŞE -MELISH -NERIS2000 -YADE78 -YETER -YONCA
Listedeki kalan tüm arkadaşların duasını tamamladım.Hepsine 1'er tane okudum.Listelerine eklerseniz sevinirim

RABBİM TÜM DUALARIMIZI KABUL EYLESİN.HEPİMİZE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN.

Hamile kalan bir arkadaşın tavsiyesi.İlişkiden sonra banyo sonrası bu surenin okunması
(ABESE SURESİ)
ABESE Suresi Latin okunuşu ve türkçe meali

kaan hoca ameliyata 5 milyon istedi canım.. bizde %99 dna hasarı var düşünebiliyomusunuz kızlar ne kadar vahim , sperm sayısı,hareketi sürekli değişiyor zaten.
eşimin de mızmızlığı bi taraftan, bugün iyice sinirlendirdi beni. sanki onun durumunun sebebi benim,herşeye sinirleniyor ben de artık tahammül edemiyorum ve
tartışmamız büyüyor ne yapacağımı şaşırdım kızlar bi akıl verin..

günaydın kızlar dr geldim yumurtam çatlamış tabi yasaklı günlerde olabilir dr bu ayı yok sayıyor bu ay kontrol ayımış sanki adet olmuyormuşum da yumurtam yokta ilk defa oluyormuş gibi şükret diyor tabiki şükür o bilmiyor bizlerin nsl dua ettiğimizi infertitiden anlayan dr lazım mukabeleye gidiyorum gönülden hepinize diliyorum bebiş

canım allah kabul etsinnnnn

canım allah kabul etsinnnnn

arkadaşlarım çok teşekkür ederim dualarınız için. ben de bugün nihayet 5 günlük geçikmeden sonra sabah adet oldum. doktora da gittim sabah. öğleden sonra kan sonucum çıkacak. ona göre tedavim planlanacak. dualarınız tam zamanında yetişti bana. tekrar teşekkür ederim. reglim bitince ben de okumaya devam edeceğim. hepinize iyi günler. (bu arada 21. günden itibaren lucrin kullanacaksınız siz de tüp bebek tedavisinde. adeti çok geçiktiriyor. aklınzda olsun. )

cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz hadi

kızlar denemediyseniz fırında mücveri kek kalıbında yapın çok güzel oluyor ay yakında böyle şeyler yazamacağız hamişlerimiz olacak canları isteyecek
kızlar dr dedimki zaten yumurtlamayı kaçırmış olabilirim folikasit başlayım mı daha erken dedi şaşırdım oysa ben zaten alıyorum artı mega women omega 3 coraspin mutlaka progestronuza baktırın derim akıntı takibi dr öğretmişti gerçekte tuttu çatladığınıbende anlamıştım

aminnnnnnnnnnnn
Hakkını helal et teşekkür ederim :) Allah gönlüne göre versin tatlım.
Selam melish83,yeni girebildim kk ya.. canım izmirde mikroenjeksiyon var sanıyorum tüp bebek merkezlerinde.. biz de smyrna da yaptırmıştık tüp bebek ve
mikro olmuştu..
Canım ya var tabi ki ama yapan işte sınırlı.Bir de para uğruna merkezler yapmıyorlar.Smyrna art mi aman kalsın orda......Büyük konuşmayım aama oraya gitmem asla.ilk şokumu orada yaşamıştım.
Rabbimden bunu sindirmen için dualar et canım.Yapacak bir şey yok bu durumda.Bol bol dua.İnşallah buna Allahım hazmettirsin size.tedavinizi olun mutlaka canım.....
cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz hadi
hadi inşallahhhhhh..

Selam melish83,yeni girebildim kk ya.. canım izmirde mikroenjeksiyon var sanıyorum tüp bebek merkezlerinde.. biz de smyrna da yaptırmıştık tüp bebek ve
mikro olmuştu..

melishim ege ün. mikro yapmazsa ararsın http://www.izmirtup........../ bak gördünmü sorunlar çözülüyor :)

pardon canım senin yazdıklarını okumadan yazmıştım bunu,düzeltme yapıyorum hemen,sanırım sen orayı istemiyormuşsun

Son düzenleme:

wawww iyi paraymış,bu sadece mikrotesenin karşılığımı yoksa tüp bebek tedavisinin hepsi dahilmi?
canım eşin konusunda bir çözüm bulursan lütfen banada haber :)))) daha önce yazdıklarımı okudunmu bilmiyorum ama aynı sorunu bizde yaşıyoruz,bu erkeklerin garip bir yanı var ben çözemedim

canım şimdi yumurtan çatladıysa bugün bebiş olabilir demek olmuyormu bu??
doktor işini bir türlü halledemedik ,en sonunda evde ebeyle doğum yapıcam :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…