canlarim guzel sohbetiniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim...iyiki varsiniz pazar gunumu neselendirdiniz...benim simdilik cikmam lazim yapilacak isler ve pisecekler yemekler beni bekler....
hepinizi öpüyoru,m hayirli iftarlar...görüsmek uzere insallah....kalbimizden ne geciyorsa rabbim onu versin hepinize...
Neris ya napcaz böyle) Bize uygun olan tüp değil ya Mikroenjeksiyon, o da kocaaaa İzmirde yok anasını satayım... :89:
kaan hoca ameliyat için ne kadar istiyor cnm.o saydıklarından bizde de var malesef:
nası yani koca izmir de yok mu cidden.mikroenjeksiyon ve tüp bebek aynı şey değil mi.sizin de sayınız az mı morfoloji kaç peki
günaydın kızlar dr geldim yumurtam çatlamış tabi yasaklı günlerde olabilir dr bu ayı yok sayıyor bu ay kontrol ayımış sanki adet olmuyormuşum da yumurtam yokta ilk defa oluyormuş gibi şükret diyor tabiki şükür o bilmiyor bizlerin nsl dua ettiğimizi infertitiden anlayan dr lazım mukabeleye gidiyorum gönülden hepinize diliyorum bebiş
günaydın kızlar dr geldim yumurtam çatlamış tabi yasaklı günlerde olabilir dr bu ayı yok sayıyor bu ay kontrol ayımış sanki adet olmuyormuşum da yumurtam yokta ilk defa oluyormuş gibi şükret diyor tabiki şükür o bilmiyor bizlerin nsl dua ettiğimizi infertitiden anlayan dr lazım mukabeleye gidiyorum gönülden hepinize diliyorum bebiş
ARUNANIN EŞİ 1
ARUNA 1
BAHARB 3
BAHARBNİN EŞİ 1
EKİN79 1 (ekin arkadaşımız kendisi için okuyormuş,bahardan sonra esma için okuruz inşallah)
ESMA 16 1
ESRA8 -
FUNDA 2
HUSMEH 1
MASAL5758 2
MAVİMENEKŞE 1
MELISH -
NERIS2000 1
YADE78 3
YETER -
YONCA 3
21 oldu :) bahar için sonuncuyu okumak bana kısmet oldu şimdi sıra esma16da,hadi bakalım kızlar Rabbim bu mübarek günlerde hepimize güç versin inşallah ve dualarımızı bitirelim ve biran önce bebilerimize kavuşalım inşallah
rabbim inşallah kabul eder,sonunada hacet duası ekliyeyim dedim :))
http://www.edubilim.com/forum/hacet...i_dilek_duasi_buyuk_hacet_duasi-t12493.0.html
Allâhım, kuvvetimin yetersiz kaldığını, çaresiz olduğumu, halk nazarında hor hakîr hale düştüğümü görüyorsun. Ya erhamer rahimiyn, zayıf görülüp ezilenlerin Rabbi sensin. Kötü huylu ve kötü tavırlı yabancı düşmanın eline beni terketmiyecek, hatta himayemi ellerine verdiğin akrabadan bir dosta bile beni bırakmayacak kadar Rahimsin.
Allah’ım, bana karşı gazablı değilsen; çektiğim eziyet ve belâlara hiç aldırış etmem. Ancak şu da var ki, koruma sahan bunları da çektirmeyecek kadar geniştir. Allâh’ım, gazabına maruz kalmaktan, yahud rızasızlığından, senin bütün zulmeti parıl parıl aydınlatan, dünya ve âhıret hallerinin yegâne selâmete çıkartıcısı olan NUR’u Vechine sığınırım. Allâh’ım rızan olasıya senden affını diliyorum. Havl ve kuvvet ancak seninledir.”
arkadaşlarım çok teşekkür ederim dualarınız için. ben de bugün nihayet 5 günlük geçikmeden sonra sabah adet oldum. doktora da gittim sabah. öğleden sonra kan sonucum çıkacak. ona göre tedavim planlanacak. dualarınız tam zamanında yetişti bana. tekrar teşekkür ederim. reglim bitince ben de okumaya devam edeceğim. hepinize iyi günler. (bu arada 21. günden itibaren lucrin kullanacaksınız siz de tüp bebek tedavisinde. adeti çok geçiktiriyor. aklınzda olsun.)
aminnnnnnnnnnnnAllah 'ım sen herşeyi görüyorsun üstümüzden sıkıntılarımızı gider..Bize de o güzel duyguyu yaşat... Bizi boynu bükük bırakma...senden başka çalacak kapımız yok bize sen yardım etmezsen kim yardım edecek...senin rızan olmazsa yaptıklarımızdan elbette biz zelil oluruz...yardım et bize rabbim.
Hakkını helal et teşekkür ederim :) Allah gönlüne göre versin tatlım.ESRA8 -FUNDA -HUSMEH -MASAL5758 -MAVİMENEKŞE -MELISH -NERIS2000 -YADE78 -YETER -YONCA
Listedeki kalan tüm arkadaşların duasını tamamladım.Hepsine 1'er tane okudum.Listelerine eklerseniz sevinirim
RABBİM TÜM DUALARIMIZI KABUL EYLESİN.HEPİMİZE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN.
Hamile kalan bir arkadaşın tavsiyesi.İlişkiden sonra banyo sonrası bu surenin okunması
(ABESE SURESİ)
ABESE Suresi Latin okunuşu ve türkçe meali
Canım ya var tabi ki ama yapan işte sınırlı.Bir de para uğruna merkezler yapmıyorlar.Smyrna art mi aman kalsın orda......Büyük konuşmayım aama oraya gitmem asla.ilk şokumu orada yaşamıştım.Selam melish83,yeni girebildim kk ya.. canım izmirde mikroenjeksiyon var sanıyorum tüp bebek merkezlerinde.. biz de smyrna da yaptırmıştık tüp bebek ve
mikro olmuştu..
Rabbimden bunu sindirmen için dualar et canım.Yapacak bir şey yok bu durumda.Bol bol dua.İnşallah buna Allahım hazmettirsin size.tedavinizi olun mutlaka canım.....kaan hoca ameliyata 5 milyon istedi canım.. bizde %99 dna hasarı var düşünebiliyomusunuz kızlar ne kadar vahim , sperm sayısı,hareketi sürekli değişiyor zaten.
eşimin de mızmızlığı bi taraftan, bugün iyice sinirlendirdi beni. sanki onun durumunun sebebi benim,herşeye sinirleniyor ben de artık tahammül edemiyorum ve
tartışmamız büyüyorne yapacağımı şaşırdım kızlar bi akıl verin..
hadi inşallahhhhhh..cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz hadi
Selam melish83,yeni girebildim kk ya.. canım izmirde mikroenjeksiyon var sanıyorum tüp bebek merkezlerinde.. biz de smyrna da yaptırmıştık tüp bebek ve
mikro olmuştu..
melishim ege ün. mikro yapmazsa ararsın http://www.izmirtup........../ bak gördünmü sorunlar çözülüyor :)
kaan hoca ameliyata 5 milyon istedi canım.. bizde %99 dna hasarı var düşünebiliyomusunuz kızlar ne kadar vahim , sperm sayısı,hareketi sürekli değişiyor zaten.
eşimin de mızmızlığı bi taraftan, bugün iyice sinirlendirdi beni. sanki onun durumunun sebebi benim,herşeye sinirleniyor ben de artık tahammül edemiyorum ve
tartışmamız büyüyorne yapacağımı şaşırdım kızlar bi akıl verin..
günaydınlarrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?