basit bir yöntemle infertiliteyi yendim konusu infertilite sayfasında link nasıl atılıyo ki bilmiyoruuum
basit bir yöntemle infertiliteyi yendim konusu infertilite sayfasında link nasıl atılıyo ki bilmiyoruuum
canım fundacım 2 sure okudum esma için ...öpüyorum...
bende o sayfayı okudum ilaç romanyada diye anlamadım sen bulda bize söyle tatlım
bu ay eşimle inşallah aramız iyi olursa ben reglim bittikten sonra hergece şansımı denemeyi düşünüyorum :))) regli gününde de ateş ölçmeye başlarsam iyi olacak
selam hayatım,sen bugün doktora gittinmi
hergece sayısı yüksek olanlara öneriliyor dr bize önermedi toparlaması için 24 saat yetmiyor ama yumurtlamada her gece olmalı bence tatlım 2 günde bir zaten yapılmalı morfolojiyi yükseltmenin en maliyetsiz yolu bu dr söylemişti
iki gecede biri dendik olmadı( birde hergece deneyelim diyorum,birkaç yerde okumuştum sık ilişki sperm sayısını artırıyor diye,inşallah bebişi tuttururuz ama olmazsa bile sperm testinden önce sayının artmasını sağlar belki,artık bende ne yapacağımı şaşırdım anlayacağın
canım benim yaaa,gece 1de girebildin demek
dua için Allah razı olsun listeye ekledim,ikindi namazından sonr inşallah bir tanede ben okumaya çalışıcam
kesinlikle doğru her açıdan yorucu bir durum:90:bu ay şenlik var diyorsun:90:sonrada
Ben o topigi de okumuştum.Tavşancıl otu.bilmiyorum ya..Her bir haltı deniyoruz ya iyi olacak ya da hiçbir şey olmayacak :))basit bir yöntemle infertiliteyi yendim konusu infertilite sayfasında link nasıl atılıyo ki bilmiyoruuum
romanyada hiçbi kontağım yok kuzum.bulursam getirtirim size de...o kullanıp hamiş kalan arkadaşa yazdım ama cevap gelmedi..bende o sayfayı okudum ilaç romanyada diye anlamadım sen bulda bize söyle tatlım
o nası bişeymiş ya....biz o aşamaya gelemedik bi tane bile sperm yok ki arkadaş....yok tatlım 23 de gideceğim progesteron testi yapacağım yumurta kalitemi çatladı bu testle anlaşıyor
hayır bebekim hergün ilişki önerilmiyo bebek isteyenlere.bana jinekologum söylemişti..spermlerin sağlıklı bir şekilde yeniden yapımı en az 48 saat sürüyormuşiki gecede biri dendik olmadı( birde hergece deneyelim diyorum,birkaç yerde okumuştum sık ilişki sperm sayısını artırıyor diye,inşallah bebişi tuttururuz ama olmazsa bile sperm testinden önce sayının artmasını sağlar belki,artık bende ne yapacağımı şaşırdım anlayacağın
Ben o topigi de okumuştum.Tavşancıl otu.bilmiyorum ya..Her bir haltı deniyoruz ya iyi olacak ya da hiçbir şey olmayacak :))
Kızlar sizlerden dua istiyorum , yarın eşimin test günü :))) stressim burdan hissediliyordur eminim :))) dua edin öptüm çookk..[/FONT
Sağol aşkım.Teşekkür ederim.
Bu arada o resmi yükle buraya bakalım. belki tanırız bitkiyi.ben değil de funda tanır :))))
Ben o topigi de okumuştum.Tavşancıl otu.bilmiyorum ya..Her bir haltı deniyoruz ya iyi olacak ya da hiçbir şey olmayacak :))
Kızlar sizlerden dua istiyorum , yarın eşimin test günü :))) stressim burdan hissediliyordur eminim :))) dua edin öptüm çookk..[/FONT
tanımaz türkiyede yok sanırım...şekli de oldukça farklı..aynı sperm gibi içinde bi sürü tohum var.ürperdim şeklini bile görünce bu ne len diye..yükleyebilsem yüklicem de anlamıyorum ben bu zamazingodaneşim gelince söyleyeyim de o yüklesin siz de bakın...bulursak haber ederiz birbirimize..iyi gelecek o bitki hissediyorum melis ya bulmam lazım benim bunu... ötekileri salla.
evet o bitki bize derman olacak bulursak tabi inşallah...:)) arayan bulurmuş :))) 4 bir koldan arayalım :)))
inşallah....ne güzel söz kız bu ağzın bal yisinAyet'el Kursi
اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ
Bismillahirrahmanirrahim
Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm
"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?