Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım agaçlarnette bu bitkinin adı ne diye bir bölüm olması gerekiyor,resmi oraya gönderip özelliklerini yazarsan yardımcı olabilirler,denemekte fayda var

Ah ne çok özledim seni
Bir bilsen ah bir görsen
Sonbaharlarım gelir
O yaprak hiç düşmez
Hepsi bitti hepsi bitti
Hepsi kaybolan günlerdi
Bir yalnız sen bir yalnız ben
Bizi ne nasıl tüketti ki

Belki unuturuz onu
Tüm Kasımdan kalma çiçekler gibi
Arasına koyarız şarkı yazdığımız
Kırık hayaller saklı defterin...

Belki de saklarız onu
Kalbimizde bir delik açar gibi
Belki denize ulaşır içimizdeki nehirler bir gün
Yine yazı bekleriz...

nedense bu şarkıyı dinleyince bebek özlemim geliyo akllıma...ama güzel şarkı be

masalcım cevap yazarken aşağı doğru bakarsan eklentiler diye bir yer göreceksin,yanında eklenti ekle var,onu tıkla ve gözattan istediğin resmi bulup seç bu şekilde ekleyebiliyorsun,bende merak ettim şimdi ne olduğunu,bulamazsam aklımda hep takılı kalır :)))))

kim diyoo bunu :)
valla mııııııııııı

evet canım tembellik yapmıştım ve baştaki sayfaları okumamıştım,sonra oturdum okudum ve buldum ama öncesinde soruyu sormuş oldum malesef :)) dur bakalım o ot rizede bulunuyormuş ,bugünlerde başım çok döndüğü için yeterince ilgilenemiyorum ama inşallah rizeden birilerini bulup getirtiriz,buraya bol bl rizeden birini arıyoruz yazalımda belki rizeli biri çıkar yardımcı olur :)))

hııımmm tamam ya kolaymışne cahilim fotoyu önce bilgisayara yüklemek lazım tabe.eşim az sonra gelir.ona havale edem ben bu işi bebekim..bugün yüklerim ama.
heyecanlandım ya...
ter bastı valla

masalım progesteron hormonu 28 günde bir olanlar için 21.günde bakılıyor eğer 10 nun üstü ise çok kaliteli yumurtan çatlamış hamiş kalma olasılığın yüksek bebekim baktır derim kan testi sağlık ocaklarında bile oluyor neden rizedeki aktarlardan arıyorsun orda mı yetişiyor benim arkadaşım var orda tatle gitmediyse sordururum adı tavşanotu mu

kim diyoo bunu :)
teneke:) ben de teneke,çelik demir demirkan iyice hurdacı oldum be esprim azdı..
rizeliler hade be yardım edin bize...yok mu rizeliiiii

aman sanki sperm mi var bebekim bi sperm çıksa baktırırım hepsine de şimdi bişey yapmıyım.daha da üzülüyorum sonra

hııımmm tamam ya kolaymışne cahilim fotoyu önce bilgisayara yüklemek lazım tabe.eşim az sonra gelir.ona havale edem ben bu işi bebekim..bugün yüklerim ama.
heyecanlandım ya...
ter bastı valla

dur bakalım inşallah buluruz ,orda bu konuları çok iyi anlayan kişiler var inşallah yardımcı olurlar,ama bir sorum olacak bitkinin resmi senin eşine nerden geçti ve spermle olan bağlantısını nerde okudun, o yazılarıda bana gönderirmisin,elimde ne kadar çok bilgi olursa iyi olur :))

canım sen resmi bana resmi gönder olmazsa ben yarın halletmeye çalışırım

tamam ben buraya atıyım ya da sana da atabilirim özel msj olarak...dediğim gibi bitki ile ilgili tek bildiğim infertiliteye iyi geldiği..çok mucizevi şekilde bu fotoyu buldum ben..onun için sanki bi işaret gibi geliyo.saçma görünüyo olabilir ama değil valla

canımsın bu bitkiyi bulacağız benim velilerim var karadenizli orman mühendisi resme bakalım bulacağız

canım anlatsam da inanmazsın boşver.. diyorum ya sadece kısırlıkta çok iyi olduğunu biliyorum o kadar...hatta sperme benziyo aynı.. bana deli deme ben bu bitkiyi kullandırcam kocama...

bu ot rizede yetişiyormuş,valla arkadaşın bulsa bizim için ne süper olur,

canımsın bu bitkiyi bulacağız benim velilerim var karadenizli orman mühendisi resme bakalım bulacağız

canım benim aradığım başka..karadenizde aradığımız başka..karadenizde aranılan tavşancıl otu..benim aradığım o değil...türkiyede yok galiba bu arabistan tarafında var..
ya ben resmi koyarım bakarsınız olur mu ben ne zamandır arıyom deli oldum az da siz arayın bulsam dünyaya duyururum da bulamadım daha.. aktar aktar geziyorum...
bitki ile ilgili başka bişey bilmiyorum.
size manyakça gelebilir ama benim haklı sebeplerim var aramakta..

aşkolsun masalım sana,ne bu umutsuzluk,sen yapman gerekenleri yap gerisini Rabbime bırak,ne demişler tedbiri al takdiri Allaha bırak :)) bu arad bu test devlet hastanesinde yapılıyormu acaba

arabistandaysa hacca gidecek varsa onlara sorduralım benim ne yazık ki yok

yok canım neden saçma olsun,bir araştıralım bakalım inşallah sonuç alırız,ama ben hala o yazıyı merak ediyorum ,keşke resmin olduğu sayfayıda bana gönderebilsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…