romanyada hiçbi kontağım yok kuzum.bulursam getirtirim size de...o kullanıp hamiş kalan arkadaşa yazdım ama cevap gelmedi..
o nası bişeymiş ya....biz o aşamaya gelemedik bi tane bile sperm yok ki arkadaş....
hayır bebekim hergün ilişki önerilmiyo bebek isteyenlere.bana jinekologum söylemişti..spermlerin sağlıklı bir şekilde yeniden yapımı en az 48 saat sürüyormuşbiz ilk bebek düşündüğümüzde baya araştırmıştım ama mazi oldu aklımdan bile uçup gitmiş..ne günlerdi, hemen bebek olcak sanmıştım
canım aşağıdaki yazıyı gözönünde bulundurucam bu ay :))) kararlıyım her gece :)))
Uzmanlar erkeklere hemen hemen her gün seks yapmayı öneriyor. Seks yapan erkeklerin sperm kalitesi, 3-7 gün boyunca seks yapmayan erkeklere oranla yüzde 30 daha yüksekmiş.
Avustralya da yapılan bir araştırmaya göre, her gün seks yapan erkeklerin sperm kalitesi, 3-7 gün boyunca seks yapmayan erkeklere oranla yüzde 30 daha yüksek.
SEKSE ARA VERMEK KALİTEYİ YÜKSELTMEZ
Araştırmayı yürüten doktor David Greening, birçok kişinin sekse ara vermenin sperm kalitesini yükselttiğine inandığını, ancak bunun yanlış bir düşünce olduğunu söyledi.
Sperm vücutta kaldıkça DNA yapısının zarar gördüğünü belirten Greening, bu bozuklukların spermin yumurtayı dölleme olasılığını da azalttığını ve düşük yapma riskini artıırdığını ifade etti. Greening, erkeklere 2-3 günde bir cinsel aktivitede bulunmalarını önerdi.
o zaten bulunmuyomuş kolay kolay...ben de baya aradım dün...ot ot ot kafayı yicem ha:119: şu iyi diyolar hurra onu ara,bu iyi diyolar hurra bunu ara.psikopat oldukneye inancamızı şaşırdık.
rizede ki aktarları aramayı düşünüyorum bende ,internette bi tane rizeli aktar telefonu buldum,inşallah yarın felan ararım,keşke rizede tanıdığımız olsaydı
dualarım seninle melisim iyi haberlerle dön inşallah...namazdan sonra dua etcem sana
kızlar size bişey sorcam bahsetmiştim bi bitki fotosu var bende sperm gibi şekli çok iyimiş kısırlığa da adını bilmiyorum heryerde arıyorum bulamıyorum nerde sorsam ne yapsam ki
canım agaçlarnette bu bitkinin adı ne diye bir bölüm olması gerekiyor,resmi oraya gönderip özelliklerini yazarsan yardımcı olabilirler,denemekte fayda var
tanımaz türkiyede yok sanırım...şekli de oldukça farklı..aynı sperm gibi içinde bi sürü tohum var.ürperdim şeklini bile görünce bu ne len diye..yükleyebilsem yüklicem de anlamıyorum ben bu zamazingodaneşim gelince söyleyeyim de o yüklesin siz de bakın...bulursak haber ederiz birbirimize..iyi gelecek o bitki hissediyorum melis ya bulmam lazım benim bunu... ötekileri salla.
kim diyoo bunu :)Ah ne çok özledim seni
Bir bilsen ah bir görsen
Sonbaharlarım gelir
O yaprak hiç düşmez
Hepsi bitti hepsi bitti
Hepsi kaybolan günlerdi
Bir yalnız sen bir yalnız ben
Bizi ne nasıl tüketti ki
Belki unuturuz onu
Tüm Kasımdan kalma çiçekler gibi
Arasına koyarız şarkı yazdığımız
Kırık hayaller saklı defterin...
Belki de saklarız onu
Kalbimizde bir delik açar gibi
Belki denize ulaşır içimizdeki nehirler bir gün
Yine yazı bekleriz...
nedense bu şarkıyı dinleyince bebek özlemim geliyo akllıma...ama güzel şarkı be
valla mııııııııııı
funda diğer topiğe yazmışsın ilacın üstündekileri yaz diye kuzum ama önceki sayfalarda fotosu var kız koymuş....bi de internette boşa arama ben bütün gece aradım yok çıkan yazılar türkçe değil...otla ilgili bilgi var ama otu da bilmiyo aktarlar...durum bööle
masalcım cevap yazarken aşağı doğru bakarsan eklentiler diye bir yer göreceksin,yanında eklenti ekle var,onu tıkla ve gözattan istediğin resmi bulup seç bu şekilde ekleyebiliyorsun,bende merak ettim şimdi ne olduğunu,bulamazsam aklımda hep takılı kalır :)))))
valla mııııııııııı
teneke:) ben de teneke,çelik demir demirkan iyice hurdacı oldum bekim diyoo bunu :)
rizeliler hade be yardım edin bize...yok mu rizeliiiiievet canım tembellik yapmıştım ve baştaki sayfaları okumamıştım,sonra oturdum okudum ve buldum ama öncesinde soruyu sormuş oldum malesef :)) dur bakalım o ot rizede bulunuyormuş ,bugünlerde başım çok döndüğü için yeterince ilgilenemiyorum ama inşallah rizeden birilerini bulup getirtiriz,buraya bol bl rizeden birini arıyoruz yazalımda belki rizeli biri çıkar yardımcı olur :)))
masalım progesteron hormonu 28 günde bir olanlar için 21.günde bakılıyor eğer 10 nun üstü ise çok kaliteli yumurtan çatlamış hamiş kalma olasılığın yüksek bebekim baktır derim kan testi sağlık ocaklarında bile oluyor neden rizedeki aktarlardan arıyorsun orda mı yetişiyor benim arkadaşım var orda tatle gitmediyse sordururum adı tavşanotu mu
hııımmm tamam ya kolaymışne cahilim fotoyu önce bilgisayara yüklemek lazım tabe.eşim az sonra gelir.ona havale edem ben bu işi bebekim..bugün yüklerim ama.
heyecanlandım ya...
ter bastı valla
canım sen resmi bana resmi gönder olmazsa ben yarın halletmeye çalışırım
teneke:) ben de teneke,çelik demir demirkan iyice hurdacı oldum beesprim azdı..
rizeliler hade be yardım edin bize...yok mu rizeliiiii
aman sanki sperm mi var bebekim bi sperm çıksa baktırırım hepsine de şimdi bişey yapmıyım.daha da üzülüyorum sonra
dur bakalım inşallah buluruz ,orda bu konuları çok iyi anlayan kişiler var inşallah yardımcı olurlar,ama bir sorum olacak bitkinin resmi senin eşine nerden geçti ve spermle olan bağlantısını nerde okudun, o yazılarıda bana gönderirmisin,elimde ne kadar çok bilgi olursa iyi olur :))
masalım progesteron hormonu 28 günde bir olanlar için 21.günde bakılıyor eğer 10 nun üstü ise çok kaliteli yumurtan çatlamış hamiş kalma olasılığın yüksek bebekim baktır derim kan testi sağlık ocaklarında bile oluyor neden rizedeki aktarlardan arıyorsun orda mı yetişiyor benim arkadaşım var orda tatle gitmediyse sordururum adı tavşanotu mu
canımsın bu bitkiyi bulacağız benim velilerim var karadenizli orman mühendisi resme bakalım bulacağız
bu ot rizede yetişiyormuş,valla arkadaşın bulsa bizim için ne süper olur,
teneke:) ben de teneke,çelik demir demirkan iyice hurdacı oldum beesprim azdı..
rizeliler hade be yardım edin bize...yok mu rizeliiiii
aman sanki sperm mi var bebekim bi sperm çıksa baktırırım hepsine de şimdi bişey yapmıyım.daha da üzülüyorum sonra
canım benim aradığım başka..karadenizde aradığımız başka..karadenizde aranılan tavşancıl otu..benim aradığım o değil...türkiyede yok galiba bu arabistan tarafında var..
ya ben resmi koyarım bakarsınız olur mu ben ne zamandır arıyom deli oldum az da siz arayınbulsam dünyaya duyururum da bulamadım daha.. aktar aktar geziyorum...
bitki ile ilgili başka bişey bilmiyorum.
size manyakça gelebilir ama benim haklı sebeplerim var aramakta..
tamam ben buraya atıyım ya da sana da atabilirim özel msj olarak...dediğim gibi bitki ile ilgili tek bildiğim infertiliteye iyi geldiği..çok mucizevi şekilde bu fotoyu buldum ben..onun için sanki bi işaret gibi geliyo.saçma görünüyo olabilir ama değil valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?