Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
fundam yarın kan vereceğim yani olaylı günüm şimdi tnt cübbeli seyredeğim o beni güldürüyorseni çooooook öptüm :80::103::103::130:

canlarım sımdıden kaıdr gecenız mubarek olsun
rabbım gonlunuzdekı hacetınızı hayırlı kılıp
hayırlı zamnda onu sıze vermeyı nasp eylesın
brbrımıze duamızı eksık etmeyelımmm
dularda bulusmak dılegylennnn

günaydınlar hayırlı cumalar hayırlı kandillerrrr rabbim tüm dualrımızı dileklerimizi kabul etsin inşşş

Sponsorlu Bağlantılar

Allahım
Günahlarımı
bilgisizlik yüzünden yaptıklarımı
haddimi aşarak işledigim kusurlarımı
benden daha iyi bildigin bütün suçlarımı bagışla!

Allahım
Ciddi ve şaka yollu yaptıklarımı ,
Yanlışlıkla ve bilerek işledigim günahlarımı affeyle!
Bütün bu kusurların bende bulundugunu itiraf ederim.

Allahım!
Şimdiye kadar yaptıgım,
Bundan sonra yapacagım ,
Gizlediğim ve açıga vurdugum,
Ve benden daha iyi bildigin günahlarımı affeyle.
Öne geçiren de sen
Geride bırakan da sensin
Senin gücün herşeye yeter.

Hz. Muhammed (s.a.v)

* * *

ALLAH’IM

ACİZLİKTEN

FAKİRLİKTEN

CİMRİLİKTEN

KORKAKLIKTAN

TEMBELLİKTEN

HİLEKAR DOSTTAN

FAYDASIZ İLİMDEN

KABİR AZABINDAN

AĞLAMAYAN GÖZDEN

SIKINTI VE HÜZÜNDEN

ÜRPERMEYEN KAPTEN

HER TÜRLÜ HASTALIKTAN

HAYATIN FİTNELERİNDEN

BORÇ ALTINDA KALMAKTAN

KABUL OLMAYAN DUADAN

DOYMAK BİLMEYEN NEFİSTEN

İHTİYARLIKTAN ELE AVUCA DÜŞMEKTEN

ZALİM OLMAKTAN VE ZÜLME UĞRAMAKTAN

İSYAN ETTİREN FAKİRLİKTEN VE AZDIRAN ZENGİNLİKTEN

GEÇMİŞE KEDERLENMEKTEN VE GELECEĞE KAYGILANMAKTAN

SANA SIĞINIRIM.

HZ.MUHAMMED (S.A.V.)

canım hangi merkez bu,eminim istanbulda değildir ama yinede adını merak ettim,düşünsene hastasını önemsemiyor olsa tüp bebeği dener sonrada olmadı ikinciyi deneyelim derdi

adana seyhan başkent ünverst has ben burada 3 defa tüp yaptırdımmm

Son düzenleme:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.... Herkesin kadir gecesi mübarek olsun

Kızlar günaydıııın....ben dünden beri dua okuma durumunu sorcam ama hep unutuyorum.bugun kadir gecesi sıra kimdeyse okuyalım ve sanırım yetişmeyecek liste...

selam kizlar...oncelikle bin aydan daha hayirli olan kadir geceniz mübarek olsun...insallah aklimizdan ve kalbinizden gecen butun dualariniz kabul, bilerek veya bilmeyerek isledigimiz gunahlarimiz affolsun....

bu aralar malesef ugrayamaz oldum araniza...malum ramazan yogunlugu...ama insallah bundan sonra hergun aranizdayim...cokkkkkkkkkkkkkkkk özledim sizi cunku...

bende durumlar ayni...su an icin esime turkiyeden alip geldigim bitkiselleri yedirip iciriyorum...henuz test falan yaptirmadigimiz icin sonucun degisip degismedigini de bilmiyorum...aslinda bu gunlerde test yaptirmamiz lazim ama esim nedense pek istemiyor..erteliyor surekli...bende karismiyorum...bakalim su ürünleri bir kullanalim da belki bi degisiklik olur bize morel olur.cunku tekrar bi kocaman sifirla karsilasmaya cesaretimiz yok anlayacaginiz...

incir kürünü de uyguluyorum..bilmem kac cesit macun aldim onlari yiyor...hayirlisi bakalim..bugunu bos gecirmemem lazim bol bol dua etmeliyim hepimiz icin...

aminnnnnnnnnnnnnnnnn canim aminnnnnnnnnnnnnnnnn

amin esracim aminnnnn...dualarim hepimiz icin

yadem gelmiş hoşgelmiş

yadem gelmiş hoşgelmiş

evet askim ben geldim cok sükür gelebildim...bugunu sirf kendime ayirdim..bol dua edip kuran okuyayim diye....kimseyi simdilik kabul etmedim ama insallah aksama kadar bi süpriz cikmaz...

hemen ilk firsatta size kostum...sayfalar baya dolmus:))) cok konusmusunuz ben yokken:)))) ceza olarak ta bana okumak kaliyo heralde:))

arunam nasilsin tatlim görüsmeyeli

arunam bizim 1 tane olsun biz ona da raziyiz:))) 5 tane bu saatten sonra cok gec sanirim:))) 30 u gectik cünkü:)))

ay ne guzel olur funda....bizlere de kamerayla baglanip araniza alirsiniz:)))) biz gelemiyoruz ya uzagiz aklimiz orda kalmamis olur:))))

kizlar ben yokken otlar falan aranmis:) hatta bulunmus baya bi heyacanli gunler gecmis:)) insallah sifa olsun hepinize...emeklerimizi bosa cikarmasin rabbim..denize düsen yilana sarilir misali,ne duyarsak yaparak olduk allah sonumuzu hayir etsin...

hele sizlerki turkiyedesiniz en azindan bazi seyleri daha kolay bulabiliyorsunuz,,ben buradan bulabilmek icin neler neler yapiyorum adami taaaa nerelere götürüyorum bi bilseniz...rabbim dert verip derman aratmasin.gercekten bizi bizden baska kimse anlayamaz...sanirim baskalari duysa bize deli falan derler:)))

herneyse sonucta bulmusunuz ne guzel cok sevindim...azmin elindeen birsey kurtulmaz kizlar harikasiniz

eeeeeee ben nerden bulcam simdi bu bitkiyi:))) asil mesele orda:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…