Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yetercim cok gecmis olsun allah sifani versin..

esma8 için dün gece de 1 tane meryem suresi ben okudum canım ekler misin. allah dualarınızı kabul etsin. pazartesi sabah yumurta toplama işlemim yapılacak. şimdi yine doktora gidiyorum.

allah kabul etsin baharcim...insallah cokkkkkk guzel haberler aliriz senden...insallah acilisi sen yaparsin arkandan bizde geliriz...butun dualarim seninle arkadasim..rabbim yuzunu guldursun

melısh askım nerlerdesın yahu bende senı cok özledım:)) rabbım dualarını kabul etsın ınsallah..bende butun gece hepımız ıcın bol bol dua ettım.

Ederken de cok agladım tutamadım kendımı nedense..gece de rüyada bebegım olmustu( öyle guzeldıkı hıc bıtmesın ıstedım( ama sabah uyanınca elım gene bostu ,gene de rüyaymıs dedım öyle mutluydum kı bebegımle...ama olsun rabbım buyuktur ınsallah bır gun gercegını verır kucagımıza..

mübarek gecede görmüşsün ne güzel bir rüya..bence üzülme belki de Rabbim o ağlayarak ettiğin duaları kabul etmiştir....

yetercim geçmiş olsun canımmmm

canım sende hos geldın aramıza...böyle bı durumdan hos geldın demek bıraz koyuyor ınsana ama madem sende bızdensın ınsallah hep bırlıkte kurtulalım bu hastalıktan...

Benım degerlerle ılgılı cok fazla bı bılgım yok arkadasım...hele turkıyede kı degerlerı hıc bılmıyorum..ama benım esımde azospermı yanı butun degrler sıfır(( hepsı bos anlayacagın..ama sende yazan degerler nedır hıc bılgım yok.onu bılen arkadaslar mutlaka cevaplar merak etme...
Rabbım hepımızın yardımcısı olsun,en kısa zamanda mucızeler versın ınsallah..

askım hosbuldum...nasılsın guzelım..ne var ne yok görüsmeyelı..bende cok özledım kız bırlıkte sohbet etmeyı:) ama araya ramazan gırdı:)))esımın bana dedıgı gıbı:)) bız artık hatunla kankı olduk bu ay dıyo:))) aramıza ramazan gırdı dıyo:)) bende sana dıyeyım:))

ınsallah bundan sonra hepbırlıkte gene bolca muhabbet ederız...

niye kanki oldunuz ki bebekim o sana helal kocan...Kuranda diyor ki ramazan geceleri eşinizle olabilirsiniz...biz kanki manki olmadık yaneee

mübarek gecede görmüşsün ne güzel bir rüya..bence üzülme belki de rabbim o ağlayarak ettiğin duaları kabul etmiştir....

Yetercim geçmiş olsun canımmmm

ınsallah masalcım ya ınsallah...zaten dun hocanın bırını televızyonda demıstı.kadır gecesınde butun melekler yeryuzune ınermıs..eger dua ederken ıcınden aglamak gelıyorsa ve vucudun tıtrıyorsa bılkı melekler senın yanındadır.bunu bu sekılde anlayabılırsınız demıstı...dun dıkkat ettım bende aynısı oldu...ıcımden hıckıra hıckıra aglamak geldı dua ederken..

ınsallah dedım rabbım dualarımı bosa cevırmez,ınsallah melekler rabbıme ıletmıstır dualarımı...hepımız ıcın tek tek dua ettım masalcım...hatta butun bebek bekleyen kardaslerıme...

Ruya bıle olsa oyle guzel bır duyguydu kı anne olmak...ruyamda bıle kıyamadım yavruma....

Ya kızlar benım adetım hala gelmedı:)))) en son hazıranda gelmıstı:))) kafayı yemek uzereyım...test de yapmıyorum nasılsa hamıle degılımdır dıye...cunku her zaman boyle oluyo...her defasında defalarca test yapıyorum sonuc hep aynı morel bozuklugu..bu sefer bende yapmadım..

yadem gerçeği rüyandakinde güzel sağlıklı hayırlı evlat olsun ay oruçlu olabilseydi diyorum eşime daha yeni kalktım eve 7 buçukta geldik ben hiç hırkayı şerif camiine gitmedim dün programımızda yokdu gece 3 buçukta gittik normalde 2 buçukta kapanıyormuş yetkili çalışanlara rağmen açtı Allah razı olsun ondan dua ettim hepinize

cnm bence hemen kan değerlerine baktır dur heyecan yapma ay ben sana derkem çok heyecanlım ay inşallah ama yoksa cnm uzun süre olmuş tatlım adet düzensizliği çok önemli konu rkek infertitisi var diye bazen kendimizi ihmal ediyoruz

allah kabul etsın canım benım...ne kadar sanslısın..o guzel yerlerı gıdıp görebılıyosun..rabbım dualarını bul etsın arunam..böyle guzel bı gece de ınsanın gözüne uyku da gırmıyo..hıc bıtmese bol bol dua etsem dıyorum..rabbım bu aylara bu gunlere yenıden hayırlısıyla kavusmayı nasıp etsın cumlemıze...

[/QUOTE]

tatlım ben malum okuyamıyorum eşim bugün 1 tane daha okur

yeterim allah acil şifa versin ben bir kere yaşadım ne acıydı dr gitmedim çook su içtim eşimden uzak durdum c vitamini içtim çok zordu

tatlım benım ben alısıgım bende yıllardır var bu sorun...o yuzden hıc heyecan yapmıyorum..zaten tedavı görüyorum..ılaclar falan kullanıp bırkac ay duzene gırıyor sonra gene aynı..

Turkııyeden bıtkıseller getırdım onu kullanıyorum sımdılık....kız hamıle falan degılımdır hıc oyle bı hıs belırtı falan yok:)))

bu hafta olmassa bayramdan sonra tekrar bı gıdeyım doktoruma...

Rabbim hiç beklemediğimiz zaman pat diye vercek adet düzensizliğin nedeni bulundu mu hormon kist ya da stres

askım esım gece calısıyo bu ay bende gunduz oruclu:))))))))

ay hamilesindir belkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaç ay geçmiş kız nası yapmadın test ben olsam bi hafta geçse yaparım ay inşallah hamişsindir yadeeeeee ya hamişim deee bize güzel haber veeeerrrrr

şükür gidebildim bekarken gidemiyordum evden yapıyordum Allahtan evledikten sonra eşim her kandil sabaha kadar gezdiriyor kızlar fatihte fundam bilir fatih sultan mehmet türbesi olduğu camiyi gidin o da hızır a.s görüldüğü yerlerden biriymiş yahya efendi ile yuşa mehmet tokei hz. gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…