Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hangi doktor?? şulen hanımdan bahsediyorsan dediğim gibi kendisi çok güzel muayene ediyor acıtmıyor ama sonrasında bende memnun kalmamıştım,şöyle doğru dürüst bir doktor bulamadık henüz güvenecek ((

yazıda yumurtlama dönemi demiş ama aktarın eşine sorarmısın fundacım o kullandığına göre

canım mesajını görünce arayıp konuştum,kendisi doğumu kolaylaştırması için kullanmış sperm artırıcı veya hamile kalmaya yardımcı olarak etkisini hiç duymadım bu yüzden ne şekilde kullanılacağını bilmiyorum dedi

fundam her gün çalışacak :90:

kesin değil dün akşam eşim yine sinir etti beni (( bir hafta çenesini tutamıyor o kadarda söylüyorum 1 hafta bari beni üzmeden dur diye ama .....
en son şöyle bir çözüm buldu acaba biz o hafta ayrı kalsak sadece çalışma yapacağımız zaman mı bir aray gelsek diyor :)))

canım dr aslında normal bir has olsan sorun olarak gölülmez ama bz biraz titiz davranıyoruz sonuçta buraya hem para hamde umut yatıyorsunuz demiş dupaston vermiş bunu kulan önümüzdeki ay bakalım demiş

bak ben bu doktoru beğendim işte, afferin her kimse bir ay geç olsun temiz olsun değilmi

hoşgeldin canım, Rabbim inşallah hepimiz için yapılan duaları kabul eder,
umarım tatilin güzel geçmiştir,
M-sure bildiğim kadarıyla şu anda sadece internette satılıyor ama emin değilim fiyatını duyunca almaktan vazgeçtik,inşallah ihtiyacımız kalmaz

alla alla sağlık bakanlığından bile onaylı olmayan bir ilacı nasıl yazıyor ,ilginç,
yeni bir ilaç olduğu için kullanıpta benim işime yaradı diyen henüz yok galiba,eğer başlarsanız sanırım ilklerden olacaksın

kafam sundan dolayi karisti biz caksir otunu FSh i yukseltiyor diye biliyoruz,bizim fsh i dusurmeye calisiyo 1 yildir
Allahim yardi et lutfen

canım başından savmak için yazdığını sanmıyorum ama bunlar kesin olarak sperm sayısını artıracak diye bir garanti yok bu yüzden tavsiye ediyor ama kimseyi zorlamıyor,işin ilginç yanı gittiğimizde ben proxeed kullanalım mı diye özellikle sormuştum sizde gerek yok demişti mesela

birde hocaya mail atarken sanırım hatırlatıcı notlarda yazmak gerekiyor mesela FSHta sorun varsa bunu mesaj atarken mutlaka yaz,veya anlamadın diyelim aklına takılan birşey varsa hocam siz böyle dediniz ama benim aklıma takıldı diye açıkca sor ben öyle yapıyorum :))) sağolsun hepsinede cevap yazıyor

hayatım ben anlamadım bütün bunları yapan şule hanım mı??? peki neden 29 mayısa yönlendiriyor??? bence bu durumu çalıştığı hastaneye bildirin ,sonuçta medical park türkiyenin iyi hastanelerinden biri diye geçiniyor,kaçtane şubesi var kendi hastanelerinde kist için birşey yapamıyorlarmı,inan ben anlamadım nasılş işmiş bu !!!!!

valla ben sadece kendime bir gömlek alabildim ,bu hafta sonu vakit bulabilrsem altına pantalon almayı düşünüyorum,bayramda giyeceğimi bile hazırlayamadım henüz,bayram geçsin inşalah kına ypıcam,belki bayramın 3. günü yoğunluk bittiğinde yapabilirim,bayramı atlatmak istiyorum ki milletin yorumuyla uğraşmayayım

hayatım ancak bugün gelebildim,benim çözüm yerine sorun üreten eşim yüzünden bu saatlere kadar internetimiz yoktu malesef,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…