Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım birşey yoktur inşallah moralini bozma,bakalım doktor ne diyecek,bazen tahlilleride yanlış yapıyrlar

gerçekten anlayan biri bizede yardım eder mi şifa olur mu otumuzdan sonra reikicimizi bulalım kızlar otum torbasında duruyor siz ne yaptınız içiyor musunuz

bebişim bizim tatil uzun sende öyle bir vakit olmadığı için üşeniyorsun haklısın yarın çikolata işlerini halletmeliyim maşllah küçük çaplı şirkete alıyorum sanki kalbalık aileyiz

benim eşimde her bayram şeker alalım çocuklara dağıtırız diyor sonra kendi yiyor :)))))

evet tatlım ben aldıramadığım 3 ay da bir de eşim zavallı sürekli

ben kansızlık için tedavi gördüğümden birkaç ayda bir tahlili yaptırmak zorundayım,eşiminde bu durumunu öğrendikten sonra her ay tahlili yaptırıyor kaan hocaya gönderiyoruz,delik deişk olduk yani

iyi çok şükür,sen nasılsın

elhamdülillah ben de iyiyim fundacim...havalar oyle sogudu ki burda hergun bir yagmur bir yagmur psikolojimi bozuyo valla

bugun hic birsey yapmak canim istemedi nedense, ögleden sonra bi almanya turu yapip geldik,iftardan sonra da benim ki koltukta uyudu bende tv basindaydim...tv de de bisey yok zaten bakilacak aklima siz geldiniz bi bakiyim dedim, sizleri görunce nasil sevindim anlatamam...

kızlar iyi akşamlar alıntı yapmıştım ama nereye gitti anlamadımm
HEPİNİZE TEK TEK TEŞEKÜR EDERİMMM GEÇMİŞOLSUN DİLEKLERİNİZ İÇİN benim idrar yolun enfeksiyonum hep var biraz üşüdüğümde suyu az içitiğimde (normalde günde 2 bardak su içimsem aferindir bana )hep oluyor defalarca dr gittim ilaçalr kulandımm ama geçmiyor aklına estikçe yeniliyorrr
bu sabah kalktımmm eşime kahvaltı ahzırladım bu aradada sizlere yazdım kız kardeşimin kocası aradı erkek kardeşim bir iş kazası geçirmiş aklım çıktı bu gün onun yanındaydık yeni geldim allah korumuş kocaman iş makinası ayağının üzerine düşmüş ama ciddi bir hasar vermemiş çok şükürr

bende tekrar isviçreye gidip araba kiralayıp ordan almanyaya ve fransaya geçmek istiyorum ,inşallah bu hayalimi gerçekleştirebilirim,isviçre için bazen çok uygun biletler oluyor

canim benim ya aman cok gecmis olsun..allah korumus...

canım büyük geçmiş olsun..Allah korumuş kardeşini,
bende senin gibiyim sıksık idrar yollarında iltihap oluyor ,zaten bir kansızlık bir iltihap sürekli uğraş dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…