canım benim bildiğim kadarıyla hızır aleyhisselam bir vakit namazını fatih camiinde kılarmış,bu yüzden dileği olan insanlar 5 vakit namazlarını fatih camiinde kılarlarmışk i hızır aleyhisselama denk geip o varken dua edebilsinler,
sanki kendimi gördümkayıp balık nemoyu seyrediyorum çocuğum yok o zaman kendim çocuk olayım dedim
canım bugün eşimler alışverişe çıktık,benim almayı çok istediğim bir ev vardı ,uzun zamandır satılık evin iki tarafında bahçe var,hep hayal kuruyordum ön tarafı çiçek bahçesi yaparım, çim alan bırakırım çocuklar olunca orda oynarlar inşallah diyordum,arka bahçeyi ise tarla gibi yapacaktım,organik sebze yetiştirecektim,eşime dedim ki hadi gel bakalım benim ev ne alemde ,arasıra gidip eve bakmak çok hoşuma gidiyordu,hatta fotograflarını çektim bilgisayarımda masa üstü resmi olarak kullanıyordum, neyse eşimde nrmalde uğraşmaz ama hadi gel bakalım dedi ve gittik,ne görelm ev satılmış,yeni alan kişi evde tadilat yapıyor,bütün hayallerim yıkıldı,omuzlarım şöktü o kadar üzüldüm ki anlatamam,arbaya bindim ve annemi aradım başladım salya sümük ağlamaya , o kadar üzülmüşüm ki migrenim tuttu,neyse diyorum hayırlısı artık napalım yeni bir hayal kurmak zorundayım(( ama elinden en sevdiği oyuncak alınmış bir çocuk gibiyim şu anda,beynim zonkluyor ,daha dün ölümden bahsederken bugün bir ev için ağlamakta saçma oldu ama ne bileyim çok üzüldüm
valla kayıp balık nemoyu bebişlerle izlemek vardı de miiiii
canım benim yaaa,inşallah kan verirken sorun yaşamamışsındır,ne için vermiştin kanı ne tahlili yaptırdın?
zaten hayatımız,tahlili ,ilaç,aktar ,ot çöp oldu
evet tatlım ne nemolar olur yeterki Rabbim sağlıklı bebişler versin beraber izleriz bugün kuzenim bebişine bayramlık aldı offf çok güzellerdi
cnm fsh lh e2 prolaktin progesteron baktırdım ay maşallah iyiler ben gitmişken herşeye baktırıyorum erkekte şeker önemli karaciğer önemli şeker kolestrol alt ast bun hemgram gibi yine sallandım tabi alınırken
dün de apartmandaki her daireye ikea kataloğu asmışlar...bi baktım ne güzel bebek mobilyaları beişkler,şifonyerler,oyuncaklar.....uuuuff
arunam sana ne sorcam eşimin trigliseridi baya yüksek çıkmış acaba azo ile bi bağlantısı olabilir mi veya kullandığımız bitkisellerle?
bi de karaciğer önemli yazmışsın nası yani
cnm kandaki yağ oranı yüksek çıkmış hangi ilaçları kullanıyor kaç çıktı
kolestolü şekeri normal.eşim kilolu da değil..yağlı da yemez....bu niye yüksek ola? 400 çıktı şok oldumdaha doktorumuzla görüşmedik..emre beye de sorasım var bu durumu....
bitkiseller mi acaba değerleri yükseltti aruna....
arunaaaaaaaaaam:79:
cnm benim eşim de zayıftır normalin üstü çıktısenin değer aralığın kaçtı çünkü yüksek dahileye uzmanına da bir göster derim bun baktırdın mı bende senin gbi düşünüyorum kullandığımız birşet mi etkiledi daha önce baktırdığınız da nsl ama kolestrol kandaki yağlar çoğunlukla genetik ben kilolyum değerlerim alt sınırda ama karaciğerim hafif yağlanma var
(((((((((((((
bugun neden bılmıorum ama canımın acısını hısedıorum
ve kalbımdekı yara sızlıor sankı
hmd efelaket
böbrek rahatsızlığında da yüksek olabilirmiş.eşimin babası böbreklerinden rahatsız..eşimin genetiktir belki..inşallah böbreklerinde falan bişey yoktur...Allahım yarabbim...moralim bozuluyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
şeker ilk defa kahve makinesi aldım öyle güzel birşey değil eşime okulda içsin diye onu denedim eşimde şanslı masayı açmış ona gülüyordum chakralardan bahsediyor acaba o konularada mı girsek
tatlım tek bir değer birşeyi ifade etmez ama bitkiselleri temkinli kullanmak lazım bol bol su içsin mutlaka bun değerine baktır cnm böbrek için önemli dur sen aynı ben eşim bir yeri ağrıyor ben en kötüsüyle başlıyorum şimdi araştırılalım hep beraber nelere dikkat etmek gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?