Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bizi dün gezdiren hoca bir noktaya götürdü oraya ziyaret ettiğini söyledi ben namaz kılamadım ama bu hafta yine gideceğim 1 hafta sonra büyük tatil bitiyor bitmeden yine gideceğim 5 vakit olmasada 2 vakit kılarım inşallah

cnm daha güzel evin bebişlerin olur inşallah ist merkezde böyle ev bulmak zor onun için üzülmen çok doğal tatlım

canım benim yaaa,inşallah kan verirken sorun yaşamamışsındır,ne için vermiştin kanı ne tahlili yaptırdın?
zaten hayatımız,tahlili ,ilaç,aktar ,ot çöp oldu

cnm fsh lh e2 prolaktin progesteron baktırdım ay maşallah iyiler ben gitmişken herşeye baktırıyorum erkekte şeker önemli karaciğer önemli şeker kolestrol alt ast bun hemgram gibi yine sallandım tabi alınırken

evet tatlım ne nemolar olur yeterki Rabbim sağlıklı bebişler versin beraber izleriz bugün kuzenim bebişine bayramlık aldı offf çok güzellerdi

dün de apartmandaki her daireye ikea kataloğu asmışlar...bi baktım ne güzel bebek mobilyaları beişkler,şifonyerler,oyuncaklar.....uuuuff

arunam sana ne sorcam eşimin trigliseridi baya yüksek çıkmış acaba azo ile bi bağlantısı olabilir mi veya kullandığımız bitkisellerle?
bi de karaciğer önemli yazmışsın nası yani

dün de apartmandaki her daireye ikea kataloğu asmışlar...bi baktım ne güzel bebek mobilyaları beişkler,şifonyerler,oyuncaklar.....uuuuff

evet cnm bebiş kıyafetleri oyuncakları mobilyaları çok güzel senin geçenlerde paylaştığın yazı gibi biz hepimiz yıldız avcılarılarıyız özel anneleriz

arunam sana ne sorcam eşimin trigliseridi baya yüksek çıkmış acaba azo ile bi bağlantısı olabilir mi veya kullandığımız bitkisellerle?
bi de karaciğer önemli yazmışsın nası yani

cnm kandaki yağ oranı yüksek çıkmış hangi ilaçları kullanıyor kaç çıktı

şeker direkt erkeklerin düşmanı şekeri idare eden organımız karaciğer titiz dr o değerlerede baktırıyorlar azo olarak kısıtlayamam erkek kısırlığında önemli

cnm kandaki yağ oranı yüksek çıkmış hangi ilaçları kullanıyor kaç çıktı

kolestolü şekeri normal.eşim kilolu da değil..yağlı da yemez....bu niye yüksek ola? 400 çıktı şok oldum daha doktorumuzla görüşmedik..emre beye de sorasım var bu durumu....
bitkiseller mi acaba değerleri yükseltti aruna....

Son düzenleme:

cnm benim eşim de zayıftır normalin üstü çıktısenin değer aralığın kaçtı çünkü yüksek dahileye uzmanına da bir göster derim bun baktırdın mı bende senin gbi düşünüyorum kullandığımız birşet mi etkiledi daha önce baktırdığınız da nsl ama kolestrol kandaki yağlar çoğunlukla genetik ben kilolyum değerlerim alt sınırda ama karaciğerim hafif yağlanma var

böbrek rahatsızlığında da yüksek olabilirmiş.eşimin babası böbreklerinden rahatsız..eşimin genetiktir belki..inşallah böbreklerinde falan bişey yoktur...Allahım yarabbim...moralim bozuluyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

(((((((((((((

bugun neden bılmıorum ama canımın acısını hısedıorum
ve kalbımdekı yara sızlıor sankı
hmd efelaket

hu esracım gelir oraya gıdıklarız seni bizim oralarda gömbe ya da kömbe yaparlar yapmıyı bilmiyorum olsun senin için yaparız kız gülümse

tatlım tek bir değer birşeyi ifade etmez ama bitkiselleri temkinli kullanmak lazım bol bol su içsin mutlaka bun değerine baktır cnm böbrek için önemli dur sen aynı ben eşim bir yeri ağrıyor ben en kötüsüyle başlıyorum şimdi araştırılalım hep beraber nelere dikkat etmek gerek

şeker ilk defa kahve makinesi aldım öyle güzel birşey değil eşime okulda içsin diye onu denedim eşimde şanslı masayı açmış ona gülüyordum chakralardan bahsediyor acaba o konularada mı girsek

o konulara girmek öyle kolay değil bebekim..ben bi ara reikiye başlayım dedim de.....sonra bıraktımama cidden pek çok hastalıklar bile tedavi ediliyor..mesela reikinin de seviyeleri vardır...en üst seviyede sen kilometrelerce uzakta birine bile enerji gönderebilirsin...ve onun ağrıları hafifler..
ya da biyoenerji uzmanları var..kaşık maşık yamultuyolar..bakışla ayna kırıyolar...ama aynı gücü tedavi etmede de kullanıyolar.nitekim buna tanık olmuş eşim...o hiç inanmaz böyle şeylere...ama bi kadınla tanışmış kadın gözümün önünde kambur bi çocuğu doğrulttu iki dakkada diyo..doktorlar falan düzeltememiş..eşim de artık inanıyor...
ben o programı izlemiyorum..nası bişey bilmiyorum da..bu işler zor valla...bi de birinden el alman lazım. bi kadın var istanbulda onun kursuna gitmek istiyorum da acayip pahalı ya..giden arkadaşım var hayatı çok değişti.....

ben de pimpirikliyim zaten bi gidelim dr ne diyecek...sağol bebekim Allah razı olsuunnn..anne ol inşallah...ben baktım internetten biraz doktordan duylım bi de....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…