o konulara girmek öyle kolay değil bebekim..ben bi ara reikiye başlayım dedim de.....sonra bıraktımama cidden pek çok hastalıklar bile tedavi ediliyor..mesela reikinin de seviyeleri vardır...en üst seviyede sen kilometrelerce uzakta birine bile enerji gönderebilirsin...ve onun ağrıları hafifler..
ya da biyoenerji uzmanları var..kaşık maşık yamultuyolar..bakışla ayna kırıyolar...ama aynı gücü tedavi etmede de kullanıyolar.nitekim buna tanık olmuş eşim...o hiç inanmaz böyle şeylere...ama bi kadınla tanışmış kadın gözümün önünde kambur bi çocuğu doğrulttu iki dakkada diyo..doktorlar falan düzeltememiş..eşim de artık inanıyor...
ben o programı izlemiyorum..nası bişey bilmiyorum da..bu işler zor valla...bi de birinden el alman lazım. bi kadın var istanbulda onun kursuna gitmek istiyorum da acayip pahalı ya..giden arkadaşım var hayatı çok değişti.....
öyle bişey var mı funda...yani mutluluk...durmadan kovalıyoruz..tam yakalayacakken kaçıp gidiyor..ya da anlık sevinçleri mutluluk diye adlandırıyoruz belki..o mutluluğu bi yakalayamadık..yakalarsam muck muck
ho de gitsin diyosun yani...
iyi diyosun hoş diyosun ala diyosun da
bu sıkıntılarla zor değil mi bunu başarmak?
diyeceksin ki beterin beteri var,
bu da sıkıntı mı?
zira böyle söylüyor bazıları..
durmadan tahlil yatır
tahlil al
kan ver
sonuç bekle
bebek gelecek
gelmeyecek
papatya falına döndü
tövbe tövbe....
stres,endişe,
geleceğim geliyor aklıma
ama pek hoş gelmiyor
şuara nedense!
öyle bir acı ki bu bir yara gibi....kabuk tutacak deren kaşıyorum tekrar kanıyor sanki....
Ya da bi ateş var ne sönüyor ne alev alıyor....
Bigün biz de anne olacağız allahın izniyle...lakin bazen gücüm azalıyor fundacımmmm
doğru kişileri bulursan bioenerjiyi çok iyi kullanabilirsin benim bir arkadaşım yapacaktı bana geçen yıl tatilde tanıştım turda bir hemşire hamiş kalamıyor kadın infertisi o zamanlar hiçbirşey bilmiyorum diğer arkadaş ona olumla yaptı etti sonra mail attılar görüşememiştim sonra bebişi oldu artık olumlama işe yaradı mı bilmiyorum
sanki kendimi gördümkayıp balık nemoyu seyrediyorum çocuğum yok o zaman kendim çocuk olayım dedim
bizi dün gezdiren hoca bir noktaya götürdü oraya ziyaret ettiğini söyledi ben namaz kılamadım ama bu hafta yine gideceğim 1 hafta sonra büyük tatil bitiyor bitmeden yine gideceğim 5 vakit olmasada 2 vakit kılarım inşallah
valla kayıp balık nemoyu bebişlerle izlemek vardı de miiiii
valla seni gördükçe kendimden utandım,popoşumu kaldrıp evden dışarı çıkmaya üşeniyorum(((
cnm daha güzel evin bebişlerin olur inşallah ist merkezde böyle ev bulmak zor onun için üzülmen çok doğal tatlım
evet tatlım ne nemolar olur yeterki Rabbim sağlıklı bebişler versin beraber izleriz bugün kuzenim bebişine bayramlık aldı offf çok güzellerdi
cnm fsh lh e2 prolaktin progesteron baktırdım ay maşallah iyiler ben gitmişken herşeye baktırıyorum erkekte şeker önemli karaciğer önemli şeker kolestrol alt ast bun hemgram gibi yine sallandım tabi alınırken
dün de apartmandaki her daireye ikea kataloğu asmışlar...bi baktım ne güzel bebek mobilyaları beişkler,şifonyerler,oyuncaklar.....uuuuff
uff hatırladım yine, ben bunu biraz zor atlatıcam galiba,aylardı o eve hep benim evim dedim şimdi birden kapısında ustaları felan görünce içimden adamları dövmek geldi((
arunam sana ne sorcam eşimin trigliseridi baya yüksek çıkmış acaba azo ile bi bağlantısı olabilir mi veya kullandığımız bitkisellerle?
bi de karaciğer önemli yazmışsın nası yani
şeker direkt erkeklerin düşmanı şekeri idare eden organımız karaciğer titiz dr o değerlerede baktırıyorlar azo olarak kısıtlayamam erkek kısırlığında önemli
valla seni gördükçe kendimden utandım,popoşumu kaldrıp evden dışarı çıkmaya üşeniyorum(((
biz geçen akşam evdeki şeker ölçüm cihazı ile eşimin şekerini ölçtük,ifatardan önce ölçmüştük düşük çıkmıştı,64 çıkmış yinede bir doktora sormakta fayda var tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?