Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
benimki de bu yaz 2 hafta tatilden bisey anlamamis...yetmemis ona..kismet se 1 ay sonra tekrar turkiyeye gelmeyi düsünüyoruz...belki bu sefer onu doktora götürmeye vaktim olur..

istanbula mutlaka uğrayın,istersen bizim gittiğim IVIden randevu alırız size veya bahçeciyi herkes iyi diyor bir sürü seçenek var aslında gelecek olursanız araştırırız,biliyorsun bir ara senin için araştırma yapıyordum,tatilde istanbula geleceğinizi düşünmüştüm o zaman :)) sen daha önce yaptırdığın tahlilleri gönderirsin istersen gidip ön görüşme yaparım,herşeyi önceden ayarlarsak eşinde itiraz etmez belki

bende kremlerini ve parfumu nu cok seviyorum..hele vucut kremleri var cicek kokulu gul ve orkideli müthis guzel kokuyo...birde hindistancevizi kokan vucut losyonu var onu surunce pasta gibi kokuyom valla:))))

makyaj malzemeleri de cok pahali degil...bana her ay katalogu gelir ucuzluk urunleri falan...artik siparis yapa yapa ev kozmetik dukkani gibi oldu:)))

kokulara karsi acayip bi dayanilmazligim var...guzel kokan herseyi alasim geliyo:)))

aruna bak her gece diyor :)))

ben cok istiyorum fundacim da kocayi ikna edemiyorum..nebileyim belki gercekle yuzlesmekten korkuyor..allah razi olsun senden bitanem..ben ikna edebilirsem kendisini getiririm istanbula...zaten aklimda 2 yer var ya seval hanim ya emre bakircioglu..ama senin gittigin ivi de aklima yatti..ama ben nasil getircem adami onu bilmiyorum..

birde hediye vermesini seviyorum ayın son günü indirimi doğum günü indirimi...puanlarımla bende hep vucüt losyonu duş kremi alıyorum bir tek güneş yağı iyi çıkmadı gittim dükkanada belirttim sertifikalı değil ama body shop gibi organik olduğunda seviyorum body shop hediye vermiyor

haklisin tatlisim beni de zaten hep bu hediyeleri cezbediyor:)))) ihtiyacim olmasa da hediye guzel olunca gene aliyorum:)))

uff yaa gelse ne iyi olur,dur bakalım sen gelene kadar belki yoncayla benim tedavimiz sonuçlanır,tabii inşallah iyi sonuçlanır böylece sende eşini ikna edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…