benimki de bu yaz 2 hafta tatilden bisey anlamamis...yetmemis ona..kismet se 1 ay sonra tekrar turkiyeye gelmeyi düsünüyoruz...belki bu sefer onu doktora götürmeye vaktim olur..
insallah canim ya hadin hep birlikte once umre ye gidelim biz:))))))
burda idare eder bazen 4 katı fazla olbiliyor ben parfüm çok severim baba markalara tercih edebiliyorum benim abartılıdır en az 10 şişevarind alıyorum makyaj yapmıyorum birde temizleme ürünleri çok kullanırım clarins yves rocher
hep hayalkirikligi degil ya fundam bazen hayeller de gercek olur:)))))
Dualarınız için teşekkürler.Hamile kaldığım ay çok sık ilişkiye girmiştik.Neredeyse evliliğimizin ilk 3 ayı gibi her gece her gece
Aslında en önemlisi bu bence yumurta dediğin şeyin ömrü 24 bilemedin 48 saat o arada ilişkiye girilmezse isterse 1 milyon sperm olsun
istanbula mutlaka uğrayın,istersen bizim gittiğim IVIden randevu alırız size veya bahçeciyi herkes iyi diyor bir sürü seçenek var aslında gelecek olursanız araştırırız,biliyorsun bir ara senin için araştırma yapıyordum,tatilde istanbula geleceğinizi düşünmüştüm o zaman :)) sen daha önce yaptırdığın tahlilleri gönderirsin istersen gidip ön görüşme yaparım,herşeyi önceden ayarlarsak eşinde itiraz etmez belki
bende kremlerini ve parfumu nu cok seviyorum..hele vucut kremleri var cicek kokulu gul ve orkideli müthis guzel kokuyo...birde hindistancevizi kokan vucut losyonu var onu surunce pasta gibi kokuyom valla:))))
makyaj malzemeleri de cok pahali degil...bana her ay katalogu gelir ucuzluk urunleri falan...artik siparis yapa yapa ev kozmetik dukkani gibi oldu:)))
kokulara karsi acayip bi dayanilmazligim var...guzel kokan herseyi alasim geliyo:)))
aruna bak her gece diyor :)))
funda yade bu ay her gece
aruna bak her gece diyor :)))
Valla burda geyik yapacağınıza gidin bebiş yapın bence
Zaten bebiş olunca o işler eskisi gibi olmuyor
ii geceler canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
birde hediye vermesini seviyorum ayın son günü indirimi doğum günü indirimi...puanlarımla bende hep vucüt losyonu duş kremi alıyorum bir tek güneş yağı iyi çıkmadı gittim dükkanada belirttim sertifikalı değil ama body shop gibi organik olduğunda seviyorum body shop hediye vermiyor
funda yade bu ay her gece
ben cok istiyorum fundacim da kocayi ikna edemiyorum..nebileyim belki gercekle yuzlesmekten korkuyor..allah razi olsun senden bitanem..ben ikna edebilirsem kendisini getiririm istanbula...zaten aklimda 2 yer var ya seval hanim ya emre bakircioglu..ama senin gittigin ivi de aklima yatti..ama ben nasil getircem adami onu bilmiyorum..
Valla burda geyik yapacağınıza gidin bebiş yapın bence
Zaten bebiş olunca o işler eskisi gibi olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?