evet bizde zorlayacağız kızsakda sevsekse küssekte yola devam:90:
benim bu ay hic sansim yok desene:)))))))) 1 ay oldu daha tik yok bizde:)))))
ii geceler canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
uff yaa gelse ne iyi olur,dur bakalım sen gelene kadar belki yoncayla benim tedavimiz sonuçlanır,tabii inşallah iyi sonuçlanır böylece sende eşini ikna edebilirsin
evet bizde zorlayacağız kızsakda sevsekse küssekte yola devam:90:
neden gece kiz gunduz olsa olmazmi:))))))))))))))))))))))))
eşlerimizi hergün görüyoruz zaten ama arkadaşlar herzaman bir araya gelemiyoruz :))))
valla bizde eşimle kavga etmemek için elimizden geleni yapıyoruz :)) geçen akşam çok sinirlendirdi beni sonra baktım en sevdiğim çiçeklerden almış gelmiş :)))
eşlerimizi hergün görüyoruz zaten ama arkadaşlar herzaman bir araya gelemiyoruz :))))
önümüzdeki ay açığı kapatırsınız artık :)))
ii geceler canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
İyi geceler arkadaşlar. Rabbim her Kulunu içinde sizi sevindirsin. Ben yatıyorum bye bye
ah tatlım müsait olsak bu ayda olmadı beklemedeyiz
neden gece kiz gunduz olsa olmazmi:))))))))))))))))))))))))
valla bizde eşimle kavga etmemek için elimizden geleni yapıyoruz :)) geçen akşam çok sinirlendirdi beni sonra baktım en sevdiğim çiçeklerden almış gelmiş :)))
İyi geceler arkadaşlar. Rabbim her Kulunu içinde sizi sevindirsin. Ben yatıyorum bye bye
gece gündüz farketmez yola devamhatta en ideali sağlıklı sperm için sabaha karşı ramazandan sonra başlıyoruz zaten geldi geldi sonra hepimiz gideriz tüpe arkadaşım hamile tüpün en güzel kısmı oluşurken görüyorsun transfer diyor müthiş diyor bizde görürüz bebişlerimizi daha nokta bile değilken
ramazan bitsin,istediğin zaman :))
çok güzel bir hareket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?